Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • natasha
    19. Veljača 2018. 13:07

Znam i ja sam takvih uvjerenja, nekako ne zelim biti svjesna da je sve gotovo i nadam se i vjerojatno cu se nadati i dok sansa bude i 1 % . 
    Odradio je mm sad operaciju TESE ( ali opet nisam sigurna kako i sto je tocno ta operacija ) ali nazalost nije pronaden niti jedan spermic. sad nam je cekati razgovor sa urologom i nadati se nekim sljedecim pozitivnim komentarima. 
    koliko sam pronasla informacije postoji i micro TESE koja je uspjesnija jer je samo TESE op ( samo op na srecu da se ubode u pravo mjesto . a micro TESE se radi sa mikroskopom. 
    ugl. ubija me ovo cekanje sad do razg.s urologom. 
    nadam se svejedno nekim pozitivnim odgovorima. 

En@
    19. Veljača 2018. 13:27

Neznam bas o tome mi imamo oligoasthenozoospremio.i nismo nicim popravljali samo je neku bakteriju zaljecio koju sno otkrili na urinok i spremok.odma smo isla na mpo.dr mi nije ni spominjao m da ista tu popravljamo.ocito ima razloga

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• Suncica135
    19. Veljača 2018. 13:36

Danas sam bila kod primarne ginekologice (preko HZZO-a) dogovoriti se oko bolovanja. I dalje sam užasnuta s onim što sam čula. Ne želi mi otvarati bolovanje sve do samog dana punkcije! Rekla mi je da taj dan pošaljem nekoga da mi otvori bolovanje. Rekla mi je da jedino ako dobijem hipersimulaciju jajnika onda će vidjet hoće li ranije otvarati. Je li ovo normalno? Mislim se odmah promijeniti ginekologa, bilo koga, samo ne nju. Što mislite je li to pametno? Dr. Poljak u Cita mi je preporucio već bolovanje od 6. dana ciklusa jer moram dugo sati stajat na nogama na poslu, a ona je na to rekla šta me briga sta je on preporucio. 
    Oprostite zbog dugog posta ali sam bijesna i izvan sebe

• natasha
    19. Veljača 2018. 13:41

beba1

Neznam bas o tome mi imamo oligoasthenozoospremio.i nismo nicim popravljali samo je neku bakteriju zaljecio koju sno otkrili na urinok i spremok.odma smo isla na mpo.dr mi nije ni spominjao m da ista tu popravljamo.ocito ima razloga

ne znam ni sama vise nista, pomjesalo mi se sve . nadam se da ima nekog nacina da uspijemo dobiti svoju bebu . 

du1988
    19. Veljača 2018. 13:49

Ivanasl

Pozzz svima
    Evo da vam se javim danas mi je 10 dan transvera
    I nisam pametna kaj da radim, ne mirisi mi na dobro
    Imam lagane bolove i pojavio mi se smedi iscjedak, imam osjecaj da utrogestan samo sprjecava da u potpunosti ne prokrvarim… pricekat cu jos betu ali mislim da nista od ovoga puta 😞

Ivana, kad ces raditi betu? Meni su rekli da mogu vec 12.dan obzirom da su blastice bile u pitanju. Koliko se sjecam i kod tebe je pa izdrzi jos ta dva dana! Nemoj jos gubiti nadu! 

url=https://lilypie.com]

19. Veljača 2018. 13:53

Ej draga, u petak cu ali nada je sve manja 
    Jer je vec pocelo krvarenje 
    Sory na opisu ali kad sam sad isla stavljat utrogestan sve je bilo krvavo mislim da je to to.... cak mislim i prestat stavljat utogestan ali u petak cu svakako radi formalnosti otic izvadit betu...
    Nista sta sad tako je kako je, tebi sretno i svima ostalima zelim cim prije velike bete a moja borba ce se nastavit za 3/4 mjeseca pa cemo opet 
    😘

du1988
    19. Veljača 2018. 14:04

Ivanasl

Ej draga, u petak cu ali nada je sve manja
    Jer je vec pocelo krvarenje
    Sory na opisu ali kad sam sad isla stavljat utrogestan sve je bilo krvavo mislim da je to to…. cak mislim i prestat stavljat utogestan ali u petak cu svakako radi formalnosti otic izvadit betu…
    Nista sta sad tako je kako je, tebi sretno i svima ostalima zelim cim prije velike bete a moja borba ce se nastavit za 3/4 mjeseca pa cemo opet
    😘

Nemoj prekidati s utrogestanom skroz do bete, za svaki slucaj. a kazem mozes i preksutra izvaditi pa ako bude 0, javi i dogovori sto dalje. da se ne mucis s njima do petka!

• Radost81
    19. Veljača 2018. 14:12

Dobar dan drage žene. Za koji dan i mene čeka prvi postupak IVF. Vidim da IvanaB i Sunčica135 sad ste u tomu. Želim vam puno radosti i što manje brige u danima pred vama.  Ako netko mi može samo ukratko reći treba li mirovati za vrijeme bockanja, izbjegavati trenig itd. Ako dođe do tranfera koliko treba mirovati?  Koliko nakon transfera se obično žene vraćaju na posao? 

du1988
    19. Veljača 2018. 14:32

Radost81

Dobar dan drage žene. Za koji dan i mene čeka prvi postupak IVF. Vidim da IvanaB i Sunčica135 sad ste u tomu. Želim vam puno radosti i što manje brige u danima pred vama. Ako netko mi može samo ukratko reći treba li mirovati za vrijeme bockanja, izbjegavati trenig itd. Ako dođe do tranfera koliko treba mirovati? Koliko nakon transfera se obično žene vraćaju na posao?

Ja sam prestala s treninzima cim sam usla u postupak, ali vise jer sam bila u Zg od 6.dana ciklusa (inace sam iz Zadra). Sto se tice transfera, ja sam taj dan mirovala (srijeda).  sutradan vec setnja po gradu i navecer sam busom putovala nazad i u petak na posao. Nemam fizicki naporan posao i dobro sam se osjecala. Sad je to sve individualno

• LolaZ
    19. Veljača 2018. 15:21

trn.....trn....trn......ubi me dosadaaaaaa i čekanje....5dpt 5d vraćena jedna lijepa školska blastica...tako je rekla biologinja i dr....čekam vađenje bete 28.2. i izludit će me čekanje. ovo mi je drugi IVF prvi puta sam procurila dan prije vađenja bete.  Neznam, nemam nikakvih simptoma, nisam imala (još) nikakvo implatancijsko krvarenje ili brljavljenje kako kažu cure. Od transfera osječam samo neki pritisak u jajnicima, nemam grčeva, cike normalne....šta ja znam, neznam dal da se nadam ili ne.....strah me pomislit išta. Samo molim Oćenaše da ovj put upali sa simptomima ili bez.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.