Hvalaa cure moje😘😘😘😘😘m lady sada cekam tebe🙏🙏🙏
Mislis m.girl? Mlady nam je isto trudna i to je na pola ako me pamcenje ne vara 😊
Ajde dolazi nam na ljetnice mada je to vec termin na jesen, cini mi se 😊
Ostale cure zelim vam svu srecu ovog svijeta i da sto prije ugledate plus i drzite klupko ljubavi i srece u rukama!!!! ❤
Tako je bejb m girl di mi je ona ,šta je sa njom,i bas mi je drago i zbog m lady🤗💖
A di je i sta je s njom to vec ne znam. 😏 Iako vas sve pratim 😉
💗Baby E💗
Pozdrav svima,
čitam po forumu i vidim da Vas jako puno već ima uspjeh s trudnoćom.
Zanima me ima li netko tko pokušava inseminacijama?
Iskustva, uspjeh?
Ej curke moje, drago mi je sto ste me se sjetile 💖💙
Evo danas sam bila kod Baldani na konzultacijama. Imala sam biokemijsku, transfer 19.12., 2 blastice smrznute, ali nazalost ni jedna se nije primila.
Sad krecemo od sljedeceg mjeseca ponovo, dobila drugaciju stimulaciju (Puregon 200UI), mozda ce biti i vise kvalitetnijih jajnih stanica. 2.dc trebam doci na vadenje krvi i krecem sa pikanjem ako bude nalaz u redu, a 6.dc na uzv. Sretna sam sto idemo odmah dalje, veselim se! 😇😇
Noa 💙
Waithing kako napreduje stimulacija?
Jucer je bila punkcija...Od 14 stanica 4 bile nezrele,od ostalih 10 zasad 8 oplodjenih...sutra jos cekamo daljnji razvoj da vidimo kad ce transfer...
waithing
Cestitke trudilicama😉!ovako nova sam ovdje.i ulazim u 4 mj u postupak ivf prvi put.dali bi mi itko moga reci kako i sta to ide?Veliko hvala od sdca vam
Cestitke trudilicama😉!ovako nova sam ovdje.i ulazim u 4 mj u postupak ivf prvi put.dali bi mi itko moga reci kako i sta to ide?Veliko hvala od srca vam
Ej curke moje, drago mi je sto ste me se sjetile 💖💙
Evo danas sam bila kod Baldani na konzultacijama. Imala sam biokemijsku, transfer 19.12., 2 blastice smrznute, ali nazalost ni jedna se nije primila.
Sad krecemo od sljedeceg mjeseca ponovo, dobila drugaciju stimulaciju (Puregon 200UI), mozda ce biti i vise kvalitetnijih jajnih stanica. 2.dc trebam doci na vadenje krvi i krecem sa pikanjem ako bude nalaz u redu, a 6.dc na uzv. Sretna sam sto idemo odmah dalje, veselim se! 😇😇
Draga m girl uvik te se sjetim i drzim ti fige i zelim sreću da se što.prije primi javljaj dalje kako ide i nadam se da ces nam se uskoro pridružiti u grupi trudnica😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji