Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    12. Veljača 2018. 16:15

riri5

bejb23

riri5

Hvalaa cure moje😘😘😘😘😘m lady sada cekam tebe🙏🙏🙏

Mislis m.girl? Mlady nam je isto trudna i to je na pola ako me pamcenje ne vara 😊
    Ajde dolazi nam na ljetnice mada je to vec termin na jesen, cini mi se 😊

Ostale cure zelim vam svu srecu ovog svijeta i da sto prije ugledate plus i drzite klupko ljubavi i srece u rukama!!!! ❤

Tako je bejb m girl di mi je ona ,šta je sa njom,i bas mi je drago i zbog m lady🤗💖

A di je i sta je s njom to vec ne znam. 😏 Iako vas sve pratim 😉

💗Baby E💗

• onlyme
    12. Veljača 2018. 18:52

Pozdrav svima,
    čitam po forumu i vidim da Vas jako puno već ima uspjeh s trudnoćom. 
    Zanima me ima li netko tko pokušava inseminacijama?
    Iskustva, uspjeh?

• Kengurica
    12. Veljača 2018. 19:25

Waithing kako napreduje stimulacija?

m.girl6
    12. Veljača 2018. 19:30

Ej curke moje, drago mi je sto ste me se sjetile 💖💙
    Evo danas sam bila kod Baldani na konzultacijama. Imala sam biokemijsku, transfer 19.12., 2 blastice smrznute, ali nazalost ni jedna se nije primila.
    Sad krecemo od sljedeceg mjeseca ponovo, dobila drugaciju stimulaciju (Puregon 200UI), mozda ce biti i vise kvalitetnijih jajnih stanica. 2.dc trebam doci na vadenje krvi i krecem sa pikanjem ako bude nalaz u redu, a 6.dc na uzv. Sretna sam sto idemo odmah dalje, veselim se! 😇😇

Noa 💙

12. Veljača 2018. 19:40

Kengurica

Waithing kako napreduje stimulacija?

Jucer je bila punkcija...Od 14 stanica 4 bile nezrele,od ostalih 10 zasad 8 oplodjenih...sutra jos cekamo daljnji razvoj da vidimo kad ce transfer...

waithing

• Kengurica
    12. Veljača 2018. 20:04

Slomi nogu, rekli bi ameri!

4 sreća
    12. Veljača 2018. 20:08

Cestitke trudilicama😉!ovako nova sam ovdje.i ulazim u 4 mj u postupak ivf prvi put.dali bi mi itko moga reci kako i sta to ide?Veliko hvala od sdca vam

4 sreća
    12. Veljača 2018. 20:12

Ana Petrusic

Cestitke trudilicama😉!ovako nova sam ovdje.i ulazim u 4 mj u postupak ivf prvi put.dali bi mi itko moga reci kako i sta to ide?Veliko hvala od srca vam

12. Veljača 2018. 20:16

Kengurica

Slomi nogu, rekli bi ameri!

Hvaaalaaa😉😘

waithing

• riri5
    12. Veljača 2018. 20:30

m.girl6

Ej curke moje, drago mi je sto ste me se sjetile 💖💙
    Evo danas sam bila kod Baldani na konzultacijama. Imala sam biokemijsku, transfer 19.12., 2 blastice smrznute, ali nazalost ni jedna se nije primila.
    Sad krecemo od sljedeceg mjeseca ponovo, dobila drugaciju stimulaciju (Puregon 200UI), mozda ce biti i vise kvalitetnijih jajnih stanica. 2.dc trebam doci na vadenje krvi i krecem sa pikanjem ako bude nalaz u redu, a 6.dc na uzv. Sretna sam sto idemo odmah dalje, veselim se! 😇😇

Draga m girl uvik te se sjetim i drzim ti fige i zelim sreću da se što.prije primi javljaj dalje kako ide i nadam se da ces nam se uskoro pridružiti u grupi trudnica😘😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.