Cekalica123 beta je odlicnaaa😍😍😍 jos jednom cestitke…
Evo meni je danas vracena jedna jako ljepa blastica,
Nazalost od ostalih 4 nijedna nece bit zamrznuta jer biologica kaze da bas ne zadovoljavaju uvjete… doktorica mi je rekla da ocito jajne stanice nisu bas kvalitetne i da je to moguci razlog mojih spontanih…
Eto polazemo svu nadu u ovu tockicu da nam se primi,a sad ono najteze iscekivanje..🙈🙈
Neka je jedna ali vrijedna! Sretno!
Jesi pila kakve vitamine prije punkcije? Js bi trebalo 3 mj negdje da ona sazrije. Pa predpostavljam da bar 3 mj treba koristiti vitamine i minerale da js bude jaca. To sam negdje citala ali vise neznam dali ovdje na forumu ili ovako. Sve mi se pomotalo u glavi od informacija 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Hvala
Nisam nista osim uobicajne terapije
Aspirin,folacin
Ovo nam je prvi postupak pa iskreno nisam u nista bila upucena...
Ivana sl . Nisam ni ja bila bas nista upucena prvi puta. Nisam bila uopce. Isla sam kao tele kroz zid. A doktori ti nece nista reci. Barem meni nisu. Kolegici koja bila samnom je preporucila elevit vec na pocetku postupka a meni ta ista i to istog dana nista. valjda joj se nisam dopadala .Ali malo sam citala kad pocela radit nove nalaze pa ako kog zanima jedna od cura mi je ovdje napisala:vit C 1000, vit E 400, vit D 400, selen 1, b12 od 250 ili 500, b6 25, omega 3, q10 .
Al vjerujem da tebi nece trebati 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Pozdrav! Nova sam ovdje.. Ukratko o meni, imala sam dvije vanmaterične i odstanjeni su mi jajovodi, zaručnik ima dosta loš spermiogram. Obratili smo se na VV za pomoć.. Metoda kojom bi pokušali bi bila icsi. Imam 38 god, a dragi 49, nemamo puno vremena za gubljenje. Čekam nalaze hormona i briseva, pa ako bude to ok, sa sljedećim ciklusom smo u postupku.. Oko 1., 2. ožujka.. Ne znam kako da umirim svoj strah od neuspjeha, zaručnik ima svega 4 posto pokretnih spermija, a nakon tih vanmateričnih i 2 spontana između nekako se bojim kakva je šansa.. Pitala bih da li je netko možda kod doktorice Gordane Planinić Radoš, kakva je, i kakvi su biolozi u VV? Htjela bi ipak biti malo pripremljena..
Oprostite na dugom postu.
I svima koji čekaju da im dođe bebica želim da bude čim prije 😘
Unaprijed hvala!
Čekalica123 čestitam 😊 Evo i mene u 12 mjesecu sam imala punkciju dvije stanice obje su se oplodile ali se jedna nije pravilno razvijala, pa je samo jedna vračena, nažalost 13dt sam procurila, vadila sam betu 0,01 😢
odmah smo odlucili ići na novi pokušaj sa jaćom stimulacijon međutim jajnici nisu reagirali ni na jaću stimulaciju, tako da mi je jučer punktirana 1 stanica, biologinja je jutros javila da se lijepo oplodila i da će je probatvdržat do 5 dana da se bolje razvije pa da možda lakše prođe transfer tj.da se bolje primi za maternicu. Zadnji put je bio transfer 3 dan. Dr.mi je reko ako sad neuspijemo da idemo i inozemstvo na donaciju jajnih stanica 😢
Jel mogu ćime pomoć da se stanica bolje primi u maternici, osim utrogestana što je dr napiso.
Vitamini, hrana, čajevi...nešta???
Jel mogu ćime pomoć da se stanica bolje primi u maternici, osim utrogestana što je dr napiso.
Vitamini, hrana, čajevi…nešta???
Lola...mislim da je stvarno pretjerano nakon dva postupka sto vam govore da idete na donaciju..dok god imate i jednu stanicu sansa postoji..treba samo pogoditi stimulaciju. Gdje to idete na postupak..kakav je nalaz hormona? Amh,fsh?
waithing
U osijeku smo kod dr.Šijanovića. AMH 1,03 TSH 3.17
vidjet ćemo dali će nam ova jedna uspjet, ako ne onda ću kod Škvorca u Samobor ili negdje drugdje
Iskoristit ćemo sve opcije preko HZZO-a pa ćemo vidjet šta dalje. I ja kažem da je samo jedna dovoljna, Jedna žena je imala 12 pa joj ni 5 put nije uspjelo.
Iskoristit ćemo sve opcije preko HZZO-a pa ćemo vidjet šta dalje. I ja kažem da je samo jedna dovoljna, Jedna žena je imala 12 pa joj ni 5 put nije uspjelo.
I sama sam takva..dobijem po 14 stanica i bila sam vec u pet postupaka..dva spontana..veliki broj stanica nije garancija uspjeha...toplo preporucam mijenjanje bolnice jer ovo sto vam je rekao je stvarno preishitreno i prerano...
Sretno
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji