Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Veljača 2018. 17:30

Aaaa superrr bas mi je dragooo:)))
    Meni je danas 5 dan i super se osjecam iduci petak je vadenje bete pa cemo vidjeti...
    Sad uzivaj i sretno i javi se🤗

En@
    14. Veljača 2018. 20:08

Nonina

Beba1 i IvanaB dobro dosle i jos brze nam otisle s pozitivnom betom 😁 Sretno!

hvala takoder.da je nekako preskocit sve ovo i probudit se u 10tt

Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
    On 41,oligoasthenozospermia
    3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
    menopur 150,225, cetrotide
    14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
    7.mj/18 Petrova dr.😍
    Ovaleap 225,150, cetrotide
    18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
    9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
    Bemfola 150,225,150, Cetrotide
    transfer 8stanicnog beta 0
    2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
    Vracam se kod dr.😍

• LolaZ
    14. Veljača 2018. 21:36

Halo curke evo i mene. Danas je i meni vraćena moja jedba ali jako lijepa blastica, nadam se da će Valentinovo biti sretnijr od Božića. A sad ležanje i čekanjeeeee 😊👼
    Sretno svima

• LolaZ
    14. Veljača 2018. 21:37

LolaZ

Halo curke evo i mene. Danas je i meni vraćena moja jedba ali jako lijepa blastica, nadam se da će Valentinovo biti sretnijr od Božića. A sad ležanje i čekanjeeeee 😊👼
    Sretno svima

*jedna

• IvanaB
    14. Veljača 2018. 22:05

Ajme cure moje, pa vi ste skoro sve čekalice 😊😊😊 Eto, svim čekalicama želim da do moga postupka budu vlasnice pozitivne bete 😍 
    Zapravo sve smo mi ovdje čekalice...netko postupka, netko bete 😘
    I da, nisam pametna, mislim da do prvog postupka koliko god želiš ne možeš biti informiran koliko treba...uz sva čitanja zaključak je da smo sve različite i da ono što kod jedne znači uspjeh, kod druge ne mora...grozna mi je ta pomisao...znači nema sigurnog recepta za uspjeh...no u jedno sam sigurna 😊 podrška onih koji prolaze isto vrijedi za najmanje pola terapije 😊

• Bebe/blizanci
    14. Veljača 2018. 23:52

Podelicu svoje iskustvo sa vama.Posle jednog spontanog otkrila sam da imam povisen prolaktin,kasnije i septum materice.Kad smo se toga resili radili ivf.14 jajnih celija dobili,2 vratili a 7 zamrzli. Deveti dan od transfera sam radila kucni test,posle 3,4min se pijavila druga bleda crta ☺ ujutru sam usla na betu i to jutro prokrvarila,ali beta he bila 126 ☺ krvarenje stalo a beta se u narednim danima triplirala. Do 8 nedelje sam imala rozikast sekret, posto mi je suprug ginekolog cesto smo se gledali na eho.Prvo se video jedan zametak a posle 2 dana i drugi,tatim oba srca kucali itd..Sada smo 26 nedelja ☺ Zelim da kazem da posle transfera nisam se koliko sam mogla opterecivala,nisam lezala uopste,odmarala jesam ali san se zabavljala,kuvala, citala, igrala igrice...trudila se da sto manje mislim o ishodu.Savetujem da ne govorite nikome da idete na ivf jer cete tako biti pod manjim psihickim pritiskom.Forume ne posecujte previse jer ima lisih iskustava,a svako je razlicit. Ako vas nesto zanima pitajte,rado cu odgovoriti. Trenutno sam na mirovanju zbig cerviksa.Znam da he otrcano ali samo bistar um i opustenost pomazu. SRECNO SVIMA KOJI PROLAZE KROZ IVF, ZNAM DA JE STRESNO.

4 sreća
    15. Veljača 2018. 06:45

Amriccca

Podelicu svoje iskustvo sa vama.Posle jednog spontanog otkrila sam da imam povisen prolaktin,kasnije i septum materice.Kad smo se toga resili radili ivf.14 jajnih celija dobili,2 vratili a 7 zamrzli. Deveti dan od transfera sam radila kucni test,posle 3,4min se pijavila druga bleda crta ☺ ujutru sam usla na betu i to jutro prokrvarila,ali beta he bila 126 ☺ krvarenje stalo a beta se u narednim danima triplirala. Do 8 nedelje sam imala rozikast sekret, posto mi je suprug ginekolog cesto smo se gledali na eho.Prvo se video jedan zametak a posle 2 dana i drugi,tatim oba srca kucali itd..Sada smo 26 nedelja ☺ Zelim da kazem da posle transfera nisam se koliko sam mogla opterecivala,nisam lezala uopste,odmarala jesam ali san se zabavljala,kuvala, citala, igrala igrice…trudila se da sto manje mislim o ishodu.Savetujem da ne govorite nikome da idete na ivf jer cete tako biti pod manjim psihickim pritiskom.Forume ne posecujte previse jer ima lisih iskustava,a svako je razlicit. Ako vas nesto zanima pitajte,rado cu odgovoriti. Trenutno sam na mirovanju zbig cerviksa.Znam da he otrcano ali samo bistar um i opustenost pomazu. SRECNO SVIMA KOJI PROLAZE KROZ IVF, ZNAM DA JE STRESNO.

Cestitke draga na blizancima!Uh jedva cekam 4 mj da krenem u postupak.
    Reci mi jesili pila ista od vitamina i drugi stvari?

• MoKo17
    15. Veljača 2018. 12:31

Drage moje buduce mame! Evo i nas u postupku, nakon tri godine neuspjesne prirodne borbe. Suprugov nalaz oligoasteno, bio je crypto, ali je operirao varikokelu prije 2 godine i eto, nalaz se uspio popraviti do te mjere da mu je urolog rekao da mozemo zatrudnit prirodnim putem. Od toga vec godinu dana nista. Naime, meni je AMH jako los (7,5). Doktor Balonča u Vinogradskoj je rekao da bi bilo dobro da sto prije idemo u postupak. Ali prvo se moram narucit na HSG sad kad dobim M. Imate li iskustva s Vinogradskom? Citala sam dosta foruma u zadnja dva dana i nikako da naletim da je netko tamo bio :/ Svima zelim puno srece 🤗🤗 i da sto prije docekamo taj dugo iscekivani plusic ❤

• Bebe/blizanci
    15. Veljača 2018. 15:11

Pila sam premama vitamine za trudnice, vitamin c pre transfera. Mislim nista vise. Mada meni od vitamina odgovara samo femibion jer obicnu folnu kiselinu moj organizam ne moze da iskoristi,a u femibionu je ta neka obradjena ili jako vec. To sam slucajno saznala kad sam vadila krv zbog hemostaze pa je suprug narucio i dodatne analize i ispalo je da imam neku genetsku mutaciju da ne mogu enzim obicne folne kiseline da obradim...mada to je vrlo retko. Od kad sam to saznala presla sam na femibion i plus uzimam cardioVitamin (proizvodi Herbiko u Srbiji) imaju i neki slicni vitamini iz bugarske. Meni je bio potreban i taj dodatak eto... sa tim cu nastaviti do kraja trudnoce. Mada eto transfer je uspeo i sve je bilo ok i ako maltene moje telo te vitamine nije moglo ni da iskoristi. Moram da kazem da sam na stimulaciju pre transfera dobro reagovala,mada su mi davali vise suprefacta nego obicno jer moji prirodni hormoni su se tesko umirili. Ne ocajavajte molim vas ako ne uspe prvi put. Nus pojava jedina mi je sto od punkcije mi nismo imali odnose ☺ u pocetku nisam htela,kasnije nisam uopste imala zelju a i suprug nije za to jer svaka trudnica koja im dodje sa iznenadnim krvarenjem uglavnom se ispostavi da je imala odnose dan ili dva pre toga...a sad i bas ne smem zbog cerviksa 😑

• IvanaB
    15. Veljača 2018. 15:53

Eto da se nadovezem na pricu o vitaminima...dobila sam za piti D vitamin (15 kapljica dnevno) i Gynositol prah (2 paketica dnevno)...Klomifen tek kad mi krene m (od 3 dana)...toliko za sad. A na prvom (nultom) uzv koji bi trebao biti kroz 3 tjedna vjerojatno cu dobiti info o ostalom.
    I da AMH mi je 20...to je valjda ok...?!
    I da, je li netko imao postupak sa Klomifenom? Kakva su iskustva?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.