Ej curke moje, drago mi je sto ste me se sjetile 💖💙
Evo danas sam bila kod Baldani na konzultacijama. Imala sam biokemijsku, transfer 19.12., 2 blastice smrznute, ali nazalost ni jedna se nije primila.
Sad krecemo od sljedeceg mjeseca ponovo, dobila drugaciju stimulaciju (Puregon 200UI), mozda ce biti i vise kvalitetnijih jajnih stanica. 2.dc trebam doci na vadenje krvi i krecem sa pikanjem ako bude nalaz u redu, a 6.dc na uzv. Sretna sam sto idemo odmah dalje, veselim se! 😇😇
Draga m girl uvik te se sjetim i drzim ti fige i zelim sreću da se što.prije primi javljaj dalje kako ide i nadam se da ces nam se uskoro pridružiti u grupi trudnica😘😘😘😘
Hvala ti puno draga. 💋💖💜
I ja se nadam da ce ovoga puta biti uspjesnije. Cekamo mengu pa krecemo dalje. Naravno, javljam se. 😊
Kako si ti? Koliko si sad tj trudna?
Ja sam ti sada malo manje od sest tjedana...drzi mi fige,zasad nikakvi posebni simptomi osim bolnih sisa i jakog bijelog iscjetka..
hvala na odg.nema druge nego cekat 3.3 i mislit pozitivno
Ja 32,AMH 26,8, hipotireoza, endometriom L.j 1,8
On 41,oligoasthenozospermia
3.mj/18 Petrova (dr.Vrcic 😍)
menopur 150,225, cetrotide
14 oocita,icsi 4,transfer 2 blastice,beta 0
7.mj/18 Petrova dr.😍
Ovaleap 225,150, cetrotide
18oocita,icsi 12,smrznuta 1 blastocista Fet 2.mj/19 uz estrofem,beta 0
9mj/2019 kbc ST(dr.Marusic 🤮)
Bemfola 150,225,150, Cetrotide
transfer 8stanicnog beta 0
2/20 fet (dr.Budimir) blastociste beta 0
Vracam se kod dr.😍
Du1988. Moj zakljucak je.. bolje znati sto vise. Ovako te mogu filati kako oni hocu. Da sam vise znala nebih mozda izgubila jednu godinu. Mozda mi ne uspije ni sad kad vise znam ali mi je bolje da znam sve. Sad znam sto pitat sto trazit itd. Meni je bolje znati 😁
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Beba1 i IvanaB dobro dosle i jos brze nam otisle s pozitivnom betom 😁 Sretno!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Beba1 i IvanaB dobro dosle i jos brze nam otisle s pozitivnom betom 😁 Sretno!
Lutko draga a mozes li nam reci sta to sve triba da znamo i mi sta triba traziti od pregleda i nalaza.hvala od❤
Du1988. Moj zakljucak je.. bolje znati sto vise. Ovako te mogu filati kako oni hocu. Da sam vise znala nebih mozda izgubila jednu godinu. Mozda mi ne uspije ni sad kad vise znam ali mi je bolje da znam sve. Sad znam sto pitat sto trazit itd. Meni je bolje znati 😁
ma nisam mislila doslovno nista ne znati, jasno da moras biti upucen u cijeli postupak, ali opet se ne treba opteretiti do zadnjeg detalja. vise sam mislila na te neke stvari na koje ne mozemo niti utjecati
url=https://lilypie.com]
Pozzz svima
Du1988 kako je prosao transver
I ti si nam od danas cekalica???
ma nisam mislila doslovno nista ne znati, jasno da moras biti upucen u cijeli postupak, ali opet se ne treba opteretiti do zadnjeg detalja. vise sam mislila na te neke stvari na koje ne mozemo niti utjecati
Aha ja sam draga mislila da znas jos nesto sto bi tribalo raditi od pretraga.veliki pozdrav cjeloj ekipi super ste mi😗
meni je tek prvi postupak, eto bas ujutro imam transfer :) a nekad mislim da je bolje manje znati nego viseidi iz dana u dan i sto opustenije! ako imas konkretnijih pitanja, sigurna sam da ces ovdje naci odgovor i podrsku! u svakom slucaju, sretno!!
Sretna sutra draga i nadamo se lijep vijestima.javi nam kako je proslo
Pozzz svima
Du1988 kako je prosao transver
I ti si nam od danas cekalica???
daaaa, prijavljujem se u cekalice :)) vracene su mi dvije blastice i dvije smo zamrznuli! sad cekamo...rekla je kad je pocela raditi uzv-uh, koji lijepi endometrij! rekoh da je to od puno ananasa kako se ti osjecas?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji