Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    12. Veljača 2018. 12:26

Mono, meni je tsh bio 3.5 kad sam krenula u postupak...i to je pao s 4.4.nakon mjesec dana euthyroxa. Rekli su mi samo da nastavim s terapijom od 25 mg i krenuli smo. Evo prvi postupak, 150 ovaleapa i 0.25 cetrotide i dobili smo 11 stanica od kojih se 7 lijepo dijeli. Vidjet cemo koliko ce nas blastica docekati preksutra. Ne kazem da tsh ne igra ulogu, sigurno igra ali evo u mom slucaju za sad sve tece kako treba!

url=https://lilypie.com]

12. Veljača 2018. 13:20

LolaZ

U osijeku smo kod dr.Šijanovića. AMH 1,03 TSH 3.17

vidjet ćemo dali će nam ova jedna uspjet, ako ne onda ću kod Škvorca u Samobor ili negdje drugdje

Da li ti je TSH ili FSH 3.17?

waithing

12. Veljača 2018. 13:23

du1988

Mono, meni je tsh bio 3.5 kad sam krenula u postupak…i to je pao s 4.4.nakon mjesec dana euthyroxa. Rekli su mi samo da nastavim s terapijom od 25 mg i krenuli smo. Evo prvi postupak, 150 ovaleapa i 0.25 cetrotide i dobili smo 11 stanica od kojih se 7 lijepo dijeli. Vidjet cemo koliko ce nas blastica docekati preksutra. Ne kazem da tsh ne igra ulogu, sigurno igra ali evo u mom slucaju za sad sve tece kako treba!

Inače, tsh 3,5 nije loš nalaz, za nekog tko ne planira T,  no smatra se idealnim za trudnoću od 1-2 jer on os stimulacije i u T još raste,i zna izazvati spontane..Dakle povišeni tsh sam po sebi nije problem prije već u trudnoći stoga ga je bolje dovesti u koliku-toliku normalu prije trudnoće...

waithing

12. Veljača 2018. 13:25

du1988

Mono, meni je tsh bio 3.5 kad sam krenula u postupak…i to je pao s 4.4.nakon mjesec dana euthyroxa. Rekli su mi samo da nastavim s terapijom od 25 mg i krenuli smo. Evo prvi postupak, 150 ovaleapa i 0.25 cetrotide i dobili smo 11 stanica od kojih se 7 lijepo dijeli. Vidjet cemo koliko ce nas blastica docekati preksutra. Ne kazem da tsh ne igra ulogu, sigurno igra ali evo u mom slucaju za sad sve tece kako treba!

I ja sam imala tsh 3.3 i uvijek lijepo reagiram na stimulacije...dobijem po 13-14 stanica zadnji put od tog 5 blastica...

waithing

du1988
    12. Veljača 2018. 13:38

waithing

du1988

I ja sam imala tsh 3.3 i uvijek lijepo reagiram na stimulacije…dobijem po 13-14 stanica zadnji put od tog 5 blastica…

Da, to znam da je u trudnoci i prije pozeljno da nije iznad dva. Planirala sam pitati treba li povecati dozu, to cu na dan transfera provjeriti. A svakako cu otici opet kontrolirati da vidim je li sad doveden u red! S tim da cu traziti uputnicu i za ostale hormone stitnjace!

url=https://lilypie.com]

malimaj
    12. Veljača 2018. 13:48

du1988

waithing

du1988

I ja sam imala tsh 3.3 i uvijek lijepo reagiram na stimulacije…dobijem po 13-14 stanica zadnji put od tog 5 blastica…

Da, to znam da je u trudnoci i prije pozeljno da nije iznad dva. Planirala sam pitati treba li povecati dozu, to cu na dan transfera provjeriti. A svakako cu otici opet kontrolirati da vidim je li sad doveden u red! S tim da cu traziti uputnicu i za ostale hormone stitnjace!

Prije jednog od planiranih postupaka na VV TSH mi je bio 2.63 i doktorica nije htjela ici u postupak dok god se ne nije spustio ispod 2.5. Tako da mislim da to ovisi i o doktorima. Ni kod Škvorca ne idu u postupak ako je TSH veći od 2.5.

• LolaZ
    12. Veljača 2018. 13:52

Doktor mi nije nisšta spominjo oko nalaz hormonaa koje sam radila u 8mj a u postupaak smo krenili u 12mj, nije tražio da ponnovim nalaze da vidimo kakva je situcija prije drugog postupka. Al evo ovaj moj jedan embrij se lijepo razvija pa u srijedu idem na transfer, pa ćemo vidjet. Nadam se da će utrogestan i strogo mirovanje pomoć da se ovajput mrvica ugnjeezdi

12. Veljača 2018. 13:57

Sad vidim da sam krivo napisala..tsh mi je bio 2.3 ne 3.3🙈
    Vec mi se sve pomijesalo😃😂

waithing

• Nonina
    12. Veljača 2018. 15:30

Meni Skvorc napisao da mora biti tsh ispod 2. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• riri5
    12. Veljača 2018. 16:10

bejb23

riri5

Hvalaa cure moje😘😘😘😘😘m lady sada cekam tebe🙏🙏🙏

Mislis m.girl? Mlady nam je isto trudna i to je na pola ako me pamcenje ne vara 😊
    Ajde dolazi nam na ljetnice mada je to vec termin na jesen, cini mi se 😊

Ostale cure zelim vam svu srecu ovog svijeta i da sto prije ugledate plus i drzite klupko ljubavi i srece u rukama!!!! ❤

Tako je bejb m girl di mi je ona ,šta je sa njom,i bas mi je drago i zbog m lady🤗💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.