Mono, meni je tsh bio 3.5 kad sam krenula u postupak...i to je pao s 4.4.nakon mjesec dana euthyroxa. Rekli su mi samo da nastavim s terapijom od 25 mg i krenuli smo. Evo prvi postupak, 150 ovaleapa i 0.25 cetrotide i dobili smo 11 stanica od kojih se 7 lijepo dijeli. Vidjet cemo koliko ce nas blastica docekati preksutra. Ne kazem da tsh ne igra ulogu, sigurno igra ali evo u mom slucaju za sad sve tece kako treba!
url=https://lilypie.com]
U osijeku smo kod dr.Šijanovića. AMH 1,03 TSH 3.17
vidjet ćemo dali će nam ova jedna uspjet, ako ne onda ću kod Škvorca u Samobor ili negdje drugdje
Da li ti je TSH ili FSH 3.17?
waithing
Mono, meni je tsh bio 3.5 kad sam krenula u postupak…i to je pao s 4.4.nakon mjesec dana euthyroxa. Rekli su mi samo da nastavim s terapijom od 25 mg i krenuli smo. Evo prvi postupak, 150 ovaleapa i 0.25 cetrotide i dobili smo 11 stanica od kojih se 7 lijepo dijeli. Vidjet cemo koliko ce nas blastica docekati preksutra. Ne kazem da tsh ne igra ulogu, sigurno igra ali evo u mom slucaju za sad sve tece kako treba!
Inače, tsh 3,5 nije loš nalaz, za nekog tko ne planira T, no smatra se idealnim za trudnoću od 1-2 jer on os stimulacije i u T još raste,i zna izazvati spontane..Dakle povišeni tsh sam po sebi nije problem prije već u trudnoći stoga ga je bolje dovesti u koliku-toliku normalu prije trudnoće...
waithing
Mono, meni je tsh bio 3.5 kad sam krenula u postupak…i to je pao s 4.4.nakon mjesec dana euthyroxa. Rekli su mi samo da nastavim s terapijom od 25 mg i krenuli smo. Evo prvi postupak, 150 ovaleapa i 0.25 cetrotide i dobili smo 11 stanica od kojih se 7 lijepo dijeli. Vidjet cemo koliko ce nas blastica docekati preksutra. Ne kazem da tsh ne igra ulogu, sigurno igra ali evo u mom slucaju za sad sve tece kako treba!
I ja sam imala tsh 3.3 i uvijek lijepo reagiram na stimulacije...dobijem po 13-14 stanica zadnji put od tog 5 blastica...
waithing
I ja sam imala tsh 3.3 i uvijek lijepo reagiram na stimulacije…dobijem po 13-14 stanica zadnji put od tog 5 blastica…
Da, to znam da je u trudnoci i prije pozeljno da nije iznad dva. Planirala sam pitati treba li povecati dozu, to cu na dan transfera provjeriti. A svakako cu otici opet kontrolirati da vidim je li sad doveden u red! S tim da cu traziti uputnicu i za ostale hormone stitnjace!
url=https://lilypie.com]
I ja sam imala tsh 3.3 i uvijek lijepo reagiram na stimulacije…dobijem po 13-14 stanica zadnji put od tog 5 blastica…
Da, to znam da je u trudnoci i prije pozeljno da nije iznad dva. Planirala sam pitati treba li povecati dozu, to cu na dan transfera provjeriti. A svakako cu otici opet kontrolirati da vidim je li sad doveden u red! S tim da cu traziti uputnicu i za ostale hormone stitnjace!
Prije jednog od planiranih postupaka na VV TSH mi je bio 2.63 i doktorica nije htjela ici u postupak dok god se ne nije spustio ispod 2.5. Tako da mislim da to ovisi i o doktorima. Ni kod Škvorca ne idu u postupak ako je TSH veći od 2.5.
Doktor mi nije nisšta spominjo oko nalaz hormonaa koje sam radila u 8mj a u postupaak smo krenili u 12mj, nije tražio da ponnovim nalaze da vidimo kakva je situcija prije drugog postupka. Al evo ovaj moj jedan embrij se lijepo razvija pa u srijedu idem na transfer, pa ćemo vidjet. Nadam se da će utrogestan i strogo mirovanje pomoć da se ovajput mrvica ugnjeezdi
Sad vidim da sam krivo napisala..tsh mi je bio 2.3 ne 3.3🙈
Vec mi se sve pomijesalo😃😂
waithing
Meni Skvorc napisao da mora biti tsh ispod 2.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Hvalaa cure moje😘😘😘😘😘m lady sada cekam tebe🙏🙏🙏
Mislis m.girl? Mlady nam je isto trudna i to je na pola ako me pamcenje ne vara 😊
Ajde dolazi nam na ljetnice mada je to vec termin na jesen, cini mi se 😊
Ostale cure zelim vam svu srecu ovog svijeta i da sto prije ugledate plus i drzite klupko ljubavi i srece u rukama!!!! ❤
Tako je bejb m girl di mi je ona ,šta je sa njom,i bas mi je drago i zbog m lady🤗💖
Sortiraj odgovore
Najstariji