Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malimaj
    08. Veljača 2018. 12:06

Nonina

malimaj

Nonina

Cure koje ste bile ili jeste kod dr. Skvorca. Kako je uzv folikula kad pocnem s pikanjem kod njega? Svaki drugi dan ili? I dali ste isle svaki put i na vadjenje krvi?
    Jer u vv sam uvijek isla i na vadjenje krvi kad sam bila na uzv.
    Hvala

Ja sam isla 6 i 9 dc. 10 dc je bila stoperica a 12 dc aspriacija. I tako oba puta. Krv nisam nikad vadila. Mislim da koliko puta ces na folikulmetriju ovisi o tebi i tvojim nalazima. Da li si bas kod dr. Skvorca ili dr. Dubovecaka?
    Sretno!

Konzultacije bile kod dr.Skvorca, valjda onda kod njega ostajem. I ti ili?

Onda ostajes kod njega. Ja sam kod dr. Dubovecaka. Sada mi on vodi i trudnocu. Oboje su super

du1988
    08. Veljača 2018. 14:40

Cure, kada se kreće s utragestonima? Na uputama za punkciju koja mi je sutra piše da ih imam u pripremi. Problem je sto od jucer zovem svog soc.ginekologa i ne uspijevam ih dobiti na telefon da mi puste recept. U Zg sam do možebitnog transfera pa me zanima-može li se on uzeti i bez recepta?! 

url=https://lilypie.com]

du1988
    08. Veljača 2018. 14:59

ispravak-utrogestan 

08. Veljača 2018. 15:59

du1988

ispravak-utrogestan

Ej draga, krece se od dana aspiracije 
    Probaj s tim papiricem uzet u ljekarni pa naknadno nela ti doktorica pusti recept

du1988
    08. Veljača 2018. 16:52

Ivanasl

du1988

ispravak-utrogestan

Ej draga, krece se od dana aspiracije
    Probaj s tim papiricem uzet u ljekarni pa naknadno nela ti doktorica pusti recept

Pokušat ću tako, hvala ti! Sretno nam sutra-ti na transfer, ja na punkciju! 

• Nonina
    08. Veljača 2018. 16:54

Malimaj sretno sa trudnocom! 
    I meni se cini super ali mogu me vec vec sada  i poceti tuci ako treba samo da uspije :-)

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Nonina
    08. Veljača 2018. 16:56

Ivanasl i Du1988  sretno sutra !

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

08. Veljača 2018. 17:00

Hvalaaaa
    Takoder i tebi sretnooo
    Mozda se i vidimo gore 🤗😁

• Cekalica123
    08. Veljača 2018. 19:44

Ja sam danas ugledala svoj prvi pozitivni test 😍😍😍 ne moras vam ni pisat koji sok. Sutra idem vadit betu i jos se MM i ja neckamo dal da radim test ili ne i ipak odlucimo ajde. Do sad sam piskila na vec dva cisto da vidim kak to izgled i crta je skroz tamna i vidljiva. Ajme i dalje ne vjerujem kod nas je izgleda upalila 3sreca 💕💕💕

08. Veljača 2018. 19:49

Cekalica123
    Cestitammmm ajmeee bas ljepe vijesti
    Navijamo za ljepu betu javi nam obaveznoook
    🤗🤗🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.