ajde baš mi je drago kaj imaš dobar dojam bit će sve ok draga. Meni iskreno Škvorc nije sjeo ja bila prije 6 mjeseci kod njega djelovao mi je nezainteresiano za moj slučaj ili je barem meni tako djelovao i onako dosta grub mi je bio tako da sam ja odustala od njega.
Anha bila si kod njega,,a onda ne znam, ja sam bila u Vinogradskoj i na Vuk Vrhovcu, iz Vinogradske sam otišla na VV jer je tad bila preduuga lista za lijekove(konkretno bila u jednom stimuliranom u 5mj.i zapisali me tad za 01mj.nagodinu-dakle strašnoo, no koliko sam čitala sad su im kraće liste, nekih 3-4mj hahah), no eto mana jedne i druge bolnice sto te ne vodi jedan liječnik, već tko radi taj dan kad ideš na ultrazvuk, i svaki doktor imao neko svoje misljenje...Na VV ne rade nedjeljom i nema anestezije pri punkciji, no to me ni nije patilo iako dobijem puno stanica valjda imam visok prag boli...
waithing
M. Girl tebi je zadnji put znaci bilo slicno kao meni.
Prvi put sam dobila 2 blastice prosli put, sve super. Prvi pozitivan test u zivotu, beta. I onda pad bete. I to isto malo prije mog rodjendana. Bas nam se slicno potrefilo.
Student13icaja sam imala jednu inseminaciju i 3 ivf. Sad cekam betu. Prije zadnjeg postupka mi je doktorica objasnjavala to o biopsiji. Kao to potice bolju prokrvljenost
Baš zbog rođendana mi je bilo grozno još i više, ali znam da ću sljedeći put drugačije neke stvari. Taj dan nam je sve od jutra krenulo krivo..
Al dobro, za to smo jači i zato idemo u nove pobjede.
Jesi u Petrovoj? Kak se osjećaš, jel imaš kakve simptome?
Noa 💙
ajde baš mi je drago kaj imaš dobar dojam bit će sve ok draga. Meni iskreno Škvorc nije sjeo ja bila prije 6 mjeseci kod njega djelovao mi je nezainteresiano za moj slučaj ili je barem meni tako djelovao i onako dosta grub mi je bio tako da sam ja odustala od njega.
Anha bila si kod njega,,a onda ne znam, ja sam bila u Vinogradskoj i na Vuk Vrhovcu, iz Vinogradske sam otišla na VV jer je tad bila preduuga lista za lijekove(konkretno bila u jednom stimuliranom u 5mj.i zapisali me tad za 01mj.nagodinu-dakle strašnoo, no koliko sam čitala sad su im kraće liste, nekih 3-4mj hahah), no eto mana jedne i druge bolnice sto te ne vodi jedan liječnik, već tko radi taj dan kad ideš na ultrazvuk, i svaki doktor imao neko svoje misljenje…Na VV ne rade nedjeljom i nema anestezije pri punkciji, no to me ni nije patilo iako dobijem puno stanica valjda imam visok prag boli…
eto tako sam se ja osjećala kod škvorca možda mu je bio takav dan al me je odbio na prvu tako da sam odustala od njega, jedna prijateljica mi je bila kod Podobnika i ostala je trudna prezadovoljna je njima i kaže da su cijene ok sad stvarno neznam ni sama ona kaže da si je ostala s tim doktorom ok nemam pojma kaj da radim više.
Nije ni mene sama punkcija pikanje na vv bolilo nesto strasno ali kako bila sva napuhnuta i osjetljiva imala sam osjecaj da su grubi do bola tamo dolje. Valjda me to malo hormona sto dobila tolko dolje puknulo jer me i ona gaza skoro onesvjestila. Ko da ju je nabila batom za meso unutra.
Deny, kolegica jako hvali Lucingera pa mozes pitat i tamo. Bila je i kod Radoncica i isto bila zadovoljna. Doduse nije bilo uspjeha na zalost za sad nigdje. Nema bas anesteziju lucinger al dobila je inekciju i nista nije osjetila. Sa pjesmom je izasla doslovno. Ja se odlucila preko hzzo za Skvorca. Dogovorena u 2 mjesecu na prve konz. pa javim dojmove. Nadam se da necu biti razocarana. Al bitno da sam se pokrenula opet i hrabro dalje.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Nije ni mene sama punkcija pikanje na vv bolilo nesto strasno ali kako bila sva napuhnuta i osjetljiva imala sam osjecaj da su grubi do bola tamo dolje. Valjda me to malo hormona sto dobila tolko dolje puknulo jer me i ona gaza skoro onesvjestila. Ko da ju je nabila batom za meso unutra.
Deny, kolegica jako hvali Lucingera pa mozes pitat i tamo. Bila je i kod Radoncica i isto bila zadovoljna. Doduse nije bilo uspjeha na zalost za sad nigdje. Nema bas anesteziju lucinger al dobila je inekciju i nista nije osjetila. Sa pjesmom je izasla doslovno. Ja se odlucila preko hzzo za Skvorca. Dogovorena u 2 mjesecu na prve konz. pa javim dojmove. Nadam se da necu biti razocarana. Al bitno da sam se pokrenula opet i hrabro dalje.
ajde držim fige da uspiješ kod Škvorca, a ja ću probat kod Lučingera ili kod Podobnika budem vidjela neznam ni sama al od tamo imam dobra iskustva od kolegica. Stvarno neznam ni sama šta da radim. A kako se tebi činio Škvorc?
ajde držim fige da uspiješ kod Škvorca, a ja ću probat kod Lučingera ili kod Podobnika budem vidjela neznam ni sama al od tamo imam dobra iskustva od kolegica. Stvarno neznam ni sama šta da radim. A kako se tebi činio Škvorc?
Nisam ga jos upoznala. Drugi tj cu prvi put ici kod njega. Razmisljala sam ili on preko hzzo ili privatno Lucinger . Citala malo ispitivala i cinio mi se ok. tako da sad on a poslije nadam se da necu trebati vise. Sestra mje bila preko telefona super.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Deny1410
Iz treceg mpo pokusaja ostvarila sam trudnocu kod Skvorca. Prvi postupak sam bila na VV (osobno nisam imala lijepo iskustvo gore, ali to je individualno). Drugi i treci pokusaj bili su kod Skvorca. Meni osobno i doktor Škvorc i doktor Dubovečak koji mi i vodi trudnoću su super, kao i cijelo osoblje poliklinike. Tijekom mpo obrade otkrili su mi jos neke zdravstvene problemo koje doktorica na VV nije u 2 godine koliko sam isla gore. I sada u trudnoci salju na i rade neke pretrage koje se inace ne rade a ne trebas ih nuzno napraviti kod njih. Eto to je moje iskustvo.
Ne, na Sv Duhu sam.
Prvi tj sam bioa opustenija, sad malo vise sizim drugi tjedan. 😂 Poceli su tipicni simptomi menge, pa sad treba vidjeti sta ce biti u sljedeci pon.
Ovaj put sam spremnija na oba ishoda. Prosli put sam imala fiks da je to to i pad bete me psihicki jako sredio.
Muz i ja smo od uzasa jedva uspjeli razgovarati sa doktoricom taj dan. Djelovali smo kao da nas je netko pregazio.
Cure... Ja sam bila kod Lucingera i preporucila bi ga svakome... Na zalost nisam ostala trudna ali sam imala puno bolje rezultate /broj stanica i blastice/u odnosu na bolnicu-Ri
Mana je sto nema anesteziologa... . Ali postoji mogućnost lokalne anestezije... Ja sam isla bez icega-takvo iskustvo ne bi zeljela ponoviti... Ali oni su tamo svi divni... Meni je tada grbavac radio punkciju a Lucinger me drzao za ruku... Mozda bi bilo mrvicu lakse da su se zamijenili😂😂😂😂
Uglavnom preporuke za L...
Nadam se da mi nece trebati ali on je moj prvi izbor...
Inace jučer sam imala transfer 2 sedmostanicna... Sada ovo veselo cekanje bete slijedi
😂😂
Cure… Ja sam bila kod Lucingera i preporucila bi ga svakome… Na zalost nisam ostala trudna ali sam imala puno bolje rezultate /broj stanica i blastice/u odnosu na bolnicu-Ri
Mana je sto nema anesteziologa… . Ali postoji mogućnost lokalne anestezije… Ja sam isla bez icega-takvo iskustvo ne bi zeljela ponoviti… Ali oni su tamo svi divni… Meni je tada grbavac radio punkciju a Lucinger me drzao za ruku… Mozda bi bilo mrvicu lakse da su se zamijenili😂😂😂😂
Uglavnom preporuke za L…
Nadam se da mi nece trebati ali on je moj prvi izbor…
Inace jučer sam imala transfer 2 sedmostanicna… Sada ovo veselo cekanje bete slijedi
😂😂
Nadam se da je to to sada za tebe, da ti Sušanj donese sreću,nego ne kužim ovo sedmostanična? Šta to znači,znam da transfer bude ili 3.ili 5.dan, iako ne kužim o čemu to ovisi.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Sortiraj odgovore
Najstariji