Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    student13ica
    24. Siječanj 2018. 08:10

Cure neke privatne poliklinike (znam za Škvorc) imaju ugovore sa HZZO.. pa se raspitajte malo, zašto ne iskoristiti priliku. :)

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

24. Siječanj 2018. 08:56

Beba

s0102

Cure… Ja sam bila kod Lucingera i preporucila bi ga svakome… Na zalost nisam ostala trudna ali sam imala puno bolje rezultate /broj stanica i blastice/u odnosu na bolnicu-Ri
    Mana je sto nema anesteziologa… . Ali postoji mogućnost lokalne anestezije… Ja sam isla bez icega-takvo iskustvo ne bi zeljela ponoviti… Ali oni su tamo svi divni… Meni je tada grbavac radio punkciju a Lucinger me drzao za ruku… Mozda bi bilo mrvicu lakse da su se zamijenili😂😂😂😂
    Uglavnom preporuke za L…
    Nadam se da mi nece trebati ali on je moj prvi izbor…

Inace jučer sam imala transfer 2 sedmostanicna… Sada ovo veselo cekanje bete slijedi
    😂😂

Nadam se da je to to sada za tebe, da ti Sušanj donese sreću,nego ne kužim ovo sedmostanična? Šta to znači,znam da transfer bude ili 3.ili 5.dan, iako ne kužim o čemu to ovisi.

Znaci da je embrij koji je vracen treci dan imao sedam stanica u trenutku transfera...

waithing

Beba
    24. Siječanj 2018. 09:02

waithing

Beba

s0102

Cure… Ja sam bila kod Lucingera i preporucila bi ga svakome… Na zalost nisam ostala trudna ali sam imala puno bolje rezultate /broj stanica i blastice/u odnosu na bolnicu-Ri
    Mana je sto nema anesteziologa… . Ali postoji mogućnost lokalne anestezije… Ja sam isla bez icega-takvo iskustvo ne bi zeljela ponoviti… Ali oni su tamo svi divni… Meni je tada grbavac radio punkciju a Lucinger me drzao za ruku… Mozda bi bilo mrvicu lakse da su se zamijenili😂😂😂😂
    Uglavnom preporuke za L…
    Nadam se da mi nece trebati ali on je moj prvi izbor…

Inace jučer sam imala transfer 2 sedmostanicna… Sada ovo veselo cekanje bete slijedi
    😂😂

Nadam se da je to to sada za tebe, da ti Sušanj donese sreću,nego ne kužim ovo sedmostanična? Šta to znači,znam da transfer bude ili 3.ili 5.dan, iako ne kužim o čemu to ovisi.

Znaci da je embrij koji je vracen treci dan imao sedam stanica u trenutku transfera…

Uvijek se vraća 3.dan ili o čemu to ovisi?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    24. Siječanj 2018. 09:19

Malo sam progooglala,uglavnom vidim da je to sve individualno i da je najbolje okruženje ono u maternici ,nadam se da ću i ja jednom doć do tog dijela 😁

url=https://lilypie.com]
    DANTE

24. Siječanj 2018. 09:46

Najoptimalnije je kao kad se vraca peti dan(tkz.blastocista) jer se smatra do petog dana ostaju kvalitetniji embriji a treci dan se ne zna da li bi ti embriji opstali do petog..no ni to nije pravilo...mnoge naoko savrsene blastice nisu rezultirale trudnocom(eto mene za primjer) dok embriji stari tri dana jesu.
     Do petog dana se ceka kada ima vise oplodjenih stanica pa se moze 'riskirati i cekati' a treci dan kada ih je manje...jer kada bi se cekalo peti dan za transfer nekome tko ima 2-3 embrija nemalo puta se dogodilo da za peti dan nema nista za transfer jer se embriji prestanu razvijati,pa se u tom slucaju ne ceka taj peti dan vec se vraca treci...

waithing

Panda123
    24. Siječanj 2018. 13:39

Da li je u privatnim klinikama moguće plaćanje na neke rate ili moraš iskeširati odmah sve u gotovini?

24. Siječanj 2018. 13:48

Panda123

Da li je u privatnim klinikama moguće plaćanje na neke rate ili moraš iskeširati odmah sve u gotovini?

Kod Radoncica koliko sam vidjela na cjeniku je moguce placanje karticama...sad ako imate na njima mogucnost obrocnog placanja mislim da bi to trebalo bit to..za druge ne znam...

waithing

24. Siječanj 2018. 14:04

waithing

Panda123

Kod Radoncica koliko sam vidjela na cjeniku je moguce placanje karticama…sad ako imate na njima mogucnost obrocnog placanja mislim da bi to trebalo bit to..za druge ne znam…

Vidim da se moze platit Visom, Maestro i Mastercard....Samo lijekove moras kesirat..mene ce npr samo lijekovi ispast oko 9000kn.

waithing

Panda123
    24. Siječanj 2018. 16:21

waithing

waithing

Panda123

Kod Radoncica koliko sam vidjela na cjeniku je moguce placanje karticama…sad ako imate na njima mogucnost obrocnog placanja mislim da bi to trebalo bit to..za druge ne znam…

Vidim da se moze platit Visom, Maestro i Mastercard….Samo lijekove moras kesirat..mene ce npr samo lijekovi ispast oko 9000kn.

ok, hvala ti!

• Tencii
    24. Siječanj 2018. 18:44

Cure kakvo vam je bilo implantacijsko krvarenje? Meni je 9dnt , bole me jajnici kao pred mengu vec 2 danaa sad sam vidjela krvi. Strah me jel to menga ili? 3 dan su mi vracali

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.