Cekalica,
Super ! Koliko j.s.si dobila?
Sretno daljee !
Tenchii,
Ne ! Ja sam krvarenja imala skroz do 10 tt. Ali mi se prvo krvarenje pojavilo tj.prvo smedji iscjedak, pa onda bas roza krv 6 dpt. Betu sam vadila vec 7 dpt...i ponavljaju ju 9 dpt. Onda se natezao smedji iscjedak...do ne znam kad.
Pa sam onda bas posteno prokrvarila 5+ 4, tad sam prvi put na hitnu isla.
Rekli su mi da izmedju spojeva endometrija i GV, kako ona prijanja sve vecim dijelom na endometrij...mogi pucati zilice...ali sve se to do cak 12 tjedna smatra implantacijskim krvarenjem...
Znaci ja sam 3 puta isla na hitnu, radi bas krvarenja..koje bi trajalo u pravilu jedan dan...i ostalo bi bio smedji iscjedak.
Ali bi ja odjednom cim bi prokrvarila, popila 4 duphastona i krvarenje bi se u pravilu smirilo..tj.bar ta svjeza krv.
Zelim reci da mnoge cure krvare na pocetku T i nikako se ne smije prekidati terapija.
Najbolje bi bilo da napravis test, koji bi svakako vec trebao pokazati ili da izvadis betu...ili cekaj jednostavmo 14 dpt kad i trebas vaditi betu.
Sretno !
Tencii, hvala ti treba nam jos malo srece ❤️
Mono1111 -15 komada 😊
Cekalica drzim fige za dalje!
Anchynadam se da ides u postupak uskoro.
Sutra cu napraviti test, iako sam vec otpisala.😕😪
Mono tebi je bilo implantacijsko, jelda? Ja sam imala nadu jer mi je jucer bilo jako malo crv-roza i kasnije trag. Rekli su mi danas da nastavim terapiju do ponedjeljka. Ali od popodne me jace zabole jajnici povremeno, pritisak je kao da treba izaci, ali ne moze potpuno. I opet je bilo i malo svjetlije i malo tamnije krvi. Ne puno.
Ne znam Monno jel tebi bilo tako ili malo? Ja bas imam osjecaj da se mega pokusava probiti, ali teze zbog vaginaleta.Bas sam potonula
I ja se nadam🙂🙂vec bi bilo i vrijeme!☺Nemoj odma tako misliti,vidis kako je bilo mono1111...drzim fige za +!💖
Cekalice sretno!!❤
Anchy30
Cekalica,
Odlican broj ! Neka se sto vise njih oplodi i neka se lijepo dijele !
Cure imam pitanje.
Koliko dr.Skvorc trazi da je Tsh? Ako znate mozda. Bio je pred mj dana 2,80 pa sam pojacala terapiju i danas ponovno vadila.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Cure imam pitanje.
Koliko dr.Skvorc trazi da je Tsh? Ako znate mozda. Bio je pred mj dana 2,80 pa sam pojacala terapiju i danas ponovno vadila.
Ja sam cula da bi trebalo biti 2,neki cak i i ispod 2 traze...Ja cu za koji dan zvati da se narucimo na konzultacije!Meni je u 11.mj.bio 3.248...pa su me slali na odjel za stitnjacu da kazu svoje strucno misljenje...A prije 2 godine mi je bilo 4050..a nikad mi nisu rekli ni dali terapiju...Ti si za svoju dobila terapiju,pijes tablete?!
Anchy30
Cure imam pitanje.
Ja sam cula da bi trebalo biti 2,neki cak i i ispod 2 traze…Ja cu za koji dan zvati da se narucimo na konzultacije!Meni je u 11.mj.bio 3.248…pa su me slali na odjel za stitnjacu da kazu svoje strucno misljenje…A prije 2 godine mi je bilo 4050..a nikad mi nisu rekli ni dali terapiju…Ti si za svoju dobila terapiju,pijes tablete?!
Cure imam pitanje.
Ja sam cula da bi trebalo biti 2,neki cak i i ispod 2 traze…Ja cu za koji dan zvati da se narucimo na konzultacije!Meni je u 11.mj.bio 3.248…pa su me slali na odjel za stitnjacu da kazu svoje strucno misljenje…A prije 2 godine mi je bilo 4050..a nikad mi nisu rekli ni dali terapiju…Ti si za svoju dobila terapiju,pijes tablete?!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Bila sam sinoc na hitnoj, jer me jako bolilo i pocelo mi se vrtiti. Rekli su da ne vide svjezu krv( a ja sam ju uredno vidjela doma) i da nastavim piti do ponedjeljka. Ili implantacijsko ili menga, ali sam skuzila da ni oni ne vjeruju u implantacijsko bas. Njihov test je sinoc bio negativan, a i moj danas. Nisu znali zasto me boli, a tlak je bio 90/70. Rekli su da je od panike 😳
Bila sam sinoc na hitnoj, jer me jako bolilo i pocelo mi se vrtiti. Rekli su da ne vide svjezu krv( a ja sam ju uredno vidjela doma) i da nastavim piti do ponedjeljka. Ili implantacijsko ili menga, ali sam skuzila da ni oni ne vjeruju u implantacijsko bas. Njihov test je sinoc bio negativan, a i moj danas. Nisu znali zasto me boli, a tlak je bio 90/70. Rekli su da je od panike 😳
Zao mi je..no ne kuzim zasto ti nisu bar betu izvadili pa bi sigurno znali u cem je stvar a ne nagadjati testom...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji