Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tencii
    24. Siječanj 2018. 18:48

Mislim ne znam jer jednom kad sam kao dobila m pod vaginaletama, nije mi krenulo odmah krvarenje, nego tek kad sam ih prestala koristiti. A i to je bio kasniji dan nego sada

24. Siječanj 2018. 19:14

Tencii

Mislim ne znam jer jednom kad sam kao dobila m pod vaginaletama, nije mi krenulo odmah krvarenje, nego tek kad sam ih prestala koristiti. A i to je bio kasniji dan nego sada

Jednom sam ga imala drugi put ne..napravi ujutro test😃
    Sretnooo

waithing

s0102
    24. Siječanj 2018. 19:30

Beba…. 
    Waithing ti je sve objasnila... Ja imam 2 male mrvice od 3ceg dana... Bilo ih je samo 4 pa onda nisu cekali 5ti dan... Moram jos u petak ici vidjeti sto se desilo sa dvije koje su ostale... 🤗
    Doci ces i ti do toga.... 
    Tencii… Napravi testic.... Vec ce ti se nesto vidjeti.... Sretnooo

• Cvjetic
    24. Siječanj 2018. 19:38

s0102

Beba….
    Waithing ti je sve objasnila… Ja imam 2 male mrvice od 3ceg dana… Bilo ih je samo 4 pa onda nisu cekali 5ti dan… Moram jos u petak ici vidjeti sto se desilo sa dvije koje su ostale… 🤗
    Doci ces i ti do toga….
    Tencii…Napravi testic…. Vec ce ti se nesto vidjeti…. Sretnooo

Sretno,nadam se da ce ovaj put bit to to!

mono1111
    24. Siječanj 2018. 22:25

Inace, i ljekarne primaju rate...kad kupujete lijekove, pitajte.

24. Siječanj 2018. 23:05

mono1111

Inace, i ljekarne primaju rate…kad kupujete lijekove, pitajte.

Stvarno? Nisam to znala, pa znači onda ide sve "na rate"

waithing

Anchy30
    25. Siječanj 2018. 12:48

Pozz...evo da se i ja javim,malo sam se maknila i u miru da obavim sve pretrage...ostalo nam je  jos markeri na hiv,hepatitis i sifilis...muz ponoviti spermiograf i onda zovem dr.Skvorca i narucujemo se na konzultacije!😍💖
    Tencii drzim fige za jedan +!!💖Kad pravis test?

Nisam sve bas citala ali ako ima plusica cestitam😍a one koje cekaju betu sretno💖😍!!

Anchy30

mono1111
    25. Siječanj 2018. 17:30

Waiting,
    Da, hahah, ali mislim samo privatne.
    Moja ljekarna u kvartu sigurno ima rate..jer kad smo psu kupovali neke skupe lijekove, bas sam pitaka da bi mogu na rate.
    Tenchii,
    Napravi test.
    Ja sam bila prokrvarila vec 6 dpt...

• Cekalica123
    25. Siječanj 2018. 19:35

Pozdrav svima, evo da se javim punkcija je dobro prosla, ok malo bolnija nego prva dva puta al sve se da izdrzat 👌 idemo na transfer 5 dan. Pokusavam cim vise se odmarat jer sam bas neka malaksava i sad uz sve me jos i grlo pocelo  boliti 🙈 Jajnika malo osjecam al vjerujem da ce i to proci ipak su se malo napatili dobili smo 12 oplodenih ☺️☺️☺️ I idemo u daljnju borbu kak ja kazem sad sam na pola puta 👌

• Tencii
    25. Siječanj 2018. 20:00

Cekalica  drzim fige za dalje!

Anchy nadam se da ides u postupak uskoro.
    Sutra cu napraviti test, iako sam vec otpisala.😕😪
    Mono tebi je bilo implantacijsko, jelda? Ja sam imala nadu jer mi je jucer bilo jako malo crv-roza i kasnije trag. Rekli su mi danas da nastavim terapiju do ponedjeljka. Ali od popodne me jace zabole jajnici povremeno, pritisak je kao da treba izaci, ali ne moze potpuno. I opet je bilo i malo svjetlije i malo tamnije krvi. Ne puno.
    Ne znam Monno jel tebi bilo tako ili malo? Ja bas imam osjecaj da se mega pokusava probiti, ali teze zbog vaginaleta.Bas sam potonula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.