Mislim ne znam jer jednom kad sam kao dobila m pod vaginaletama, nije mi krenulo odmah krvarenje, nego tek kad sam ih prestala koristiti. A i to je bio kasniji dan nego sada
Mislim ne znam jer jednom kad sam kao dobila m pod vaginaletama, nije mi krenulo odmah krvarenje, nego tek kad sam ih prestala koristiti. A i to je bio kasniji dan nego sada
Jednom sam ga imala drugi put ne..napravi ujutro test😃
Sretnooo
waithing
Beba….
Waithing ti je sve objasnila... Ja imam 2 male mrvice od 3ceg dana... Bilo ih je samo 4 pa onda nisu cekali 5ti dan... Moram jos u petak ici vidjeti sto se desilo sa dvije koje su ostale... 🤗
Doci ces i ti do toga....
Tencii… Napravi testic.... Vec ce ti se nesto vidjeti.... Sretnooo
Beba….
Waithing ti je sve objasnila… Ja imam 2 male mrvice od 3ceg dana… Bilo ih je samo 4 pa onda nisu cekali 5ti dan… Moram jos u petak ici vidjeti sto se desilo sa dvije koje su ostale… 🤗
Doci ces i ti do toga….
Tencii…Napravi testic…. Vec ce ti se nesto vidjeti…. Sretnooo
Sretno,nadam se da ce ovaj put bit to to!
Inace, i ljekarne primaju rate…kad kupujete lijekove, pitajte.
Stvarno? Nisam to znala, pa znači onda ide sve "na rate"
waithing
Pozz...evo da se i ja javim,malo sam se maknila i u miru da obavim sve pretrage...ostalo nam je jos markeri na hiv,hepatitis i sifilis...muz ponoviti spermiograf i onda zovem dr.Skvorca i narucujemo se na konzultacije!😍💖
Tencii drzim fige za jedan +!!💖Kad pravis test?
Nisam sve bas citala ali ako ima plusica cestitam😍a one koje cekaju betu sretno💖😍!!
Anchy30
Waiting,
Da, hahah, ali mislim samo privatne.
Moja ljekarna u kvartu sigurno ima rate..jer kad smo psu kupovali neke skupe lijekove, bas sam pitaka da bi mogu na rate.
Tenchii,
Napravi test.
Ja sam bila prokrvarila vec 6 dpt...
Pozdrav svima, evo da se javim punkcija je dobro prosla, ok malo bolnija nego prva dva puta al sve se da izdrzat 👌 idemo na transfer 5 dan. Pokusavam cim vise se odmarat jer sam bas neka malaksava i sad uz sve me jos i grlo pocelo boliti 🙈 Jajnika malo osjecam al vjerujem da ce i to proci ipak su se malo napatili dobili smo 12 oplodenih ☺️☺️☺️ I idemo u daljnju borbu kak ja kazem sad sam na pola puta 👌
Cekalica drzim fige za dalje!
Anchy nadam se da ides u postupak uskoro.
Sutra cu napraviti test, iako sam vec otpisala.😕😪
Mono tebi je bilo implantacijsko, jelda? Ja sam imala nadu jer mi je jucer bilo jako malo crv-roza i kasnije trag. Rekli su mi danas da nastavim terapiju do ponedjeljka. Ali od popodne me jace zabole jajnici povremeno, pritisak je kao da treba izaci, ali ne moze potpuno. I opet je bilo i malo svjetlije i malo tamnije krvi. Ne puno.
Ne znam Monno jel tebi bilo tako ili malo? Ja bas imam osjecaj da se mega pokusava probiti, ali teze zbog vaginaleta.Bas sam potonula
Sortiraj odgovore
Najstariji