Cure kakvo vam je bilo implantacijsko krvarenje? Meni je 9dnt , bole me jajnici kao pred mengu vec 2 danaa sad sam vidjela krvi. Strah me jel to menga ili? 3 dan su mi vracali
Mislim ne znam jer jednom kad sam kao dobila m pod vaginaletama, nije mi krenulo odmah krvarenje, nego tek kad sam ih prestala koristiti. A i to je bio kasniji dan nego sada
Mislim ne znam jer jednom kad sam kao dobila m pod vaginaletama, nije mi krenulo odmah krvarenje, nego tek kad sam ih prestala koristiti. A i to je bio kasniji dan nego sada
Jednom sam ga imala drugi put ne..napravi ujutro test😃
Sretnooo
waithing
Beba….
Waithing ti je sve objasnila... Ja imam 2 male mrvice od 3ceg dana... Bilo ih je samo 4 pa onda nisu cekali 5ti dan... Moram jos u petak ici vidjeti sto se desilo sa dvije koje su ostale... 🤗
Doci ces i ti do toga....
Tencii… Napravi testic.... Vec ce ti se nesto vidjeti.... Sretnooo
Beba….
Waithing ti je sve objasnila… Ja imam 2 male mrvice od 3ceg dana… Bilo ih je samo 4 pa onda nisu cekali 5ti dan… Moram jos u petak ici vidjeti sto se desilo sa dvije koje su ostale… 🤗
Doci ces i ti do toga….
Tencii…Napravi testic…. Vec ce ti se nesto vidjeti…. Sretnooo
Sretno,nadam se da ce ovaj put bit to to!
Inace, i ljekarne primaju rate…kad kupujete lijekove, pitajte.
Stvarno? Nisam to znala, pa znači onda ide sve "na rate"
waithing
Pozz...evo da se i ja javim,malo sam se maknila i u miru da obavim sve pretrage...ostalo nam je jos markeri na hiv,hepatitis i sifilis...muz ponoviti spermiograf i onda zovem dr.Skvorca i narucujemo se na konzultacije!😍💖
Tencii drzim fige za jedan +!!💖Kad pravis test?
Nisam sve bas citala ali ako ima plusica cestitam😍a one koje cekaju betu sretno💖😍!!
Anchy30
Waiting,
Da, hahah, ali mislim samo privatne.
Moja ljekarna u kvartu sigurno ima rate..jer kad smo psu kupovali neke skupe lijekove, bas sam pitaka da bi mogu na rate.
Tenchii,
Napravi test.
Ja sam bila prokrvarila vec 6 dpt...

Pozdrav svima, evo da se javim punkcija je dobro prosla, ok malo bolnija nego prva dva puta al sve se da izdrzat 👌 idemo na transfer 5 dan. Pokusavam cim vise se odmarat jer sam bas neka malaksava i sad uz sve me jos i grlo pocelo boliti 🙈 Jajnika malo osjecam al vjerujem da ce i to proci ipak su se malo napatili dobili smo 12 oplodenih ☺️☺️☺️ I idemo u daljnju borbu kak ja kazem sad sam na pola puta 👌

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji