Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Panda123
    20. Siječanj 2018. 11:20

M.girl, ništa ne javljaš, što ima kod tebe?

• Snjeska
    20. Siječanj 2018. 11:21

Jesam malo prokrvarila uzasne bokove imam dali zna koja dal oni na vv rade subotom ja mislim da bi trebali zovem ne javljaju se jwr  mi je danas 1 dan    

20. Siječanj 2018. 13:36

Snjezana Cakaric

Jesam malo prokrvarila uzasne bokove imam dali zna koja dal oni na vv rade subotom ja mislim da bi trebali zovem ne javljaju se jwr mi je danas 1 dan

Ako ih ne dobiješ na telefon samo dođes u Pon.sa uputnicom i to je to...

waithing

student13ica
    20. Siječanj 2018. 14:20

Tencii

Studen13ica
    Meni su sad prije ovog postupka radili biopsiju endometrija.
    Mislim, rekli su da moze i ne mora pomoci.
    Ne znam hoce li ista znaciti. U ponedjeljak su mi vratili jedan osmerostanicni i sestrrostanicni 3dnp.
    Nadam se da bi to moglo pomoci, posto ovaj put ni dizanjem doze Gonala i dodavanjem Pergoverisa nije ispalo kako su ocekivali

U kojoj si bolnici? Vidim da dosta njih to ne radi.. meni su se nakon 4 neuspjeha odlucili za to, ali u privatnoj poliklinici. Nadam se da ce biti uspjesno.. drzim nam fige 😊

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

• Tencii
    20. Siječanj 2018. 15:03

A kad ides? Drugi mjesec?
    Na Sv Duhu sam. Ja sam stalno tupila dr da mi da dodatne pretrage, ali nije hrjela, jer je prosli put bila biokemijska. Mislila je da je to ok pokazatelj, pa kao ajmo jos probati. 
    Onda je predlozila biopsiju. 
    Uglavnom drzavno sve ocito moras sam traziti, tupiti  i sl. 
    Ili ne dao Bog, cekati par neuspjeha, da bi nekom dodatnom pretragom saznali nesto.
    Valjda cemo uspjeti 😉

student13ica
    20. Siječanj 2018. 15:33

Trncii i meni je zadnja zavrsila sa biokemijskom.. jucer mi je radjena biopsija i sad cekam m. Iskreno ja nisam ni znala za to do sada.. a u sva 4 puta smo dosli do transfera. Koji je vama put?

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

m.girl6
    20. Siječanj 2018. 16:20

Panda123

M.girl, ništa ne javljaš, što ima kod tebe?

Ej panda, a nemam bas nista posebno ni napisati. Ugl citam vas curke svaki dan. 😊
    Imala sam biokemijsku nazalost, prva beta 69,50, za 3 dana je pala na 19,66. 😓 Bila sam u komi totalnoj, jos mi je i gore bilo kad mi je bio dan iza vadenja bete rodendan, ali prezivjeli smo. I da mi nisu rekli da su blastice kakti savrsene ne bi se nadala da ce se bar jedna primiti, ali dobro. Tak je ocito moralo biti.
    Narucila sam nas odmah za dalje i idemo na konzultacije u 2.mj ponovo da cujem kaj ce Baldani reci. Muza sam opskrbila sa svakakvim vitaminima tak da nam blastice budu sto bolje i zdravije. 
    Kako si ti? U kojoj si fazi? 

Noa 💙

m.girl6
    20. Siječanj 2018. 16:21

Drago mi je da si me se sjetila panda123 💖😊

Noa 💙

Panda123
    20. Siječanj 2018. 22:09

m.girl6

Drago mi je da si me se sjetila panda123 💖😊

Stvarno mi je zao da je ispalo tako, ali mozda je biokemijska ipak neki znak kako do trudnoce moze doci. Mi smo u fazi bez faze, pauziramo trenutno te niti ne razgovaramo o tome...valjda cu nakon ljeta opet negdje u novi postupak...

• Suncica135
    21. Siječanj 2018. 09:09

Cure pozdrav!
    Nova sam na forumu pa da se predstavim: 
    Imam 25 godina i imam endometriozu i PCOS koji ponekad nestane pa se ponovo vrati (nikad još nisam čula da netko ima taj problem). Uglavnom, nakon 2 neuspjela pokušaja insemenacije kod dr. Poljaka u Citu odlučili smo se na prirodne pokušaje uz blagu simulaciju do IVF-a koji bi trebao biti kroz 3. mjesec. Jako sam nestrpljiva jer u utorak trebam ići na folikulometriju i dogovor oko IVF-a kod Poljaka pa me zanima par stvari:
    -Radi li se u Citu potpuna ili lokalna anestezija za punkciju jajnika?
    -Koliko dugo traje oporavak?
    -Koliko ste dana uzeli bolovanje?
    Radim u školi pa mogu uzet više dana bolovanja jer će mi lakše tako naći zamjenu, a opet ne želim pretjerivati jer sam čula da se može dogoditi da odgode transfer.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.