Preko Chrome-a mi ne da da se ulogiram. Beba pa hej :) Kod mene nikakvih pomaka nije bilo. Cekamo urologa pa cemo vidjeti o eventualnoj punkciji testisa ili sto vec predlozi. Ajde nadam se da ces krenuti i da ce to aad biti to. Waithing, a sto je s RH faktorom? Jeste istestirali ono?
Nonina, AmH ti pokazuje smanjenju rezervu, ali i sa manjim AMH su žene uspjele zatrudniti uz postupke tako da ne brini oko toga.
Ponovila sam nalaz i Bogu hvala negativan je…ocito je bilo pozitivno zbog injekcije..uff ova na transfuziji me bezveze isprepadala..jedan problem manje…
Ma ne treba ni njih uvijek slušati,koliko su mene isprepadali na kraju ću fizički bit zdrava a a psihički baj-baj
url=https://lilypie.com]
DANTE
I s0102, naravno ,nadam se da si ok!
Ej draga… Mi citamo javljamo se tu i tamo… 😁
Ajde nadam se da napokon kreces bez obzira na kks.. I da ce ti sve odmah iz prve uspjeti… 🤗
Ja sam bas danas bila na punkciji.. Dobili 6 st, nadam se transferu neke blastice u srijedu….😁
Ti si kod dr Manestara…
Baš mi je drago,opet si u ZG ili? Ja sam kod Sušanj koju sam vidjela jednom ,držim fige za blastice
Nisam isla u zg…
U ri sam opet kod nje.. Iskreno bila sam jako skeptična prema njoj.. Ali sam shvatila da mogu puno lakse s njom komunicirati i pitati bilo sto… Jako je draga i mislim da se trudi… Ja kad sam dosla na prve konzultacije poslala ne na sve pretrage… Sto mi je normalno i da salju… Ali eto😂
Sretno… Nadam se da ces napokon krenuti…
Ona je Simpa i jako pristupačna za razliku od Manestra ,ne usudim se ni ponadat da krene sve to pogotovo jer nam je sad spermiogram groblje
😂
Sta imate neki svjezi spremiogram da nije ok?
Samo da krenes... Pa onda korak po korak
Preko Chrome-a mi ne da da se ulogiram. Beba pa hej :) Kod mene nikakvih pomaka nije bilo. Cekamo urologa pa cemo vidjeti o eventualnoj punkciji testisa ili sto vec predlozi. Ajde nadam se da ces krenuti i da ce to aad biti to. Waithing, a sto je s RH faktorom? Jeste istestirali ono?
Nonina, AmH ti pokazuje smanjenju rezervu, ali i sa manjim AMH su žene uspjele zatrudniti uz postupke tako da ne brini oko toga.
Ponovila sam nalaz i Bogu hvala negativan je…ocito je bilo pozitivno zbog injekcije..uff ova na transfuziji me bezveze isprepadala..jedan problem manje…
Ma ne treba ni njih uvijek slušati,koliko su mene isprepadali na kraju ću fizički bit zdrava a a psihički baj-baj
Ma znam da, ali u tom trenutku mi svašta palo na pamet,,kud toliko problema sa začećem i spontanim onda ona meni počne o transfuziji krvi u trudnoći , da ću to ići u Zagreb da su to visokorizične trudnoće bla bla ajme sta mi sve nije nadrobila,,i kao maale su šanse da je to od injekcije,,a sad bila druga doktorica i ja kad sam vidjela da je test negativan sva sretna kažem jeeej super negativan je, a ona meni-pa naravno da je negtivan to vam je bilo zbog injekcije, a i da je ostao pozitivan u danasnje vrijeme za sve postoje terapija to više nije problem kao prije 30godina....Boožeee
waithing
I s0102, naravno ,nadam se da si ok!
Ej draga… Mi citamo javljamo se tu i tamo… 😁
Ajde nadam se da napokon kreces bez obzira na kks.. I da ce ti sve odmah iz prve uspjeti… 🤗
Ja sam bas danas bila na punkciji.. Dobili 6 st, nadam se transferu neke blastice u srijedu….😁
Ti si kod dr Manestara…
Baš mi je drago,opet si u ZG ili? Ja sam kod Sušanj koju sam vidjela jednom ,držim fige za blastice
Nisam isla u zg…
U ri sam opet kod nje.. Iskreno bila sam jako skeptična prema njoj.. Ali sam shvatila da mogu puno lakse s njom komunicirati i pitati bilo sto… Jako je draga i mislim da se trudi… Ja kad sam dosla na prve konzultacije poslala ne na sve pretrage… Sto mi je normalno i da salju… Ali eto😂
Sretno… Nadam se da ces napokon krenuti…
Ona je Simpa i jako pristupačna za razliku od Manestra ,ne usudim se ni ponadat da krene sve to pogotovo jer nam je sad spermiogram groblje
😂
Sta imate neki svjezi spremiogram da nije ok?
Samo da krenes… Pa onda korak po korak
Prva dva smo napravili u Puli i pokretnih je bilo 32% pa 46% ,a sada smo napravili u Ri i ukupno pokretnih je 9%
DANTE
Ma znam da, ali u tom trenutku mi svašta palo na pamet,,kud toliko problema sa začećem i spontanim onda ona meni počne o transfuziji krvi u trudnoći , da ću to ići u Zagreb da su to visokorizične trudnoće bla bla ajme sta mi sve nije nadrobila,,i kao maale su šanse da je to od injekcije,,a sad bila druga doktorica i ja kad sam vidjela da je test negativan sva sretna kažem jeeej super negativan je, a ona meni-pa naravno da je negtivan to vam je bilo zbog injekcije, a i da je ostao pozitivan u danasnje vrijeme za sve postoje terapija to više nije problem kao prije 30godina….Boožeee
Ma dodje ti da nekoga našamaraš
DANTE
Curke moje drage kako ste vidim svaka se bori sa svojim a ja se sva topim i od svojih briga konacno spustim tsh u 34 dana sa 5.4 na 1.21 prikupim sve nalaze i cekam i radujem sw mengi kad ono kasni 5 dana sto nikada i ja napravim betu naravno svaka bi se radovala medutim 0.100 nista a jos gorw sto ne dolazi slomljena sam vrijeme ide a nejde mi nis u prilog malo me sad boli trbuh i na obrisima papira svjetlo nesto al nikakao malo sam bila u toploj kupki pomagajte imatw li savjet da prirodno potaknem posto je vikend a moram cekati danas mi gineklo.rekao kao da mora kasniti 7.do 10 dana da bi mi dali tablete ja bi radije da dode prirodno vec kad kasni a toliko sam sve nadw davala u ovaj ciklus pomagajte molim vas svima zelim da dobiju svoje plusice...
Curke moje drage kako ste vidim svaka se bori sa svojim a ja se sva topim i od svojih briga konacno spustim tsh u 34 dana sa 5.4 na 1.21 prikupim sve nalaze i cekam i radujem sw mengi kad ono kasni 5 dana sto nikada i ja napravim betu naravno svaka bi se radovala medutim 0.100 nista a jos gorw sto ne dolazi slomljena sam vrijeme ide a nejde mi nis u prilog malo me sad boli trbuh i na obrisima papira svjetlo nesto al nikakao malo sam bila u toploj kupki pomagajte imatw li savjet da prirodno potaknem posto je vikend a moram cekati danas mi gineklo.rekao kao da mora kasniti 7.do 10 dana da bi mi dali tablete ja bi radije da dode prirodno vec kad kasni a toliko sam sve nadw davala u ovaj ciklus pomagajte molim vas svima zelim da dobiju svoje plusice…
Iskreno stvarno ne znam ,ali ako je krenulo samo pričekaj i pokušaj se malo opustiti ,tu će ti sigurno pomoć kupka i pogledaj si neku komediju,to meni uvijek pomaže
DANTE
Beba, spermiogram groblje, hahahaha. Bitno da na dan kad dodju do tvoje jajne stanice bude dovoljno dobar. Nisam HsG jer je dogovor IVF. Ne mozemo do spermica, ovaj moj se zaštopao. Kad god treba dati uzorak ne uspije pa smo se pokrenuli sad oko njega da vidi jel moze na neku punkciju. Sad pak cekamo termin urologa. Toliko o tome da su svi frajeri isti, očito njemu stres kao i meni. I inače ima problem s ejakulacijom, zato i jesmo tu di jesmo.
Snježana, meni zna sex ubrzati mengu ako je vec na pragu. Ne opterecuj se sad jos s tim, mjesec gore ili dole ti nista ne znači, a vjerojatno od tog stresa kasni.
Waithing, jako mi je drago da je taj problem eliminiran, a o taktu te koja te isprepadala nemam riječi. Vjerujem da je bila dobronamjerna, ali tako paušalno pričati...
Beba, spermiogram groblje, hahahaha. Bitno da na dan kad dodju do tvoje jajne stanice bude dovoljno dobar. Nisam HsG jer je dogovor IVF. Ne mozemo do spermica, ovaj moj se zaštopao. Kad god treba dati uzorak ne uspije pa smo se pokrenuli sad oko njega da vidi jel moze na neku punkciju. Sad pak cekamo termin urologa. Toliko o tome da su svi frajeri isti, očito njemu stres kao i meni. I inače ima problem s ejakulacijom, zato i jesmo tu di jesmo.
Snježana, meni zna sex ubrzati mengu ako je vec na pragu. Ne opterecuj se sad jos s tim, mjesec gore ili dole ti nista ne znači, a vjerojatno od tog stresa kasni.
Waithing, jako mi je drago da je taj problem eliminiran, a o taktu te koja te isprepadala nemam riječi. Vjerujem da je bila dobronamjerna, ali tako paušalno pričati…
Hvala draga, ma možda je i htjela biti dobronamjerna ali me dobrano isprepadala, no dobro sad je to iza mene, bar taj problem. Eh da i ja sam htjela komentirati-meni uvijek sex potakne mengu koja je pred vratima hhahahaaa...
waithing
Studen13ica
Meni su sad prije ovog postupka radili biopsiju endometrija.
Mislim, rekli su da moze i ne mora pomoci.
Ne znam hoce li ista znaciti. U ponedjeljak su mi vratili jedan osmerostanicni i sestrrostanicni 3dnp.
Nadam se da bi to moglo pomoci, posto ovaj put ni dizanjem doze Gonala i dodavanjem Pergoverisa nije ispalo kako su ocekivali
Sortiraj odgovore
Najstariji