Drage žene, nova sam ovdje i sa svježim iskustvom! Nakon godinu i pol pretraga i nalaza smo stigli u Petrovu na IVF. Osim obostrano neprohodnih jajovoda, svi nalazi su uredni, uključujući suprugov spermiogram. Doktorica mi je danas rekla da imamo jako dobre šanse obzirom na moju dob (29) i dobre nalaze. Sljedeći korak je vađenje progesterona 2.dan ciklusa i ako bude dobar, krećemo s blagom stimulacijom u istom ciklusu. Molim Vaša iskustva iz Petrove! Vidim da ima dosta mama koje rade u školi (kao i ja). Hoće li mi dva tjedna bolovanja biti dovoljno? Doktorica je rekla da računam da bi od 6.d.c.trebala biti u Zagrebu zbog folikulometrije. Čitam Vas i svima želim puno uspjeha i strpljenja :)
Ja isto nisam iz Zg.. Evo ti moje iskustvo.
Dosla bi 10 dan ciklusa i svaki drugi dan sam imala folikulometriju. 15 dc utvrdena ovulacija onda bih isla kuci i vratila se za 5 dana na Fet. Ne znam koliko putujes do Zg.. ja sam imala dosta pa sam bila po 5-6 dana u Zg-u..
Drage žene, nova sam ovdje i sa svježim iskustvom! Nakon godinu i pol pretraga i nalaza smo stigli u Petrovu na IVF. Osim obostrano neprohodnih jajovoda, svi nalazi su uredni, uključujući suprugov spermiogram. Doktorica mi je danas rekla da imamo jako dobre šanse obzirom na moju dob (29) i dobre nalaze. Sljedeći korak je vađenje progesterona 2.dan ciklusa i ako bude dobar, krećemo s blagom stimulacijom u istom ciklusu. Molim Vaša iskustva iz Petrove! Vidim da ima dosta mama koje rade u školi (kao i ja). Hoće li mi dva tjedna bolovanja biti dovoljno? Doktorica je rekla da računam da bi od 6.d.c.trebala biti u Zagrebu zbog folikulometrije. Čitam Vas i svima želim puno uspjeha i strpljenja :)
Ja isto nisam iz Zg.. Evo ti moje iskustvo.
Dosla bi 10 dan ciklusa i svaki drugi dan sam imala folikulometriju. 15 dc utvrdena ovulacija onda bih isla kuci i vratila se za 5 dana na Fet. Ne znam koliko putujes do Zg.. ja sam imala dosta pa sam bila po 5-6 dana u Zg-u..
Imam i ja dosta (iz Zadra sam), ali isto tako imam gdje biti za to vrijeme tako da nije problem. Jedino me muči što me u školi nema tko mijenjati pa ne znam što uopće reći i najaviti koliko me neće biti. Nisam se danas sjetila pitati od sveg stresa prvog dolaska :) samo mi je rekla da nakon što pokupim lijekove slobodno mogu kući, ali da računam da od tog 6.d.c.budem u Zg obzirom da ću morati dolaziti svaki drugi dan. A ništa, reći ću dva tjedna pa lako skratim ili produžim!
url=https://lilypie.com]
Cekalica123, drzim ti fige da je ovo treca sreca i da ces uskoro ugledati pozitivnu betu, kao i mi sve ostale. 😊😇
Panda, shvacam te totalno, ljudi su tak zlobni, njihovi komentari stvarno bole, ali probaj se ne zamarati sa time koliko je to god moguce, jer sve to utjece na nasu psihu, a psiha na nase jajne stanice. Ja se isto previse zamaram ko ce kaj misliti i reci, a ionak pricaju bez veze, znaju ili ne znaju. I taman mi dodu vitamini sa iherba i donese mi ih postar na posao i preuzme ih kolegica, a na kutiji pise:selen solgar,zink,folat i to taman kad mene nije bilo. Pa da poludis, vidla je sve. Nije nista pitala, ali ionak ima tak zlobne komentare poput, sef mozda misli da ne mozes biti trudna pa ides na umjetnu??? Reko nek si misli ko kaj hoce.
Studentica sretnooo 😊😊
Noa 💙
Cekalica, sretnooo !
I ostale cure naravmo sretno.
Suncica,
Zasto mislis da bi spontani bio da si prirodno ostala T?
Lelica,
Pa ja ne znam puno o Slo, ali mislim da nema smisla ici u drugu zemlju na ivf ako i ovdje u Hr.odredjeni mpo dokt.imaju dobar postotak uspjeha.
Radoncic mi se cini super, vise cura znam koje su isle, ili idu kod njega na mpo. I sama sam isla kod njega na histeroskopije…
Zato što mi je muž napravio test DNA fragmentacije i ispao je loš- 40% spermija je DNA fragmentirano (dakle nose loše gene) a to je najčešći uzrok spontanih
I ja sam bila u Petrovoj. Nemam lose komentare.
Suncica,
To ste vi na svoju ruku isli raditi taj dna test?? Nisam znala da to postoji, to se radi iz ejakulata?
Pozdrav curke evo danas bila na vv nije bilo dr.Jukic ..vec dr Rados ok draga je rekla da su mi jajnici super da opce nezna kako je amh 11.7 da bi trebao biti dobar odgovor jajnika s time 2012 amh bio 19.7... i malo prolaktin povisen al nije preko granice ..tsh ok 1.21 al pijem i dalje eurthyrox...dobila Bemfol injekcije 5 kom od 225 mg.. zanima me dal ima itko iskustvo sa njima.....
poozz svima
javljam se prvi puta i nadam se da ćete mi moći pomoć. Tražim privatnu polikliniku za umjetnu oplodnju pa bi voljela ćuti kakva su vaša iskustva. Kod nas je kao sve uredu a ne mogu ostati trudna ne znam dali se je već netko susreo s tim pa više ni sama neznam šta da radim jer ja imam 36 godina i stvarno nemam šta čekati. Suprug i nije baš da idemo na umjetnu al nemamo šta čekati jel se već 5 godina borim s tim. Molim Vas vaše iskustva hvala.
poozz svima
javljam se prvi puta i nadam se da ćete mi moći pomoć. Tražim privatnu polikliniku za umjetnu oplodnju pa bi voljela ćuti kakva su vaša iskustva. Kod nas je kao sve uredu a ne mogu ostati trudna ne znam dali se je već netko susreo s tim pa više ni sama neznam šta da radim jer ja imam 36 godina i stvarno nemam šta čekati. Suprug i nije baš da idemo na umjetnu al nemamo šta čekati jel se već 5 godina borim s tim. Molim Vas vaše iskustva hvala.
Ja sam čula sve pohvale za polikliniku Škvorc! Sretno :)
url=https://lilypie.com]
poozz svima
Puno cura hvali Lucingera i Radoncica.
Progooglaj malo o njima.
A javiti ce se i cure, koje su kod Lucingera isle u ivf postupak...
hvala na odgovoru bila sam kod doktora Škvorca i nekako mi nije sjeo ne znam zašto možda čovjek nije loš ali nekako mi je grub i nekako nisam stekla povjerenje možda se varam možda osuđujem prerano ali nekako nemam volje ići kod njega a tebi ipak hvala.
Sortiraj odgovore
Najstariji