Pozdrav cure. Evo mojih friskih nalaza.
Fsh 7,1 iu/L , Lh 4,35 iu/L i Amh 4,7 pmol/L. Amh je prilicno niski.
Ne gubim nadu. Al nije bas obecavajuce, ne?
Po meni su ovo ok nalazi.
Lh ti je nesto nizi..ali bitnije je da fsh nije jako visok, amh ne znam koje su ref.vrijednosti na tvom nalazu, ali mi se isto cini ok..
Mono, Amh ref.vrijednosti su2,9 do 49,7. Zato mi je nekako cini niski jako
Da li ti na nalazu pise pod koju vrijednost spada ta tvoja vrijednost?
Inace na amh nalazu pisu pokraj ref.vrijednosti, jako niska ovarijska rezerva, smanjena o.rezerva, normalna itd....
Svakako ce ti dokt.vise reci.
Pozdrav cure. Evo mojih friskih nalaza.
Fsh 7,1 iu/L , Lh 4,35 iu/L i Amh 4,7 pmol/L. Amh je prilicno niski.
Ne gubim nadu. Al nije bas obecavajuce, ne?
Po meni su ovo ok nalazi.
Lh ti je nesto nizi..ali bitnije je da fsh nije jako visok, amh ne znam koje su ref.vrijednosti na tvom nalazu, ali mi se isto cini ok..
Mono, Amh ref.vrijednosti su2,9 do 49,7. Zato mi je nekako cini niski jako
Da li ti na nalazu pise pod koju vrijednost spada ta tvoja vrijednost?
Inace na amh nalazu pisu pokraj ref.vrijednosti, jako niska ovarijska rezerva, smanjena o.rezerva, normalna itd….
Svakako ce ti dokt.vise reci.
Ne pise nista pokraj. Da, vidjet cu sto ce na kraju rec Skvorc . Idem za 2 tj pa cu javit.
Hvala!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Pozdrav i dobrodošle nove cure i ,naravno još prije otišle sa ove teme.
Nema više "starih" cura da pišu,nadam se da je sve ok -Waithing,Zoja,Kengurica,..Nisam se ni ja baš nešto javljala jer se po pitanju mpo nije ništa dogadja li, problemi sa krvnom slikom se nastavljaju,napravila sve hematološke pretrage,bila kod 3hematologa i uzrok nije otkriven. Oni smatraju da nema razloga da ne nastavim sa mpo,26.imam konzultacije pa ćemo vidjet šta kažu ginekolokozi,uglavnom zabava se nastavlja...
url=https://lilypie.com]
DANTE
Hej draga, nije se ni kod mene ništa novo događalo pa nisam imala ni što pisati, obavila tj.ponovila nalaze po ne znam koji put-sve ok, evo u pon.krećem ponovno, ovaj put privatno..Drugačiji protokol (dugi-dakle 22dan ciklusa sa supresijom) pa ćemo vidjeti hoće li biti pomaka...
waithing
I s0102, naravno ,nadam se da si ok!
Ej draga... Mi citamo javljamo se tu i tamo... 😁
Ajde nadam se da napokon kreces bez obzira na kks.. I da ce ti sve odmah iz prve uspjeti... 🤗
Ja sam bas danas bila na punkciji.. Dobili 6 st, nadam se transferu neke blastice u srijedu....😁
Ti si kod dr Manestara...
Pozdrav, jel ima netko da je radio biopsiju maternice prije postupka?
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Tj. biopsija endometrija
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Lijep pozdrav cure. Nova sam ovdje. moj muž i ja planiramo dijete već pet godina. I sada su nam stigli nalazi spermiograma koje ja baš ne razumijem a u drugom mjesecu sam narucena na kontrolu s nalazima a do tada sam nestrpljiva, pa ako mi itko može pomoći reći mišljenje nekakvo iz ovog nalaza.
Hej draga, nije se ni kod mene ništa novo događalo pa nisam imala ni što pisati, obavila tj.ponovila nalaze po ne znam koji put-sve ok, evo u pon.krećem ponovno, ovaj put privatno..Drugačiji protokol (dugi-dakle 22dan ciklusa sa supresijom) pa ćemo vidjeti hoće li biti pomaka…
Naravno da hoce 😍😍
Bit ce beba u 2018 👶👶👶👶
Sortiraj odgovore
Najstariji