Suncica mi idemo na IVF/ICSI postupak, i to je ta cijena koju sam napisala. Ajme nadam se uspjehu :)
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Radim kao profesorica u srednjoj. Mi se međusobno mijenjamo, jer nas je puno za svaki pojedini predmet, pa je onda ispalo kao oni me mijenjaju, a ja mlada i na bolovanju…iako su zamjene plaćene. Kad sam se vratila većina me gledala kao glavnog neprijatelja, užasno, inače je loša atmosfera u zbornici. Možda bi bilo drukčije da sam rekla istinu, a ovako sam izmislila da idem na neke terapije…nisam više znala što reći, jer su me svi zivkali i tako…sve u svemu strašno opterećavajuce.
Ja u zbornici imam dosta vjerskih fanatika tako da očekujem da će me zlobno gledati kad se vratim s bolovanja jer će se sigurno saznati po školi zašto sam uzela bolovanje (jako tračaju).
student13ica eeeh odlično onda, već mi je lakše kad u tu cijenu spada i ICSI
Radim kao profesorica u srednjoj. Mi se međusobno mijenjamo, jer nas je puno za svaki pojedini predmet, pa je onda ispalo kao oni me mijenjaju, a ja mlada i na bolovanju…iako su zamjene plaćene. Kad sam se vratila većina me gledala kao glavnog neprijatelja, užasno, inače je loša atmosfera u zbornici. Možda bi bilo drukčije da sam rekla istinu, a ovako sam izmislila da idem na neke terapije…nisam više znala što reći, jer su me svi zivkali i tako…sve u svemu strašno opterećavajuce.
Ja u zbornici imam dosta vjerskih fanatika tako da očekujem da će me zlobno gledati kad se vratim s bolovanja jer će se sigurno saznati po školi zašto sam uzela bolovanje (jako tračaju).
Draga Sunčice ,ja sam isto vjernica i čvrsto vjerujem da će mi Bog pomoći u svemu kroz šta prolazim u životu pa tako i u mpo, oni koji osuđuju nemaju pojma o čemu pričaju,ja sam također imala neugodno iskustvo sa jednim svećenikom u vezi mpo. Oprostila sam mu njegove riječi jer je čovjek star i ne zna o čemu se priča,ne brini za osude ,to bi isto bilo da nas neko osuđuje šta liječimo bilo koju drugu bolest ,pa zato postoje doktori. Ne obaziri se na ljude ,vjeruj u dobro
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ma mene ne diraju uopće ti komentari.. najjači su mi oni koji su kao veliki vjernici i sole pamet svima drugima, a rade više zla od iti jednog "običnog" vjernika. Takvih ima masu..
Beba upravo to, onda neka ne idu liječiti nego drugu bolest. Sigurna sam, kad bi se našli u istoj situaciji da bi otrčali doktoru, kao što i poznajem par takvih parova.
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Draga Sunčice ,ja sam isto vjernica i čvrsto vjerujem da će mi Bog pomoći u svemu kroz šta prolazim u životu pa tako i u mpo, oni koji osuđuju nemaju pojma o čemu pričaju,ja sam također imala neugodno iskustvo sa jednim svećenikom u vezi mpo. Oprostila sam mu njegove riječi jer je čovjek star i ne zna o čemu se priča,ne brini za osude ,to bi isto bilo da nas neko osuđuje šta liječimo bilo koju drugu bolest ,pa zato postoje doktori. Ne obaziri se na ljude ,vjeruj u dobro
I ja sam vjernica, ali drugo je biti fanatik. Ja sam do sada pokušavala prirodnim putem iako sam znala da su nam šanse male i čak i da ostanem trudna da bi imala veće šanse imat spontani. Pokušavam jer vjerujem u čuda, pa čak je i sam IVF čudo. Ne pogađaju me komentari takvih ljudi koliko me nerviraju jer im se ne mogu neke stvari objasnit.
Pozdrav cure
Iza mene su 3 neuspjesna Fet-a 2 blastice i cekaju me jos dvije smrznute u Petrovoj. Medutim nekako mi sve dijeluje koda + necu ugledati. Stoga razmisljam o privatnoj poliklinici. Trenutna razmišljam o Radoncicu jer osim sto je vrhunski doktor kao i svi drugi, citam da on daje anesteziju prilikom punkcije. Inace dijagnoza je nepropusni jajovodi i priraslice na njima.
Zanima me vase misljenje dali Radoncic ili se uputiti kod Resa za Ljubljanu. Nekako ta Ljubljana je vise imala smisla kada je bio Milinovicev zakon ili??
Cekalica, sretnooo !
I ostale cure naravmo sretno.
Suncica,
Zasto mislis da bi spontani bio da si prirodno ostala T?
Lelica,
Pa ja ne znam puno o Slo, ali mislim da nema smisla ici u drugu zemlju na ivf ako i ovdje u Hr.odredjeni mpo dokt.imaju dobar postotak uspjeha.
Radoncic mi se cini super, vise cura znam koje su isle, ili idu kod njega na mpo. I sama sam isla kod njega na histeroskopije...
Drage žene, nova sam ovdje i sa svježim iskustvom! Nakon godinu i pol pretraga i nalaza smo stigli u Petrovu na IVF. Osim obostrano neprohodnih jajovoda, svi nalazi su uredni, uključujući suprugov spermiogram. Doktorica mi je danas rekla da imamo jako dobre šanse obzirom na moju dob (29) i dobre nalaze. Sljedeći korak je vađenje progesterona 2.dan ciklusa i ako bude dobar, krećemo s blagom stimulacijom u istom ciklusu. Molim Vaša iskustva iz Petrove! Vidim da ima dosta mama koje rade u školi (kao i ja). Hoće li mi dva tjedna bolovanja biti dovoljno? Doktorica je rekla da računam da bi od 6.d.c.trebala biti u Zagrebu zbog folikulometrije. Čitam Vas i svima želim puno uspjeha i strpljenja :)
url=https://lilypie.com]
Ja sam iz Petrove, folikulometrije su ujutro i najkasnije 9 i 30 si gotova. Vrlo su brzi i sestre vrlo uljudne.. Nemam negativne rijeci ni za osoblje ni za bolnicu. Punkcija pod anestezijom, biologice super.. Mislim da ces biti zadovoljna.. Sretno!!
Sortiraj odgovore
Najstariji