A znas li mozda dali taj hsg kao pomaze kod začeća tzv “propuhivanje jajovoda” ili su zabranjeni odnosi nakon njega...čitala sam po netu svi drugacije govore...
Drage moje, bila ja jutros u Petrovoj i folikuli se dobro razvijaju, još danas pikanje, sutra u 21h štoperica, a u srijedu aspiracija. Jedino što me sad jaaaako brine, doktor je rekao da vidi neku malu "sjenu" u maternici, kao neku sluz ili laaagano krvarenje i sad ne znam dal će se to povući do srijede ili ne, jer će možda odgoditi radi toga...
Lala drzim fige!!!
Sretnooo!
Lolypop, nakon hsga, odnosi su preporuceni jer ima puno slucajeva da se nakon te pretrage desila trudnoca. Savjetujem da koristis trakice za detekciju ovulacije, mada ce ti i sam doktor reci kad se O ocekuje jer ce prije napraviti UZv. Meni se poklopio datum sa kalendarom, i trakicama i sto je Dr.uspio vidjet. Odnose smo imali. Ali ono sto mi je cudno jest da sam ovu menstruaciju dobila 11 dan nakon ovulacije. Uzasno je uranila....sretno!
Loly ,a jesi li vadila AMH?
P.s.ako ti ne nadju nikakav polip, i ako ti je sa jajovodim sve ok. Mislim da cete ici na inseminaciju. Stpljen ..spasen...samo da je sa zdravljem sve ok. To je najbitnije!
A znas li mozda dali taj hsg kao pomaze kod začeća tzv “propuhivanje jajovoda” ili su zabranjeni odnosi nakon njega…čitala sam po netu svi drugacije govore…
Lolypop...ja sam isla na hsg prije Bozica, radila sam ga srijedom i odmah mi je doktorica rekla da trebamo imati odnose petak i subotu. Odmah je vidjela kad ce biti ovulacija. Iako nama osobno nije upalilo poslje toga, ali znam puno cura koje su odmah poslje ostale trudne. Nama vjerovatno slijedi inseminacija, ali nadam se da ces ti ugledati plusic i bez inseminacije.
Mene nije nista bolilo, samo mali pritisak kao kod menge i to je to, stvarno nista strasno.
Sretnoo!
L 💛
Wannabemom
Pa cestitam !!!!!! Jakooo mi je dragooo !/zelim da ti sve skolski prodjeeeeeeeeee do samog krajaaa !
Znaci dobivas heparin odmah???
Lala,
Aspiracija folikula ce biti sigurno, ali ako nece biti optimalni uvjeti za vracanje embrija, ici ce se na freeze all, zaledjivanje svih dobivenih embrija.
I kad ce biti situacija s maternicom, tj.s endometrijem ok, vracati ce se dobiveni embriji.
Iskreno, ne znam kakvo bi to krvarenje ili to sto dokt.navodi moglo biti, svakako pitaj dokt.
Wannabemom
Pa cestitam !!!!!! Jakooo mi je dragooo !/zelim da ti sve skolski prodjeeeeeeeeee do samog krajaaa !
Lala,
Aspiracija folikula ce biti sigurno, ali ako nece biti optimalni uvjeti za vracanje embrija, ici ce se na freeze all, zaledjivanje svih dobivenih embrija.
I kad ce biti situacija s maternicom, tj.s endometrijem ok, vracati ce se dobiveni embriji.
Iskreno, ne znam kakvo bi to krvarenje ili to sto dokt.navodi moglo biti, svakako pitaj dokt.
Hvala draga moja 😘 dobivam heparin tj fragmin odmah u bolnici dok ne naucim sama i dok me prate pa ce me pustiti kuci.
Wanttobemom čestitam i sretno!
Lollypop, ne boj se HSG-a i cure su ti sve rekle. Ja se uključujem samo da ti kažem da skineš stigmu sa potpomognute oplodnje. Postoji vjerojatnost da ćeš ju trebati i to nije nikakav bauk. Znam curu koja ima isto sve uredno i muž također i nikako se nisu mogli pomiriti da im treba doktor pa su bezveze par godina izgubili pokušavajući i onda su si još stavili pritisak da nakon HSG će to uspjeti, a nije. Može ti uspjeti, a ne mora, ali složi si već sad u glavi da ako ne uspije da to nije nešto strašno. Ako odabereš dobru ustanovu sve će to brzo ići.
Wannabemom
Lala,
Ahaa..znači aspiracija ide sigurno. A kad će onda odlučiti da li je sa maternicom sve okej?? Odmah u srijedu ili ću ići neki drugi dan na ultrazvuk? Evo, jednostavno, ne znam šta je to ni od kud se stvorilo...i još me doktor pita da li možda krvarim, a ja kažem da ne, da je samo uobičajena sluz, tj. bijeli iscjedak kao i inače u vrijeme kad se bliži ovulacija i više ništa nije komentirao, samo je nadodao da je puuuno folikula. U srijedu ću znati..a do onda čeeekanje....
Sortiraj odgovore
Najstariji