Iskustva su zasad pozitivna,ceka nas inseminacija nakon sto mi se tsh spusti ispod dva,uglavnom zadovoljna sam i nadam se pozitivnome,a ti
To je prvi pokusaj? Ja cekam sad m pa krecemo u postupak.. vec smo prosli 4, ali nam je u Citu prvi i nadam se zadnji..😉
Drzim fige da je zadnji. 👌👍😘
Iskustva su zasad pozitivna,ceka nas inseminacija nakon sto mi se tsh spusti ispod dva,uglavnom zadovoljna sam i nadam se pozitivnome,a ti
To je prvi pokusaj? Ja cekam sad m pa krecemo u postupak.. vec smo prosli 4, ali nam je u Citu prvi i nadam se zadnji..😉
Je je to Ce nam biti prvi pokušaj a gdje si dosada bila i ja se nadam da Ce vam biti zadnji a meni prvi i zadnji,covik se umori od toga svega
Je je to Ce nam biti prvi pokušaj a gdje si dosada bila i ja se nadam da Ce vam biti zadnji a meni prvi i zadnji,covik se umori od toga svega
Sad Ce muz napraviti jos jedan spermiogram ,a ja moram popiti ovaj lijek za spustit tsh ispod dva iako mi je normalan ali ona kaze da je bolje da je ispod dva,i tek iza toga svega idemo dalje ,ja se nadam da cemo sve vrlo brzo ugledati svoje pluseve velike ko kuća🤗❤️
Sad Ce muz napraviti jos jedan spermiogram ,a ja moram popiti ovaj lijek za spustit tsh ispod dva iako mi je normalan ali ona kaze da je bolje da je ispod dva,i tek iza toga svega idemo dalje ,ja se nadam da cemo sve vrlo brzo ugledati svoje pluseve velike ko kuća🤗❤️
2 Zg (VV) i 2 St (kbc). Kod kojeg si dok.? Mi kod Poljaka. Ja isto imam tsh malo povisen al sam na tabletama vec vise od 1god.i bude mi oko 1.5 tsh.. drzim nam fige 😉
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
2 Zg (VV) i 2 St (kbc). Kod kojeg si dok.? Mi kod Poljaka. Ja isto imam tsh malo povisen al sam na tabletama vec vise od 1god.i bude mi oko 1.5 tsh.. drzim nam fige 😉
Ja sam ti kod dokt Aračić ali mozda budem trazila Poljaka,vidit cu sve kako Ce ići ,ja se nadam da Ce nam uspjeti obima što prije i želim ti sreću,obavezno mi se javi dalje😘
Evo curke da vam se javim kratko.
Puse svima koje se sjećaju moje priče sa spontanima i trombofilijom 😊
Trudna sam ponovno, nakon testa sam se odmah javila doktorici zbog heparina. Moj problem je Faktor II i smatraju ga blažim oblikom te ne odobravaju heparin.
Doktorica me zbog toga stavila u bolnicu jer drugacije heparin ne bi mogla dobiti a ni ona ni ja ne želimo ovaj puta riskirati.
Sa bebom je sve u redu. Razvoj prati tjedne trudnoće. Nadam se da će tako i ostati do kraja 🤗
Trudna sam ponovno, nakon testa sam se odmah javila doktorici zbog heparina. Moj problem je Faktor II i smatraju ga blažim oblikom te ne odobravaju heparin.
Doktorica me zbog toga stavila u bolnicu jer drugacije heparin ne bi mogla dobiti a ni ona ni ja ne želimo ovaj puta riskirati.
Sa bebom je sve u redu. Razvoj prati tjedne trudnoće. Nadam se da će tako i ostati do kraja 🤗
Sretno i sve najbolje do kraja,drzi nama fige😘
Sretno i sve najbolje do kraja,drzi nama fige😘
Naravno drage moje 😚 budete i vi uskoro čekale svoje bebače znam to 😚😚 hvala ti puno 😊
Cure neznam sto da radim, vise od godinu pokušavamo a svi nalazi su uredni, spermiogram, potvrđene ovulacije, hormoni ...sad je na redu hsg jako se bojim ima li itko da je to pomoglo:/ poz svima
Cure neznam sto da radim, vise od godinu pokušavamo a svi nalazi su uredni, spermiogram, potvrđene ovulacije, hormoni …sad je na redu hsg jako se bojim ima li itko da je to pomoglo:/ poz svima
Hej Lolice, ja sam nedavno bila na HSGu. Otrkiveno je da imam zacepljen lijevi jajovod i otkriven je polip u maternici. Receno mi je da se nikako ne bi vidio na Uzv. Eventualno kad bi nam smetao zbog necega. Kada bi posumnjali. Onda bi ga iski traziti tako da stave tekucinu unutra( kao sto se i radi prilikom HSGa)
Ovaj tjedab idem u bolnicu na histeroskopiju i laporaskopiju.
Eto..to je ono sto mogu otkriti prilikom HSGa. A sto se tice same pretrage mene nije bolilo.kao menstrualni grcevi. Izdrzi se. Nakon tog cak nisam ni krvarila. Ni tockica.
Sortiraj odgovore
Najstariji