Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malimaj
    03. Siječanj 2018. 15:12

Bonne

Sretna nova godina
    Imam pitanje, rekli su mi u merkuru da dođem 8.1. (dakle 3-5 dc) vadit krv natašte i to s nalazima cb-a i papa testa jer njih nema do 8.1., a meni je danas 1dc, a 8.1. će mi bit kraj m, nalazi od papa testa će mi doći tek poslije 15.1., da čekam sljedeći početak ciklusa ili da odem 8.1. pa kud puklo?

Bonne,
    Hormoni koji se vade 3-5 dan ciklusa su ti estradiol, LH, Fsh i prolaktin. Antimullerov  ft4 i tsh mozes vaditi bilo koji drugi dan ciklusa.u mom slucaju VV je priznavao SAMO nalaze svog labaratorija.mislim da im je to i praksa. odi izvaditi ove hormone da ih imas gotove. 8.1 odi na uvz. Nazalost ovaj mjesec si "izgubila" jer s pocetkom uzimanja terapije u protokolu mora se zapoceti najranije 2 a najkasnije 5 dan ciklusa sto ovisi o tebi kao pacijentici i vremenskom periodu dana kada M dođe. 8.1 se probaj dogovoriti da sa sljedecim ciklusom ides u postupak. 

malimaj
    03. Siječanj 2018. 15:13

Kengurica

U VV radjeno, ali godinu i par mj stari. Mislila sam samo za one prve konzultacije, na njih bih u pravilu trebala moci i da nemam uopce te nalaze, zar ne?

Za prve konzultacije nije bitna starost nalaza ali ih svakako ponesi. I na konzultacije se ne ceka dugo

Anchy30
    03. Siječanj 2018. 16:07

Pozz svima...naprije da svima cestitam godinu novu i u ovoj 2018-oj svima od 💖 zelim da ugledate ++++ i rast bete!!
    Ja sam napravila malu pauzu i odmor zbog blagdana ali i zbog opustanja i peckanja kolaca...jednostavno odmoriti...Moji nalazi su svi uredni,jedino koci muzev smanjen broj pokr.sper.Danas obavili muzev bris(analiza ejakulata)nalaz u petak.Onda se narucujemo kod dokt. i da  napokon cujemo na koji postupak napokon cemo kreniti.Za dan dva bi trebala M doci,neka prodje i da i ja obavim briseve...i to je to...
    LolaZ-sta kaze beta?!
    Srna i malimaj čestitam vam od srca!!💖
    Minna ne odustaj,obavi to i glavu gore,u nove pobjede i po svoj +…nova godina nam nosi i +++!!😍

Anchy30

• LolaZ
    03. Siječanj 2018. 17:05

Hey Anchy30 baš sam mislilia di si. Ja evo odmaaram na bolovanju i čekam vađenje bete 9.1. zasad nisam dobila M a trebala sam 1.1 tako da gajim nadu da je možda uspio prvi ivf. Probat ću napravit kućni test za vikend.

Anchy30
    03. Siječanj 2018. 17:59

LolaZ

Hey Anchy30 baš sam mislilia di si. Ja evo odmaaram na bolovanju i čekam vađenje bete 9.1. zasad nisam dobila M a trebala sam 1.1 tako da gajim nadu da je možda uspio prvi ivf. Probat ću napravit kućni test za vikend.

Ja se malo maknila i od svega odmorila😊i proslo i to sve i sad opet po bolnici i doktorima...ali sve za bebicu💖Aaaaa draga drzim fige i saljem~~~~~~~~za rast bete!!Najbolji novogodisnji poklon!!💖Javi kad napravis,ali ja vec znam da dolazi mali pisulinac!🎉🎉

Anchy30

• LolaZ
    04. Siječanj 2018. 00:15

hvala Anchy30, sretno 😘

• Bube
    04. Siječanj 2018. 01:31

Jek netko zna dali polikoinika Škvorc i ove godine radi preko hzzo-a?

malimaj
    04. Siječanj 2018. 11:25

Bube

Zvala sam ih danas. Rekli da ce tocnu informaciju imati u ponedjeljak ali da su najvjerovatnije dobili porduženje ugovora. 

• Bube
    04. Siječanj 2018. 11:40

malimaj

Bube

Zvala sam ih danas. Rekli da ce tocnu informaciju imati u ponedjeljak ali da su najvjerovatnije dobili porduženje ugovora.

Odlicno! Hvala!! 

• Nonina
    04. Siječanj 2018. 18:03

malimaj

Bube

I meni su tako rekli i  dali termin kad da dodjem.
    Dr Skvorc je trenutno na bolovanju s rukom nesto. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.