Sretna nova godina
Imam pitanje, rekli su mi u merkuru da dođem 8.1. (dakle 3-5 dc) vadit krv natašte i to s nalazima cb-a i papa testa jer njih nema do 8.1., a meni je danas 1dc, a 8.1. će mi bit kraj m, nalazi od papa testa će mi doći tek poslije 15.1., da čekam sljedeći početak ciklusa ili da odem 8.1. pa kud puklo?
Bonne,
Hormoni koji se vade 3-5 dan ciklusa su ti estradiol, LH, Fsh i prolaktin. Antimullerov ft4 i tsh mozes vaditi bilo koji drugi dan ciklusa.u mom slucaju VV je priznavao SAMO nalaze svog labaratorija.mislim da im je to i praksa. odi izvaditi ove hormone da ih imas gotove. 8.1 odi na uvz. Nazalost ovaj mjesec si "izgubila" jer s pocetkom uzimanja terapije u protokolu mora se zapoceti najranije 2 a najkasnije 5 dan ciklusa sto ovisi o tebi kao pacijentici i vremenskom periodu dana kada M dođe. 8.1 se probaj dogovoriti da sa sljedecim ciklusom ides u postupak.
U VV radjeno, ali godinu i par mj stari. Mislila sam samo za one prve konzultacije, na njih bih u pravilu trebala moci i da nemam uopce te nalaze, zar ne?
Za prve konzultacije nije bitna starost nalaza ali ih svakako ponesi. I na konzultacije se ne ceka dugo
Pozz svima...naprije da svima cestitam godinu novu i u ovoj 2018-oj svima od 💖 zelim da ugledate ++++ i rast bete!!
Ja sam napravila malu pauzu i odmor zbog blagdana ali i zbog opustanja i peckanja kolaca...jednostavno odmoriti...Moji nalazi su svi uredni,jedino koci muzev smanjen broj pokr.sper.Danas obavili muzev bris(analiza ejakulata)nalaz u petak.Onda se narucujemo kod dokt. i da napokon cujemo na koji postupak napokon cemo kreniti.Za dan dva bi trebala M doci,neka prodje i da i ja obavim briseve...i to je to...
LolaZ-sta kaze beta?!
Srna i malimaj čestitam vam od srca!!💖
Minna ne odustaj,obavi to i glavu gore,u nove pobjede i po svoj +…nova godina nam nosi i +++!!😍
Anchy30
Hey Anchy30 baš sam mislilia di si. Ja evo odmaaram na bolovanju i čekam vađenje bete 9.1. zasad nisam dobila M a trebala sam 1.1 tako da gajim nadu da je možda uspio prvi ivf. Probat ću napravit kućni test za vikend.
Hey Anchy30 baš sam mislilia di si. Ja evo odmaaram na bolovanju i čekam vađenje bete 9.1. zasad nisam dobila M a trebala sam 1.1 tako da gajim nadu da je možda uspio prvi ivf. Probat ću napravit kućni test za vikend.
Ja se malo maknila i od svega odmorila😊i proslo i to sve i sad opet po bolnici i doktorima...ali sve za bebicu💖Aaaaa draga drzim fige i saljem~~~~~~~~za rast bete!!Najbolji novogodisnji poklon!!💖Javi kad napravis,ali ja vec znam da dolazi mali pisulinac!🎉🎉
Anchy30
Jek netko zna dali polikoinika Škvorc i ove godine radi preko hzzo-a?
Zvala sam ih danas. Rekli da ce tocnu informaciju imati u ponedjeljak ali da su najvjerovatnije dobili porduženje ugovora.
Zvala sam ih danas. Rekli da ce tocnu informaciju imati u ponedjeljak ali da su najvjerovatnije dobili porduženje ugovora.
Odlicno! Hvala!!
I meni su tako rekli i dali termin kad da dodjem.
Dr Skvorc je trenutno na bolovanju s rukom nesto.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji