Malimaj samo da te pitam dali ste svaki put imali jednaku stimulaciju ili si tijekom ta tri pokusaja nesto mijenjala?
Malimaj samo da te pitam dali ste svaki put imali jednaku stimulaciju ili si tijekom ta tri pokusaja nesto mijenjala?
Cekalica123,
Prvi postupak je bio prirodnonstimulirani Klomifenom na VV. Dobivene su 2 js ali je zbog krivig odabira postupka oplodnja izostala. Radili su ivf umjesto icsi. Spergram nije bio idealan.
Drugi postupak je bio kod Skvorca i islo se prvo Klomifenima + 5 doza Puragona. Nisu se razvile js iako je bilo 5 folikula.
Treci postupak isto kod Skvorca. Ful stimulacija. Od 4 folikula, 3 js, dvije dobre. Obje oplođene i vracene 3 dan. Jedna se zadrzala. S time da je od trenutka aspiracije uveden Utrogestan, aspirin protect i decortin kao imunosuspenzor da moj imunosustav ne odbaci plod.
Panda123, Malimaj i Riri5 u kojoj ste vi fazi? Vidim, vec ste sve prosle bar jedan postupak. Za Mono znam da je vec u blazenom stanju
Ja sam imala dva stimulirana uz transfer, ali negativna beta te jedan prirodni bez jajne stanice…sve u vinogradskoj.
Znači, imala si vec 3 besplatna postupka. Od sad placas?
Ne, mi idemo na icsi te tad imas pravo na 4 stimulirana i 2 prirodna besplatno.
Oprostite što ponekad ovako upadam
@mono kada si počela sa heparinom u ovoj trudnoći?
Stalno me je strah da je prekasno ako pocnem kad saznam
Pogotovo sto idemo prirodnim putem jos jednom probati.
Cure evo da se i ja javim,jucer dobila eutirox najmanju dozu,svi spolni su super i tsh je u referentnim vrijednostima 3,2 ali za bilo koji postupak mora biti manji od dva,citam vas i pratim stalno samo nisam dugo pisala jer nije bilo nista posebno novo,nadam se da nam nova godina svima nosi bebice👼
I kod mene je bilo tako..pocela sa 25 a nakon 6 tj morala kombinirati 25/50 jer mi je tsh 2.6 a na postupak te doktor nece poslati ako tsh nije 2.5 i manji. Sad sredinom 1 mj idem opet vaditi nalaze pa cemo vidjeti sta ce reci dali je ispod 2.5.
Meni je prvi nalaz bio 2,7 a nakon par mjeseci 3,2 tako da sad pijem tablete mjesec dana pa treba opet ici vaditi krv ja se nadam da Ce brzo pasti
Drage cure. Kod mene sve gore od goreg...
Bila sam na propuhivanju jajovoda. Lijevi je suzen i nadjen mi je polip u maternici. Slijedi operacija. Laporaskopija i histeroskopija.
Pucam lagano i dodje mi da od svega odustanemo.
Vama puno srece i oprostite na crnjak postu, al totalno sam crnjak.
Cure evo da se i ja javim,jucer dobila eutirox najmanju dozu,svi spolni su super i tsh je u referentnim vrijednostima 3,2 ali za bilo koji postupak mora biti manji od dva,citam vas i pratim stalno samo nisam dugo pisala jer nije bilo nista posebno novo,nadam se da nam nova godina svima nosi bebice👼
I kod mene je bilo tako..pocela sa 25 a nakon 6 tj morala kombinirati 25/50 jer mi je tsh 2.6 a na postupak te doktor nece poslati ako tsh nije 2.5 i manji. Sad sredinom 1 mj idem opet vaditi nalaze pa cemo vidjeti sta ce reci dali je ispod 2.5.
Meni je prvi nalaz bio 2,7 a nakon par mjeseci 3,2 tako da sad pijem tablete mjesec dana pa treba opet ici vaditi krv ja se nadam da Ce brzo pasti
Riri5
I meni bio 3,2 prvo. Pa nakon 50 skoro 3mj pao na 2,8 samo. Sad izgleda moram jos na 75 da se smanji ispod 2,5 da mogu uopce razmisljat o postupku ...
ah :-(
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Drage cure. Kod mene sve gore od goreg…
Bila sam na propuhivanju jajovoda. Lijevi je suzen i nadjen mi je polip u maternici. Slijedi operacija. Laporaskopija i histeroskopija.
Pucam lagano i dodje mi da od svega odustanemo.
Vama puno srece i oprostite na crnjak postu, al totalno sam crnjak.
Minna
Ne odustaj, nije kraj. Prosla sam i ja svakakve op. al ne odustajem dok imam maternicu i js.
Samo glavu gore, i budi jaka!
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Oprostite što ponekad ovako upadam
@mono kada si počela sa heparinom u ovoj trudnoći?
Stalno me je strah da je prekasno ako pocnem kad saznam
Pogotovo sto idemo prirodnim putem jos jednom probati.
Ja sam pocela s heparinom prije T, znaci 5 dana prije transfera, znaci kao od O recimo.
Ali u prirodnoj T nema potrebe tako rano, nece ti nitko ni tada nazalost uvesti...
Svakako uzimaj andol od 100, i odmah po poz.beti ili testu bi trebala poceti s heparinom.
Ja sam u 3.prirodnoj T pocela nakon poz.bete..a do tad sam bila na andolu...
Da li si si osigurala heparin da ide od poz.bete??
Jer znas da neke bolnice i dokt.daju heparin tek od pozitivnih otkucaja, sto bi bilo tek iza 6 tt cca, po meni je to svakako kasno...
Sortiraj odgovore
Najstariji