Puno pozdrava cure,redovito vas pratim od neki dan sam se priključila,jako dobra grupa sa puno savjeta i baš mi neki puta to dobro dođu iskustva od vas cura koje to prolaze kao i ja😘pusse!!!!
Sretna nova godina
Imam pitanje, rekli su mi u merkuru da dođem 8.1. (dakle 3-5 dc) vadit krv natašte i to s nalazima cb-a i papa testa jer njih nema do 8.1., a meni je danas 1dc, a 8.1. će mi bit kraj m, nalazi od papa testa će mi doći tek poslije 15.1., da čekam sljedeći početak ciklusa ili da odem 8.1. pa kud puklo?
Bonne
A ne mozes na vadjenje ovaj tj? To mislim da mozes rijesiti prije. Vadjenje krvi bi moralo radit. Il probat bas nazvat.
Pa kod doktora onda 8.1.vec s nalazima tim. Mislim da neke stvari bas se moraju vadit od 3-5dc.
Ne znam dal tje problem ic ovaj tj i opet 8.1., ako nisi iz zg.
A i papa im je bitan ja mislim. Bila kod njih pa bez svega il ak nest nije dobro nejdes u postupak. Bar ja nisam mogla.
Ja bi mozda napravila to vadjenje ak mozes pa ces vidjet dal moras sto popravit.npr tsh.
Ovak si produzis za mj dana opet sve.
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Znam da se puno spominjalo, ali ako se nekome da ponoviti. Koliko ste cekali na konzultacije na Vuk Vrhovcu i da li mogu na prve sa starim nalazima (ne očekujem da će me bez friskih nalaza slati na postupak)? Ili prije prvih traze da sve izvadite?
Znam da se puno spominjalo, ali ako se nekome da ponoviti. Koliko ste cekali na konzultacije na Vuk Vrhovcu i da li mogu na prve sa starim nalazima (ne očekujem da će me bez friskih nalaza slati na postupak)? Ili prije prvih traze da sve izvadite?
Koliko su stari? Do god.dana moze. I dal su u VV radjeni?
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
U VV radjeno, ali godinu i par mj stari. Mislila sam samo za one prve konzultacije, na njih bih u pravilu trebala moci i da nemam uopce te nalaze, zar ne?
U VV radjeno, ali godinu i par mj stari. Mislila sam samo za one prve konzultacije, na njih bih u pravilu trebala moci i da nemam uopce te nalaze, zar ne?
Da, to brzo dodjes na red. :-)
2. ) prirodni 0 js
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Odustajes od Petrove??
Ma ne znam vjeruj mi. Ne znam jesi na fejsu u grupi mozda skuzila tko sam i koji problem imamo. Trebat ce nam vjerojatno punkcija testisa pa sad gledam di to mozemo sve u jednoj ustanovi obaviti.
Sortiraj odgovore
Najstariji