Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    30. Prosinac 2017. 20:28

mono1111

wanttobemom

Oprostite što ponekad ovako upadam
    @mono kada si počela sa heparinom u ovoj trudnoći?

Stalno me je strah da je prekasno ako pocnem kad saznam
    Pogotovo sto idemo prirodnim putem jos jednom probati.

Ja sam pocela s heparinom prije T, znaci 5 dana prije transfera, znaci kao od O recimo.
    Ali u prirodnoj T nema potrebe tako rano, nece ti nitko ni tada nazalost uvesti…
    Svakako uzimaj andol od 100, i odmah po poz.beti ili testu bi trebala poceti s heparinom.
    Ja sam u 3.prirodnoj T pocela nakon poz.bete..a do tad sam bila na andolu…
    Da li si si osigurala heparin da ide od poz.bete??
    Jer znas da neke bolnice i dokt.daju heparin tek od pozitivnih otkucaja, sto bi bilo tek iza 6 tt cca, po meni je to svakako kasno…

Nemam osigurano 
    Jer mi je doktorica rekla po pozitivnom testu da joj se javim kako bi tek pokrenula zahtjev za odobravanjem heparina :/ zato me stalno i brine da to ne bi bilo kasno.
    Za andol mi ništa nije rekla. Mogu li njega na svoju ruku uzeti? Ne može naštetiti?

wanttobemom
    30. Prosinac 2017. 20:31

Za koji dan bi trebala NEdobiti M zato me i brine jako sve. Doktorici necu moci prije utorka 9.1  

• Minna
    30. Prosinac 2017. 23:46

Nonina

Minna

Drage cure. Kod mene sve gore od goreg…
    Bila sam na propuhivanju jajovoda. Lijevi je suzen i nadjen mi je polip u maternici. Slijedi operacija. Laporaskopija i histeroskopija.
    Pucam lagano i dodje mi da od svega odustanemo.
    Vama puno srece i oprostite na crnjak postu, al totalno sam crnjak.

Minna
    Ne odustaj, nije kraj. Prosla sam i ja svakakve op. al ne odustajem dok imam maternicu i js.
    Samo glavu gore, i budi jaka!

Nonina :*

mono1111
    31. Prosinac 2017. 17:38

wanttobemom

Za koji dan bi trebala NEdobiti M zato me i brine jako sve. Doktorici necu moci prije utorka 9.1

Andol po meni vec trebas piti..
    Znaci andol pro od 100 svaki dan u vrijeme rucka, ja sam s andolom pocela mjesecima prije ostvarene T...
    Znaci svaki dan, ne vise od 100 mg dnevno...
    E sto se tice heparina...a gdje se kao vodis?? Na Sv.duhu??
    U tom slucaju, ako ostanes T sad, odi privatno kod nekoga, predloziti cu ti sad Djelmisa, Pronatal poliklinika na konz., nije me se osobno bas dojmio, ali sigurno ce ti pisati privatan recept za heparin....
    Moras saznati koji heparin, tj.pod kojim nazivom ces dobiti u bolnici, jer to ces se nacekati ako oni salju na odobrenje....tj.mozda svega tjedan, dva, ali dok odes kod nje...ne znam..meni se to cini prekasno.
    Ugl.bilo bi dobro da kupujes heparin to prvo vrijeme dok ga ne dobijes iz bolnice...
    Mozda ces trebati jednu kutiju samo...
    A andol obavezno !

• Nonina
    01. Siječanj 2018. 10:27

Cure, sretna vam nova godina !

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

mono1111
    01. Siječanj 2018. 13:24

Sretna Novaa godina !

• Nonina
    01. Siječanj 2018. 18:18

Mono1111
    Andol si pocela piti na svoju ruku il na preporuku doktora? Mozda si negdje napisala pa nisam vidjela. 
    Na razmisljanju sam da i ja pocnem pit. 

muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
    1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
    2. ) prirodni 0 js
    3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
    4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
    5. ) puregon , 0 js
    6. ) prirodni 0 js

• Kengurica
    01. Siječanj 2018. 19:19

Sretna, zdrava i plodna vam 2018.!

• LolaZ
    01. Siječanj 2018. 19:21

Sretna Nova godina 🎄🎅

mono1111
    01. Siječanj 2018. 19:22

Nonina

Mono1111
    Andol si pocela piti na svoju ruku il na preporuku doktora? Mozda si negdje napisala pa nisam vidjela.
    Na razmisljanju sam da i ja pocnem pit.

Na preporuku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.