Cure prekosutra imam punkciju i s obzirom da ce biti opca anestezija, da li mi mozete reci koliko sati cu ostat u bolnici?
Cure prekosutra imam punkciju i s obzirom da ce biti opca anestezija, da li mi mozete reci koliko sati cu ostat u bolnici?
Ja sam kod Škvorca imala opcu probudila se u sobi nakon 20min mi izvadili gazu i bila je suha i odlezala jos 20min i pustili me kuci to ti je super nista ne osjetis ma prekrasno
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Aha, jedino me malo brine to budjenje, kako to izgleda? Ja sam u Osijeku u kbc
Aha, jedino me malo brine to budjenje, kako to izgleda? Ja sam u Osijeku u kbc
Isto kao kad spavas samo odjednom otvoris oci i ja sam dok me je prao bila budna tj priprema za punkciju i tad sam dobila injekciju za opustanje sve mi bilo ravno...nista se ne brini sve ce biti super
8/15 IUI nista beta=0
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Mene su uspavali na 20 min, probudila sam se sva sretna i rekla da mi je divno :D neki super koktelcic ocito... lezala sam jos jedno sat vrimena i isla kuci.

Joj sva sam nervozna zbog toga, napricali su mi sve i svasta pa zato..
Mozete mi malo objasnit tu pripremu za punkciju??
Mozete mi malo objasnit tu pripremu za punkciju??
Nista posebno pere te gazom i nekom vodom dezinficira sve i cim to zavrsi u venu ti daje preko brounile injekciju i odmah spavas ma nista strasno sad kada budemo opet isli uzet cu opet anesteziju vrijedi svake kune ne boj se
8/15 IUI nista beta=0
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji