Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajma22
    11. Listopad 2015. 18:53

Ustvari  lunkcija ti ovisi o velicini folikula kako rastu ja sam stopericu dobila 10 dan jer su mi folikuli bili 19mm a punkcija mi je bila 12 dan  logresno sam napisala gore

• ema.curri.39
    11. Listopad 2015. 20:33

Ja za niti jednu punkciju nisam dobila anesteziju..samo inekciju protiv bolova koja bas i ne pomaze nesto….Ali sve se to zacas zaboravi…prva dva transfera su mi bila neuspjesna…al sada smo prvi put dobili divnu blasticu i samim time uvelike povecali sanse…

Iwy25
    11. Listopad 2015. 21:11

A da li ciklus utjece,posto ja imam neredovite menstruacije i moram sad pocet sa tabletama da mi se regulira?
    I jel si injekcije dajem sama ili moram u bolnicu?
    Ako je kod mm problem pokretljivost hoce li i on morat uzimat nekakvu terapiju.
    Meni je moja ginekologica rekla da imam 1 ovulaciju godisnje i zato nemam jajnih stanica za oplodnju,ali onda se sa injekcijama povecavaju stanice?
    Hvala vam svima na odgovorima,samo neka sve sto prije vidimo plusiće..

Iwy25
    12. Listopad 2015. 11:22

Ma istina,napricaju gluposti,samo da se covjek izbezumi.
    Jel ste ista placale,od injekcija ili samog postupka?

• ema.curri.39
    12. Listopad 2015. 11:43

Imas pravo na 4 inseminacije,2 prirodna ivf-a i 1 stimulirani…tu nista ne placas…dalje se placa al ne znam sta i koliko…ja sam sada imala zadnji besplatni pokusaj pa ako ni ovaj mjesec nismo uspjeli krecem privatno…

anchyca2
    12. Listopad 2015. 16:55

Evo da se i ja napokon javim mi vec 3,5g pokusavamo dobiti bebu muzev spermio gram malo losiji a ja nemam ovulaciju isli smo u 8mj na inseminaciju i nije uspjela sada smo bili na polustimuliranom ivf-u i od 4 folikula imali 1js koja se oplodila drugi dan ali nije bio trensfer jer je bila puna malformacija sad sam dog s dr da cemo jedan mjesec odmoriti pa opet u nove pobjede ali idemo u stimulirani ivf/icsi...inace smo u poliklinici Škvorc i jako smo zadovoljni svi su prekrasni....vidim ima vas jos koji ste tamo...kad sam tek krenula tamo na koji god forum nitko nema od tamo bas me uplasilo ali vidim da uspjeha ima..
    .svima zelim da sto prije zatrudne ;)

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

Bety
    12. Listopad 2015. 17:05

Danas obavila transfer sa smrznutom blasticom. A sada slijedi čekanje...
    Anchyca, puno sreće, kod Škvorca su stvarno ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.