Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tajma22
    09. Listopad 2015. 09:54

Lunele samo hrabro naprijed...nek betica bude troznamenkasta..cestitam...
    waithing znam tocno kako se osjecas...doci ce i nase vrijeme..kad cu ja opet u podtupak neznam..sad za sad  pokusavat cemo prirodno..kljukat cemo se vitaminima cajevima..nemogu se pomirit jos s tim...tek me sada hvata depresija i sve..al eto valjda ce i to proc nekad..

Lunale
    09. Listopad 2015. 11:28

Beta 96,8. 11dnt jel to ok? jel niska ili ok ili sta???

Bety
    09. Listopad 2015. 13:15

Waithing, meni je oporavak uistinu bio brz. Međutim, ne znam kako ide kada su u pitanju jajovodi i koliko se onda čeka do postupka.
    No, ništa se ne brini, ionako ti sve rade pod anestezijom, ako te bude boljelo nakon buđenja dobiješ analgetik.
    Lunale, mislim da je to super :)

Iwy25
    09. Listopad 2015. 23:05

Poz...
    Nova sam u svemu ovome,pa je svaka informacija dobro dosla.
    Kod mene je problem sto nemam ovulacije a mm pokretljivost.
    Sa ivf-om krecemo u 2 mj.
    Zanimaju me vasa iskustva,kakav je proces,jel uspjesan,koliko je bolan.
    Iwy

• MARY LOU2
    10. Listopad 2015. 10:06

Tajma, drz se. Slj.put ce uspjeti.

Lunale, trudna si, cestitam. Dr. Ce te poslati vadit za dva dana da vidi dal se pravilno dupla.

Iwy, za sto vise jaj.stanica dobivas injekcije. Postupak je zanemarivo bolan. Bitan je rezultat. U kojoj si klinici?

Iwy25
    10. Listopad 2015. 11:39

U vinogradskoj kod dr Tomića.
    Bila sam prije dva tjedna sa svim nalazima,i zapisali me za 2 mj.

• ema.curri.39
    11. Listopad 2015. 17:07

Iwy inekcije ne bole…punkcija,to jest vadjenje jajnih stanica je barem meni bila bolna..ali ne traje dugo i na kraju sam transfer,vracanje folikula ili blastica(to ovisi o kvaliteti,broju JS) nije bolno…meni je to uvijek najdrazi dio cijelog procesa…

Iwy25
    11. Listopad 2015. 18:29

Ja sam malo uplasena od svega toga.
    Posto cujem svakakve komentare,i dobre i lose.
    Koliko vremenski traje taj jedan proces ivf-a?
    I da li je istina da nikad ne uspije od prve?
    Kako je psihicki utjecalo na vas?
    Sorry kaj imam toliko puno pitanja,ali bi htjela skupit sto vise informacija da si olaksam..

• tajma22
    11. Listopad 2015. 18:49

Iwi nemas se cega bojat....
    pukcija dobijes anesteziju to neosjetis poslije malo boli.transfer i neosjetis..traje ti sve skoro mj dana..12 za injekcije koje primas svaki dan u isto vrijeme pa punkcija 14 dan onda 17,18 ili 19 dan vracaju i onda cejas betu da vadis i to je to....kazu da isprve rijetko kome uspije ( meni nije uspilo ) al ima dosta zena kojima je uspilo i samo se opusti...sve smo razlicite...mene je sad prvi put slomio neuspjeh al evo docemo sebi jedni smo drugom potpora..on me dize.. zelim ti puno srece da ti uspije iz prve..samo hrabro naprijed...neodustaj.. st te god zanima pitaj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.