Dana. i ja sam ko i Bety imala 19 js i hiper. Bolilo me da sam se jedva okrecala s boka na bok. Samo miruj i kako su i ostale cure rekle, puno tekucine. Sve ce bit u redu.

Ipak sam otisla u bolnicu i ostala sam, kazu teska hiperstimulacija.. Hvala vam cure na potpori
Ida, koliki ti je bio TSH da su ti odgodili transfer? Meni je zadnji bio 3.48. Bila sam kod endikrinologa koji je rekao da je ok, kao i ginekologica koja mi je radila transfer (Maribor). Malo me strah, betu vadim 26. 10.
Mare, za Škvorca sve naj iako meni dva ciklusa nisu uspjela, no na njihovom webu imaš statistiku uspješnosti postupaka. Ma bit će, bit će :)
Ida, koliki ti je bio TSH da su ti odgodili transfer? Meni je zadnji bio 3.48. Bila sam kod endikrinologa koji je rekao da je ok, kao i ginekologica koja mi je radila transfer (Maribor). Malo me strah, betu vadim 26. 10.
Mare, za Škvorca sve naj iako meni dva ciklusa nisu uspjela, no na njihovom webu imaš statistiku uspješnosti postupaka. Ma bit će, bit će :)
TSH bio 3.45, dogovorila sam se s doktorom da ću piti mjesec dana terapiju jer za postupak bi trebao biti ispod 2, max 2.5 (jer što je veći tsh, kvaliteta js je lošija).. nakon 20 tableta TSH mi je pao na 2.54, terapiju smo produžili i pijem i dalje do postupka pa ću vidjeti što dalje..
3/15 - prirodni, bez js
4/15 - stimulirani, beta=0
11/15 - stimulirani, beta 11dt=186.07, 14 dt=1053.13, missed ab 10tt
5/16 - FET, beta=0
6/16 - stimulirani, beta 11dt=450.86, 13dt=1093.57, missed ab 10tt
Ja sam otvorila temu potpomognuta oplodnja..mi smo 2013 krenuli kod dr..skvorca..prvi ovf prirodni ciklus..jedna jajna stanica..evo ga..sad spava kraj mene..ima 15 mjeseci..hrabro i samo naprijed
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji