Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bety
    06. Listopad 2015. 11:09

Tajma22, žao mi je :( 
    Odmori se i hrabro naprijed

• tajma22
    06. Listopad 2015. 23:26

Hvala ti bety..ma hvala svim zenicama na podrsci..savjetima puno ste mi pomogle...lunele cestitam to je to e sad polagano uzivaj 9 mj i cijeli zivot s mrvicom..hajdete zenice svi po + dosta minusa..
    danas gotov nalaz bete isto je 1.2 znaci da je dsfinitivno nasa borba zavrsila...:((((

Lunale
    07. Listopad 2015. 11:35

Evo cure prerano sam se ponadala, zvala sam ginekologa pa kaze da je test vjerojatno pozitivan od injekcije koju sam dobila nakon transfera, da mi je danas tek 9. dnt i da izvadim betu u petak. al da je opet bolje da je + nego - . Samo sam pogorsala ovu agoniju s testom, bilo bi bolje da sam cekala i radila ga na vrijeme huh, huh... Al ipak se nadam do zadnjeg!!!!

• Breskvica4
    07. Listopad 2015. 20:34

Pozdrav drage cure, ne znam da li sam na dobrom mjestu ili ste vi ovdje već par koraka ispred mene. 14 mj pokušavamo i ništa, odlučili smo se za pretrage. Vadila sam hormone, markere i briseve. Imala sam klamidiju i neke baktrije koje smo uništili sumamedom. Znači sve uredno, jedino prolaktin 750 ali kaže gin da to nije strašno, vjerovatno blagi stres. tek nakon što je duplo veči od normale daje se terapija. Idući tjedan sam naručena na prve konzultacije na humanu. Tada i suprug radi spermiogram. Što očekivati na prvim konzultacijama? Kakva je procedura dalje? Totalno sam laik za to i malo me strah.

• tajma22
    07. Listopad 2015. 23:04

Lunale samo se opusti i nesekiraj uzivaj draga to je to...dobila sam i ja bila injekciju pa je bio - znaci kod tebe je + i to je to...  i da svaki dan radis test bio bi pozitivan...uzivaj i 14 dan ces potvrditi s betom... drzim ti fige.. sretno

Lunale
    08. Listopad 2015. 07:39

Tajma, nadam se i hvala! Sutra vadim betu pa javim ishod. Trebala sam je vadit u ponedjeljak al mi je ginekolog rekao da mogu i sutra sto je 11dnt. Evo 3. dan za redom +... Do tada drzim dah, tesko je ne misliti o tome :) 
    Brskvice, ako vam je sve u redu, nije to neka velika procedura...bar meni nije bila. Reci ce vam koje sve pretrage napraviti i to je to. Ako su nalazi u redu, onda startate s terapijom/postupkom. Mi smo prvo isli na 3 inseminacije (AIH), a nakon toga mala pauza jer je ljeto i onda na IVF za koji smo morali napraviti jos dodatne 2-3 pretrage. Nema objasnjenja zasto nam ne uspjeva, to je jednostavno tako a sve nam je u redu... Ne trebas se bojati, vazno je samo krenit :) Sretno i javljaj nam!

Bety
    08. Listopad 2015. 13:18

Lunale, držim palčeve :)
    U ponedjeljak idem na ponovljeni transfer, nadam se za početak da će odmrzavanje biti uspješno.
    Sretno svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.