Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ema.curri.39
    15. Listopad 2015. 20:23

Ureaplazma…jaaaako dosadna bakterija…ja sam ju dosta dugo lijecila…prvo sa te tri tablete i nista onda mi je gin.preporucila da i dragi takodjer uzme mislim Sumamed jer ako imas ti tu bakteriju ima ju i on i ako se izlijecis on te ponovno zarazi…medjutim sljedexi mjesec nalaz ponovno pozitivan i onda mi je dala neke jace antibiotike i zabranila nam od odnose dok to popijem i sljedeci mjesec nalaz negativan…

dana22
    17. Listopad 2015. 09:05

Ipak ce biti transfer, ali mene sad muci nesto drugo.. S obzirom da sam prvi puta u tome pa ne znam, da li je ovo normalno: trbuh mi je svaki dan sve veci, boli me i bol se siri u ledja, naduta sam i jako zedna.. Ne mogu ugasiti zedj, da li trebam se zabrinuti??

dana22
    17. Listopad 2015. 10:19

Zaboravila sam napisat jos da imam i mucnine.

dana22
    17. Listopad 2015. 15:53

Puno hvala na informacijama, joj samo da obavim taj transfer i da uspije :)

Bety
    17. Listopad 2015. 17:45

Dana, kod zadnje sam stimulacije bila u hiperu - dobila sam 19 stanica.
    Zato miruj par dana i pij puno tekućine, meni su rekli do 3 litre dnevno.
    Sretno za dalje :)

dana22
    18. Listopad 2015. 07:04

Bety pijem dosta tekucine jer me trazi, mirujem koliki mogu jer me ubija bol u kraljeznici.. Nije mi jasno zasto me toliko boli..

Lunale
    18. Listopad 2015. 08:29

Dana. i ja sam ko i Bety imala 19 js i hiper. Bolilo me da sam se jedva okrecala s boka na bok. Samo miruj i kako su i ostale cure rekle, puno tekucine. Sve ce bit u redu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.