Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bety
    12. Listopad 2015. 17:05

Danas obavila transfer sa smrznutom blasticom. A sada slijedi čekanje...
    Anchyca, puno sreće, kod Škvorca su stvarno ok

anchyca2
    12. Listopad 2015. 17:26

Bety

Danas obavila transfer sa smrznutom blasticom. A sada slijedi čekanje…
    Anchyca, puno sreće, kod Škvorca su stvarno ok

Da odusevljena sam s njima....gdje ste vi?....sretnooo ~~~~~~~~~

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

Lunale
    13. Listopad 2015. 05:55

Bety, sretno i drzim fige!

Bety
    12. Listopad 2015. 18:08

Anchyca, počela sam kod Škvorca, a sada sam u Mariboru.
    No, možda sam trebala ostati kod njega još koji ciklus... Slušaš sa svih strana savjete pa eto, ponekad ne poslušaš sebe. No, i Maribor je super, samo se plaća.
    Mayaa, dobro kažeš ;)

anchyca2
    12. Listopad 2015. 22:01

Bety

Anchyca, počela sam kod Škvorca, a sada sam u Mariboru.
    No, možda sam trebala ostati kod njega još koji ciklus… Slušaš sa svih strana savjete pa eto, ponekad ne poslušaš sebe. No, i Maribor je super, samo se plaća.
    Mayaa, dobro kažeš ;)

Moze pitanje sto si sve radila kod Škvorca tj sto si prosla? Zasto si otisla od njega? I jeli skupo u Mariboru? Puna sam pitanja oprosti nova sam :)

8/15 IUI nista beta=0
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

nasdva
    13. Listopad 2015. 07:47

Pozdrav, samo da ohrbrim sve Vas koje prolazite kroz mpo. Nakon 5 inseminacija, 2 neuspjela transfera, moja smrznuta blastocista se primila i sve je ok. Sada smo 15+4

Bety
    13. Listopad 2015. 08:28

Jučer obavljen transfer i nakon utrogestena - smećkasto krvavi trag na papiru. Panika!
    Zar je moguće tako rano odbacivanje?

ema.curri.39
    13. Listopad 2015. 09:36

Normalno je imati trag nakon transfera…nista ne brini…mozda je to bas nesto pozitivno…dal si dobila embrij ili blasticu?

Bety
    13. Listopad 2015. 14:45

Ema, u bolnici mi je sestra rekla ili da je to posljedica transfera ili oštećenja sluznice. Transfer je bio sa smrznutom blasticom. Koliko dana može trajati taj trag? I danas je još malo sluzi.

Lunale, thx, i ja se nadam dobrom ishodu. Kako si ti?

Anchy, u Samoboru sam prošla jedan prirodni ciklus, no folikul je pukao prije punkcije. Drugi je bio blago stimulirani, dva 8-stanična embrija, transfer treći dan, neuspješno.
    U Mariboru hormonalno stimulirani ciklus, 3 blastocite, prvi transfer neuspješan, jučer obavila drugi i sada čekam...
    Za Maribor sam se odlučila jer kažu da imaju bolji laboratorij.

anchyca2
    13. Listopad 2015. 15:05

Bety

Ema, u bolnici mi je sestra rekla ili da je to posljedica transfera ili oštećenja sluznice. Transfer je bio sa smrznutom blasticom. Koliko dana može trajati taj trag? I danas je još malo sluzi.

Lunale, thx, i ja se nadam dobrom ishodu. Kako si ti?

Anchy, u Samoboru sam prošla jedan prirodni ciklus, no folikul je pukao prije punkcije. Drugi je bio blago stimulirani, dva 8-stanična embrija, transfer treći dan, neuspješno.
    U Mariboru hormonalno stimulirani ciklus, 3 blastocite, prvi transfer neuspješan, jučer obavila drugi i sada čekam…
    Za Maribor sam se odlučila jer kažu da imaju bolji laboratorij.

Sretno i od <3 ti zelim da uspije i vjerujem da hoce hvala ti puno na informacijama ~~~~~ za bebicu 

8/15 IUI nista beta=0
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

ema.curri.39
    14. Listopad 2015. 08:41

Dva dana nakon transfera je normalno imati trag…samo da nije cista krv…onda bi im se trebala javiti za svaki slucaj.

Sto se tice punkcije…ne znam kako idu pripreme sto se tice anestezije jer su mene punktirali na zivo…cijeli proces je trajao 10 -15 minuta i odmah su me pustili doma…bila sam na polustimuliranom…4 jajne stanice.3 zrele,2 su se uspjesno oplodile,odlucili smo ih pustiti 5 dana i dobili 1 predivnu blasticu…
    Sad cekamo ishod 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI