Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mare0208
    20. Listopad 2015. 11:22

Kako kod Skvorca vode klomifenski postupak? Kao peirodni ili stimulirani? Ja imam jako rijetko ovulaciju, dakle prirodni bez stimulacije mi ne vrijedi. A na Klomifenu dobijem samo 1 folikul.. Dakle ako vode klomifenski kao stimulirani ode jedan postupak .

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

anchyca2
    20. Listopad 2015. 22:35

Zavisi ja sam krenula u prirodni s klomifenima ali je na uzv 9dc pokazalo da ima 8 folikula pa smo krenuli u polustimulirani s gonalima i cetrotidima i dobili na kraju 4 folikula od toga 1js al je bila puna malformacija pa nije doslo do transfera meni se to racunalo kao 1 postupak tako da mi je jedan otisao....sada u 11mj idemo opet ali u puni stimulirani nadamo se da cemo ici tj da nece biti cisti pa da krenemo ne mogu docekati imam neki dobar osjecaj

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

Bety
    21. Listopad 2015. 11:10

Djevojke, jedno pitanje. Jeste li nakon transfera koristile utrogrestan oralno?

dana22
    21. Listopad 2015. 11:45

Cure da li je neka imala tesku hiperstimulaciju? Zanima me koliko se otprilike ostaje u bolnici? Meni je danas 4 dan i nitko ne zeli nista reci, jucer su mi punktirali 2,5 litara vode iz trbuha

• Mare0208
    21. Listopad 2015. 12:06

Anchyca koliki ti je razmak između ta 2 postupka? Znaci kad si krenila samo s Klomifenima, vodio se kao prirodni? To mi je bitno, jer prirodni bez klomifena meni ne vrijedi... 
    Imam još jedno pitanje. Naime, sad mi je doktor nasao i 2 mioma. Jel ih imao tko, a isao je na IVF? Meni je krenulo redom - prvo PCOS i anovulacija, onda neprohodni jajovodi, a sad jos i miomi.  Ne znam sto je sljedece....

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

• ema.curri.39
    21. Listopad 2015. 12:49

Bety ja sam koristila vaginalno 3*2 iz razloga sto je jako zeznut ako se pije oralno…jako te osamuti i samo sam spavala..po cijele dane…zadnji put sam ga ujutro i popodne vaginalno a navecer oralno i lijepo bih spavala 😆

anchyca2
    21. Listopad 2015. 14:24

Mare0208 isla sam u 9mj ovaj mj propustam i idem na uzv pocetkom 11mj i onda bi trebala u postupak znaci razmak mi je jedan ciklus....da ni ja nemam ovulaciju tako da se Klomifenski vodi kao prirodni inace

8/15 IUI nista beta=0
    9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
    12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
    2/16 FET beta=0
    5/16 FET vanmaternicna

anchyca

Bety
    21. Listopad 2015. 19:25

Ema, ja ih sada pijem, prva dva transfera stavljala sam ih vag. Je da se vrti, nekad više, nekad manje, ali nekako me strah vaginalne primjene. Nadam se samo da je i učinak isti.

Dana, stvarno mi je žao što je punkcija tako završila, no nadam se da ćeš uskoro doma. Ja sam isto bila u hiperu s 19 stanica, ali ne tako intenzivno. Želim ti brzi oporavak 

dana22
    22. Listopad 2015. 11:01

Hvala Bety ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.