Kako kod Skvorca vode klomifenski postupak? Kao peirodni ili stimulirani? Ja imam jako rijetko ovulaciju, dakle prirodni bez stimulacije mi ne vrijedi. A na Klomifenu dobijem samo 1 folikul.. Dakle ako vode klomifenski kao stimulirani ode jedan postupak .
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Zavisi ja sam krenula u prirodni s klomifenima ali je na uzv 9dc pokazalo da ima 8 folikula pa smo krenuli u polustimulirani s gonalima i cetrotidima i dobili na kraju 4 folikula od toga 1js al je bila puna malformacija pa nije doslo do transfera meni se to racunalo kao 1 postupak tako da mi je jedan otisao....sada u 11mj idemo opet ali u puni stimulirani nadamo se da cemo ici tj da nece biti cisti pa da krenemo ne mogu docekati imam neki dobar osjecaj
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Djevojke, jedno pitanje. Jeste li nakon transfera koristile utrogrestan oralno?
Cure da li je neka imala tesku hiperstimulaciju? Zanima me koliko se otprilike ostaje u bolnici? Meni je danas 4 dan i nitko ne zeli nista reci, jucer su mi punktirali 2,5 litara vode iz trbuha
Anchyca koliki ti je razmak između ta 2 postupka? Znaci kad si krenila samo s Klomifenima, vodio se kao prirodni? To mi je bitno, jer prirodni bez klomifena meni ne vrijedi...
Imam još jedno pitanje. Naime, sad mi je doktor nasao i 2 mioma. Jel ih imao tko, a isao je na IVF? Meni je krenulo redom - prvo PCOS i anovulacija, onda neprohodni jajovodi, a sad jos i miomi. Ne znam sto je sljedece....
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Bety ja sam koristila vaginalno 3*2 iz razloga sto je jako zeznut ako se pije oralno…jako te osamuti i samo sam spavala..po cijele dane…zadnji put sam ga ujutro i popodne vaginalno a navecer oralno i lijepo bih spavala 😆
Mare0208 isla sam u 9mj ovaj mj propustam i idem na uzv pocetkom 11mj i onda bi trebala u postupak znaci razmak mi je jedan ciklus....da ni ja nemam ovulaciju tako da se Klomifenski vodi kao prirodni inace
8/15 IUI nista beta=0
9/15 polustimulirani s klomifenima nije doslo do transfera
12/15 stimulirani dobili 12js 7js se oplodilo i preslo u blastocite,14dnt beta=138, 16dnt beta=158 biokemijska
2/16 FET beta=0
5/16 FET vanmaternicna
anchyca
Ema, ja ih sada pijem, prva dva transfera stavljala sam ih vag. Je da se vrti, nekad više, nekad manje, ali nekako me strah vaginalne primjene. Nadam se samo da je i učinak isti.
Dana, stvarno mi je žao što je punkcija tako završila, no nadam se da ćeš uskoro doma. Ja sam isto bila u hiperu s 19 stanica, ali ne tako intenzivno. Želim ti brzi oporavak
Sortiraj odgovore
Najstariji