Pozdrav svima...ja betu vadim 19. Za 16 dana znaci...a transfer sam imala 30.
Test u ladici ceka jos bar 10 dana pa cemo vidjeti... sretno svima koje cakaju betu ovog mjeseca...daj Bože da nam svima bude VEEELIKA!
Sretno ema...meni jucer i danas neki smedji iscjedak..neznam ni ja sta da mislim..sutra vadim betu i kod doktora pa sta da bude..mislila sam da sam procurila al nista samo smedje...jeli se to ikome od vas desavalo...
Tajma, ni ja ovog svog ginica nista ne razumin... al stas, slusam ga slijepo. Ja ti i dalje drzim fige sutra i sve dok beta ne pokaze suprotno. Nije da ti dajem laznu nadu ali ja nicemu ne vjerujem dok se ne dokaze. U prvoj trudnoci (prije 13 god. sam imala lazne stvari) tako da vjerujem do zadnje!
Ema, znaci i ti cekas betu ovaj mjesec :) ne znam jel ima jos netko osim nas tri za sad... Ja betu vadim 12.10.
Ja se u sebi isto nadam da ce beta pokazat pozitivno bez obzira sto kucni test pokaziva minus... sutra javim sta kaze ta famozna beta..jos uvijek imam smedji iscjedak nekontam..strah me upale iako u zivotu nikad je nisam imala..svasta sam procitala za taj iscjedak pa me strah malo..utrogestan vcr necu stavljat pa sta bude..ionako je sutra zadnji dan..20 dan od ET ..neda mi se turat vise :( sva sam nervozna..imam osjecaj da cu procurit do ujutro...imam taj osjecaj od jucer al nista jos samo smedje na dnevnom u. al eto sto si i sama rekla do uadnje se nadam...
Cure, sreetnoo svima, i da do kraja godine ugledate te famozne plusiće!!
**Tajma, ja sam utrogestane stavljala sve do 12 tjedna trudnoće 3x2 pa se zadnja dva tjedna doza smanjivala s 3x1 na 2x1, i na kraju 1 dnevno, tako da stavljaj i dalje...
Zene kako vi podnosite injekcije Puregona? Meni je danas treci dan i osjecam se bas cudno, razdrazljiva sam i nekako kao da me malo boli trbuh..
Eto ga gotova je prica sa mnom..danas poslije bete sam procurila u p.m al cudan prvi dan M.jajnici zigaju pa stanu..nije jos ocelilo ko i inace bezveze..e ovako mi u zivotu nije bilo... cula sam se s dr.kaze da je vjerovatno biokemiska da se cistim :((((((( sta da vam kazem nezzz ... treba se smirit...i nekako kovat planove za dalje ...uzasno se osjecam :(((
Dana lunale drzim vam fige za plusice... i ostalim curama koje cekaju...
a ja sutra odo po nalaz cisto da potvrdim taj neuspjeh.. razocana sam...al proci ce..sve je pa ce i to...idemo dalje.. ugledat cu i ja plusic svoj...zelja je jaca od svega...znate kako kazu..kolo se okrece..sad si dole...onda se penjes na vrh..tako je u mom slucaju.. idemo na vrh...
Tajma, zao mi je... :( ali glavu gore i drzi se, svaki neuspjeh je jedan neuspjeh manje, a korak blice cilju.
Ja ocekujem svaki cas da procurim jer me pocelo rasturat kao i inace pred mengu. Sta reci...Doce i nasi plusici kad tad! :)
Cure nisam izdrzala! Vec 2 dana me boli trbuh kao da cu dobiti stvari... Danas mi je 8dnt (5. dan vracene dvije blastociste) i nisam izdrzala pa sam napravila test i + je! Ipak, 4dnt sam dobila onu injekciju pa je vjerojatno plusic od nje?
Sortiraj odgovore
Najstariji