Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Kolovoz 2017. 11:50

Da i ja sam mislila otic za nekih tjedan dana privatno na ulz onda si opet mislim nije ni dobro da me precesto gledaju ne znam j

waithing

25. Kolovoz 2017. 11:52

Ni sama..a koja je razlika izmedju pregleda i ultrazvuka.?.zapravo ne razumijem bas sto si napisala sad...speculima..sto je to???

waithing

MiuMau
    25. Kolovoz 2017. 12:33

Mono drz se... nadam se da ce sve na kraju bit u redu, da je ova mrvica pravi borac 
    Specul je pregled onom metalnom stvarcicom koliko ja kuzim, to je meni J. radila kad me poslala doma na pobacaj... a za uzv se ne brinite, mislim da nemre stetit, ja sam ih vec 7 imala, a tek sam 10tjedana T... 

25. Kolovoz 2017. 12:54

MiuMau

Mono drz se… nadam se da ce sve na kraju bit u redu, da je ova mrvica pravi borac
    Specul je pregled onom metalnom stvarcicom koliko ja kuzim, to je meni J. radila kad me poslala doma na pobacaj… a za uzv se ne brinite, mislim da nemre stetit, ja sam ih vec 7 imala, a tek sam 10tjedana T…

Anhaaa sad kuzim..tnx

waithing

mono1111
    25. Kolovoz 2017. 13:24

Tako je, kako je MiuMau napisala, uzv ne steti jer je to povrsinski vise manje, a onaj gin.pregled tim zeljezom nije dobro cesto raditi...em radi nekih bakterija em radi toga jer se bas prcka...

• Kengurica
    25. Kolovoz 2017. 13:55

Mono drzim fige. Znam da kad ti imas losu intuiciju je tesko biti pozitivan, ali eto, drzi se.

• Borna
    25. Kolovoz 2017. 14:48

Pozdrav klokanice, 
    nova sam u ovoj temi i zeljela bih sa vama podijeliti svoje iskustvo. Vec vise godina pokusavamo dobiti bebu, medjutim bezuspjesno (jako slaba pokretljivost spermija). Prosli smo 3 postupka (puna stimulacija) na VV i zadnji u privatnoj ordinaciji gdje je dobiveno 11 jajnih stanica, 9 oplodjeno, odmah 2 vracene i poslije u vise navrata radjen FET..., medjutim nista...nikako da se "primi", a nitko me na nikakve daljnje pretrage ne zeli uputiti  je sve u najboljem redu i ne znaju na sta bi me poslali....ako netko ima slicna iskustva, bila bih zahvalna da ga podijeli...

25. Kolovoz 2017. 15:14

Borna

Pozdrav klokanice,
    nova sam u ovoj temi i zeljela bih sa vama podijeliti svoje iskustvo. Vec vise godina pokusavamo dobiti bebu, medjutim bezuspjesno (jako slaba pokretljivost spermija). Prosli smo 3 postupka (puna stimulacija) na VV i zadnji u privatnoj ordinaciji gdje je dobiveno 11 jajnih stanica, 9 oplodjeno, odmah 2 vracene i poslije u vise navrata radjen FET…, medjutim nista…nikako da se "primi", a nitko me na nikakve daljnje pretrage ne zeli uputiti je sve u najboljem redu i ne znaju na sta bi me poslali….ako netko ima slicna iskustva, bila bih zahvalna da ga podijeli…

Draga Borna..kod nas je sve savrseno ...muzev spermiogram moji nalazi ma sve...uvijek dobro reagiram na terapiju i eto..prosla tj.sad mi je bio sesti teansfer i (jos se ne usudim ni reci od straha) tek sad trudna ulazim u osmi tjedan..imala sam spontani u 4-om mj.a prije toga tj.ona cetiri transfera nikad ni betu docekala...ono sto sam primjetila a sad da li je do tog ili je slucajnost- i sad i prosli put kad sam zatrudnila su mi dali decortin ( kortikosteroid koji se daje za rusenje imuniteta ili da tijelo ne odbaci embrij kao strano tijelo...no nista se to sa sigurnoscu ne moze reci to je eto pretpostavka) e sad da li je on zasluzan za implantaciju ne znam...
    A za pretrage sve znam...ne zele slati a opet jedini ' lijek' za sve probleme koje mogu naci je decortin i fragmin....ali opet ni pretrage na trombofiliju rijetko kome daju tek nakon vise pobacaja nazalost....

waithing

• Borna
    25. Kolovoz 2017. 15:33

Draga WAITHING, hvala na tvom iskustvu i izgleda da nam  ne preostaje inista drugo nego u novi postupak.....a jesi li postupak radila i privatnoj klinici ili bolnici?

• Kengurica
    25. Kolovoz 2017. 15:39

Borna, jos neke cure su po forumima i grupama na fejsu pisale o neuspjeloj implantaciji. Ali vecinom bi doktor trebao jos koju pretragu traziti. Porazgovaraj otvoreno s njim. Reci da ti se cini da stojis u mjestu i mozes li jos to uciniti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.