Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    17. Kolovoz 2017. 22:05

Da Sophie, svakakve pogodbe su mi padale na pamet, sve je tada bilo pfff, pa to sam tak budem... al mjesec dana nisam pojela nista osim ko pile eto jer moram, kazu da je neophodno svaki dan jest...  
    Smrdi sve, sve stoji u grlu, a povratit nemrem ni kapi vode, samo to sitno sto bi pojela, pa kad se krenem napinjat, ko macka kad kuglu dlaka iskasljava da prostis... sve si mislim od onog dokovog naputka miruj, ne smijes se napinjat, a ja odradim hard core trening trbuha za skoljkom... onda krenu zvjerska probadanja dolje, pa izludim jer me strah da bebi nesto nije jer ne jedem i napinjem se ko pracka svako malo... A iz kuce izasla svega par puta, na kontrole i u setnju koja je zavrsila prisilnim sjedanjem na prvu klupu jer mi se vrti u glavi, jer tlaka dobro da uopce imam... 
    Sta cu, je... ga, sretnija ja od svega zbog bebe, al toliko sam gladna/izmorena/preplasena da je tesko blistat, onak trudnicki jelte...
    Nadam se da mi se sve uskoro pridruzujete, pa da podijelite ove trudnicke ra(ga)dosti samnom... 

• LolaZ
    18. Kolovoz 2017. 01:56

Tomy28
    Kod dr.Šijanovića sam, bila sam neki dan na ultrazvuku, sad čekam da mi stignu nalazi od hormona i da muž ponovi spermiogram jer su gospoda do 4.9. na godišnjem (mjesec dana). Ma ja pametna obavila i anesteziologa kad sam već bila u Os, a imala sam sve uputnice. Jbg.iću opet ako ne prihvate tj.ako zastari. Još moram izvadit hormona na 22dan ciklusa i eto to baš spada u nedjelju, jel mogu to obavit sutradan, pa mislim ionakomi je nešta zbrkana bila zadnja M tako da nisam stoposto sigurna koji je bio prvi dan c. Uf, luda sam. Sad kad mi treba normalan ciklus, sve se nešta zbrkalo

• Lolly20
    18. Kolovoz 2017. 11:03

Miu Mau..evo ja danas imala punkciju...endometrij 7.9-jako pozitivno iznenađenje za doktoricu i mene...u pon ako Bog da transfer 🔶ako ne uspije ovaj mjesec...onda odma histero... danas sam razgovarala s dr i dobila detaljnije informacije za histero...pa sta Bog da ...danas vibriram skroz pozitivno 🤗

• tomy28
    18. Kolovoz 2017. 11:23

LolaZ

Tomy28
    Kod dr.Šijanovića sam, bila sam neki dan na ultrazvuku, sad čekam da mi stignu nalazi od hormona i da muž ponovi spermiogram jer su gospoda do 4.9. na godišnjem (mjesec dana). Ma ja pametna obavila i anesteziologa kad sam već bila u Os, a imala sam sve uputnice. Jbg.iću opet ako ne prihvate tj.ako zastari. Još moram izvadit hormona na 22dan ciklusa i eto to baš spada u nedjelju, jel mogu to obavit sutradan, pa mislim ionakomi je nešta zbrkana bila zadnja M tako da nisam stoposto sigurna koji je bio prvi dan c. Uf, luda sam. Sad kad mi treba normalan ciklus, sve se nešta zbrkalo

Ja sam kod Popovica i ok sam zadovoljna...i meni se nesto zbrkali ciklusi sa 30 dana dosli na 26.Anesteziolog ti vrijedi 6tj tako su meni barem rekli...ja anesteziologa uvijek obavljam par dana prije same punkcije...sretno☺

20. Kolovoz 2017. 08:41

Mono kak si? Mene je strah sutrasnjeg dana ufff...
    Cini mi se da je i ono malo 'simptoma' sto sam imala nestalo..ostala samo nervoza😯
    Rekla sam muzu ak sta ne bude ok da me moze odmah ostavit tamo na odjelu psihijatrije ...jooj🙈🙈🙈

waithing

mono1111
    20. Kolovoz 2017. 09:09

Waiting,
    Znas sto..?? Pas mi je neki dan imao hitnu operaciju, i koliko god glupo zvucalo zaokupila sam se time...ovo moje mi.je u tom trenutku bilo nekak sporedno pa nisam ni razmisljala o tome previse..
    Iako je i mene strah...i.to jakooo sad kad se priblizava sutrasnji dan...jow sam od toga svega sto se izdogadjalo zaboravila naruciti Clexane, narucuje se petkom..pa ih sutra idem moliti ako nije kasno da mi naruce...
    Lakse mi je u glavi kad sam si poslozila da ako je embrij zdrav da ce sve biti ok..ako nije, nece !
    Mislim genezski i kromosomski zdrav...
    Nazalost znam da ne mogu utjecati na ista...lezala sam i nepomicno i opet je spontani bio, tako da sto bude bude...naravno, biti ce mi uzasno ako je spontani opet ali ocito nemam srece uopce onda, ne znam sto cu u tom slucaju.
    Rekla sam si bila...idem hrabro do cilja, ali mislim da je ovo sve previse za mene..ne znam !
    A sto se tice simptoma, meni svako malo nestanu pa se pojave...i panika me i to velika uhvati...ne obaziri se na to !
    Kad ti je uzv sutra ..?

20. Kolovoz 2017. 09:48

mono1111

Waiting,
    Znas sto..?? Pas mi je neki dan imao hitnu operaciju, i koliko god glupo zvucalo zaokupila sam se time…ovo moje mi.je u tom trenutku bilo nekak sporedno pa nisam ni razmisljala o tome previse..
    Iako je i mene strah…i.to jakooo sad kad se priblizava sutrasnji dan…jow sam od toga svega sto se izdogadjalo zaboravila naruciti Clexane, narucuje se petkom..pa ih sutra idem moliti ako nije kasno da mi naruce…
    Lakse mi je u glavi kad sam si poslozila da ako je embrij zdrav da ce sve biti ok..ako nije, nece !
    Mislim genezski i kromosomski zdrav…
    Nazalost znam da ne mogu utjecati na ista…lezala sam i nepomicno i opet je spontani bio, tako da sto bude bude…naravno, biti ce mi uzasno ako je spontani opet ali ocito nemam srece uopce onda, ne znam sto cu u tom slucaju.
    Rekla sam si bila…idem hrabro do cilja, ali mislim da je ovo sve previse za mene..ne znam !
    A sto se tice simptoma, meni svako malo nestanu pa se pojave…i panika me i to velika uhvati…ne obaziri se na to !
    Kad ti je uzv sutra ..?

Ma tako sam i ja ležala tjedan dana i jela iz kreveta pa je bio spontani,,ne možemo mi to ničim spriječiti ...
    Ići ćemo ujutro rano da oko osam budemo tamo, što prije
    Nemam zakazano vrijeme samo su rekli ukoliko je beta pozitivna 21-og na ultrazvuk.
    U koliko ti ideš? Nadam se da je pesek dobro

waithing

mono1111
    20. Kolovoz 2017. 11:43

waithing

mono1111

Waiting,
    Znas sto..?? Pas mi je neki dan imao hitnu operaciju, i koliko god glupo zvucalo zaokupila sam se time…ovo moje mi.je u tom trenutku bilo nekak sporedno pa nisam ni razmisljala o tome previse..
    Iako je i mene strah…i.to jakooo sad kad se priblizava sutrasnji dan…jow sam od toga svega sto se izdogadjalo zaboravila naruciti Clexane, narucuje se petkom..pa ih sutra idem moliti ako nije kasno da mi naruce…
    Nazalost znam da ne mogu utjecati na ista…lezala sam i nepomicno i opet je spontani bio, tako da sto bude bude…naravno, biti ce mi uzasno ako je spontani opet ali ocito nemam srece uopce onda, ne znam sto cu u tom slucaju.
    Rekla sam si bila…idem hrabro do cilja, ali mislim da je ovo sve previse za mene..ne znam !
    A sto se tice simptoma, meni svako malo nestanu pa se pojave…i panika me i to velika uhvati…ne obaziri se na to !
    Kad ti je uzv sutra ..?

Ma tako sam i ja ležala tjedan dana i jela iz kreveta pa je bio spontani,,ne možemo mi to ničim spriječiti …
    Nemam zakazano vrijeme samo su rekli ukoliko je beta pozitivna 21-og na ultrazvuk.

Ja idem u pola 8, prosli put sam dosla odmah na red pa vjerujem da cu i sutra doci...
    Bolje je, i dalje ga moramo pratiti ali nadam se da ce biti dobro !
    Javiiii sutra odmah, odmah !!!/sretnooooooooo !!!

20. Kolovoz 2017. 11:47

mono1111

waithing

mono1111

Waiting,
    Kad ti je uzv sutra ..?

Ma tako sam i ja ležala tjedan dana i jela iz kreveta pa je bio spontani,,ne možemo mi to ničim spriječiti …

Ja idem u pola 8, prosli put sam dosla odmah na red pa vjerujem da cu i sutra doci…
    Bolje je, i dalje ga moramo pratiti ali nadam se da ce biti dobro !
    Javiiii sutra odmah, odmah !!!/sretnooooooooo !!!

Hocu... hvala ..i tebi sretnoooo😍😘😘

waithing

s0102
    20. Kolovoz 2017. 12:26

Waithing…. mono…. sretno cure sutra na ultrazvucima... ja sam uvjerena da ce sve biti ok... i sutra kada bude onda pocnite barem koliko mozete i uzivati u toj trudnoci...  😍😍😙😙❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.