Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lolly20
    16. Kolovoz 2017. 18:42

mono1111 nema sta nisam probala....i meni je mehanicki ostecen endometrij i nikako ali nikako ga zadebljati..estrofema sam se nagutala,ananasa,cikle,aswgande,......danas mi doktorica nesto u prici spomenula da je mozda ashermanov(nisam se u tom casu snasla )  i da sad idemo ipak zavrsiti ovaj ciklus...a slijedeci da se dogovorimo odma za histeroskopiju..pa da vidi kakvo je stanje da ako ima sta unutra da odma i ostruzu...citala sam malo da se isti dan odma pusta iz bolnice?a dali je istina da nakon histeroskopije su stavrno tolko vece sanse u prvih par mj trudnoca? ja danas nisam ni na nebu ni na zemlji....Bozzzzee..ima li kraja ovome svemu? :/

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 19:59

Lolly20

mono1111 nema sta nisam probala….i meni je mehanicki ostecen endometrij i nikako ali nikako ga zadebljati..estrofema sam se nagutala,ananasa,cikle,aswgande,……danas mi doktorica nesto u prici spomenula da je mozda ashermanov(nisam se u tom casu snasla ) i da sad idemo ipak zavrsiti ovaj ciklus…a slijedeci da se dogovorimo odma za histeroskopiju..pa da vidi kakvo je stanje da ako ima sta unutra da odma i ostruzu…citala sam malo da se isti dan odma pusta iz bolnice?a dali je istina da nakon histeroskopije su stavrno tolko vece sanse u prvih par mj trudnoca? ja danas nisam ni na nebu ni na zemlji….Bozzzzee..ima li kraja ovome svemu? :/

Ja imam Asherman sy !ako zelis, mozes mi se javiti na mail pa da razmijenimo iskustva ! Ako zelis javi pa ti mail napisem !

16. Kolovoz 2017. 20:46

Mono kak si ti, jel stao iscjedak?

waithing

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 21:31

Waiting, stao je pa opez poceo dns, tj.neke mrvice tockice kao...ne znam sto bi uopce mislila i rekla.
    Kako si ti?? Tvoj?? Kad si rekla da je opet uzv??

• Lolly20
    16. Kolovoz 2017. 22:00

mono1111 naravnoooo 👍🏻Ja sam tu nova pa Neznam dal ima tu Privat ili?

16. Kolovoz 2017. 22:35

mono1111

Waiting, stao je pa opez poceo dns, tj.neke mrvice tockice kao…ne znam sto bi uopce mislila i rekla.

Nemam ja nista meni je potpuno stao...
    A ok sam..u.pon.ultrazvuk..jucer sam imala prvo povracanje,  danas s tim ok nema mucnina al zato glavobolja 😔😦😥😱 .... 

waithing

mono1111
    16. Kolovoz 2017. 22:43

waithing

mono1111

Waiting, stao je pa opez poceo dns, tj.neke mrvice tockice kao…ne znam sto bi uopce mislila i rekla.

Nemam ja nista meni je potpuno stao…
    A ok sam..u.pon.ultrazvuk..jucer sam imala prvo povracanje, danas s tim ok nema mucnina al zato glavobolja 😔😦😥😱 ….

Jejjjjj !! To je dobroooo ! Sigurna sam da je to to.kod tebeeeeeee !!!!
    Ja sam povracala neki dan jer mi je pas povracao, pa lancana reakcija dok sam cistila to !!! :/

Lolly,
    Nema pp ovdje vise. Javi mi se na mail - enimladenic@gmail.com

MiuMau
    17. Kolovoz 2017. 14:30

Lolly ja sam bila na histero u Merkuru, bilo mi je ok iskustvo, jedina zamjerka gladovanje...dosla ujutro u 8, nisam smjela nis jest, a na red za operaciju dosla iza 14h... nis nisam osjetila, uspavali me, probudila se dok su me vozili u sobu... nakon toga me pocelo boliti, ali je sestra odmah dala neku inekciju u infuziju i istog trena je prestalo... odlezala dva sata i kuci... malo krvarenje poslije toga, al nikakvih drugih problema... sem vodenih kozica koje sam dobila tri dana nakon operacije... 
    A sto se tice plodnosti nakon, nama i dalje nije uspjevalo, nisam cula da ima povezanosti kao recimo poslije hsg-a... 
    Waithing, dobrodosla u klub... nadam se da neces zamrzit svoj wc kao i ja... skoljku vise ocima ne mogu vidjet... 

Sophie
    17. Kolovoz 2017. 16:46

MiuMau nis se nemoj žalit, jos prije par mjeseci bi sve dala da rigaš 😂

17. Kolovoz 2017. 17:18

Sophie

MiuMau nis se nemoj žalit, jos prije par mjeseci bi sve dala da rigaš 😂

Haha baš tako,, ja sam samo jednom rigala , odmah sam se osjećala ko prava trudnica, ovako  ništ ne osjetim posebno nešto,,samo podrigujem stalno ko mala gica.

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.