Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Kolovoz 2017. 18:38

mono1111

Sophie,
    Slazem se ! Moze iduci put biti sve ok, a i ne mora. Nema pravila…znam da moram cekati, i tocno sam znala kako ce biti ali to cekanje je grozno….
    Waiting, meni je fet bio 22 dc, tjedan dana kasnije nego tebi pa mi je onda i logicno da je tebi plod veci, a i tebi se i prije implantirao i prije si vadila betu….kad si opet narucena??

Eto pa tjedan dana je puuno za plod...Isto za tri tjedna ajme tko ce to docekati..

waithing

• Kengurica
    21. Kolovoz 2017. 18:39

Waithing, napises mi malo podataka o Vuk Vrhovcu. Da li se prije konzultacija u cekaonici ceka dugo ili to ide dosta brzo, isto pitanje je za folikulometrije? Npr kod Vrcica u Petrovoj se i po 4 sata sjedi prije konzultacija. Koliko sam shvatila, nemas jednog doktora nego onoga tko je u smjeni. U koje doba su folikulometrije? Osim sto nema anestezije pri punkciji jel ima jos nesto specificno? 

21. Kolovoz 2017. 18:40

waithing

mono1111

Prosli tjedan na 5 + 6 crl 2.5 mm

Ja mislim da je bitnije sto se uduplalo I vise od toga a u ovim ranim trudnocama iako oni tocno znaju dan transfera odstupanja su moguca…I meni pise sad da mi trudnoca odgovara za 6+6\7 dakle dan manje a prosli ponedjeljak mi napisao trudnoca odgovara za 5+2\7….tj dva dana vise….

Tj 6+2prosli pon.mi napisao

waithing

MiuMau
    21. Kolovoz 2017. 18:44

Mono ja sam sad 9+5... poslusaj cure, Waithing je najbolje rekla - ako je dobar ostaje, ako nije nista... meni su isto velicine varirale, jednom je za dva dana veci, drugi put za jedan dan, treci put opet za dva veci nego sto je po tjednima... nemre to sve bit po ps-u i u milimetar... ti budi hrabra za mrvicu, a svim ostalim upravlja cista biologija na koju ne mozes utjecati... 
    Ajde evo ti moj crnjak da se oraspolozis, dobila sam prijedlog za ovrhu od kbc rebro... za neki racun od 25kn prije 3 godine... zamisli ti mahere, trebaju si proracun malo napunit pa ponavljaju aferu od 2015te... 

21. Kolovoz 2017. 18:48

Kengurica

Waithing, napises mi malo podataka o Vuk Vrhovcu. Da li se prije konzultacija u cekaonici ceka dugo ili to ide dosta brzo, isto pitanje je za folikulometrije? Npr kod Vrcica u Petrovoj se i po 4 sata sjedi prije konzultacija. Koliko sam shvatila, nemas jednog doktora nego onoga tko je u smjeni. U koje doba su folikulometrije? Osim sto nema anestezije pri punkciji jel ima jos nesto specificno?

Nemas tu puno pravila draga..nekad sam cekala 15min a nekad 3-4sata....Danas sam cekala pola sata .
    Tko radi kod njega ides...no koliko sam shvatila tako je to u skoro svim drzavnim bolnicama....folikulometrije su obicno ujutro prije punkcija I transfera koje obicno krecu poslije 11-12  ovisi o guzvi...dakle...naoruzati se strpljenjem ne znam sto to drugo reci...

waithing

mono1111
    21. Kolovoz 2017. 18:49

waithing

waithing

mono1111

Ja mislim da je bitnije sto se uduplalo I vise od toga a u ovim ranim trudnocama iako oni tocno znaju dan transfera odstupanja su moguca…I meni pise sad da mi trudnoca odgovara za 6+6\7 dakle dan manje a prosli ponedjeljak mi napisao trudnoca odgovara za 5+2\7….tj dva dana vise….

A tad si bila tocno 6 tjedana jelda? Znaci plod je bio veci, znaci prosli pon je bio 5,2 mm ili cca 5 mm sad nisam zapamtila, a meni je tad bilo 5 + 6 i crl je bio 2.5 mm
    Ovaj pon je tebi 7 + 0 10 i nesto mm a meni 6 mm, kao duplo i jednoj i drugoj...
    Ma nemamo nista od usporedjivanja ali mi je tako nekako lakse.
    Ugl.necu vise usporedjivati, vidjeti cu sve za 3 tjednaaaaa ! Ne znam da li cu moci docekati.
    Tnx cureee ! 
    Sophie, javi u srijeduuu ! Drzim figeee
    MiuMau, jojj ti racuni. To idmah plati da ti ne sjedne !!!

21. Kolovoz 2017. 18:56

mono1111

waithing

waithing

mono1111

A tad si bila tocno 6 tjedana jelda? Znaci plod je bio veci, znaci prosli pon je bio 5,2 mm ili cca 5 mm sad nisam zapamtila, a meni je tad bilo 5 + 6 i crl je bio 2.5 mm
    Ovaj pon je tebi 7 + 0 10 i nesto mm a meni 6 mm, kao duplo i jednoj i drugoj…
    Ma nemamo nista od usporedjivanja ali mi je tako nekako lakse.
    Ugl.necu vise usporedjivati, vidjeti cu sve za 3 tjednaaaaa ! Ne znam da li cu moci docekati.
    Tnx cureee !
    Sophie, javi u srijeduuu ! Drzim figeee
    MiuMau, jojj ti racuni. To idmah plati da ti ne sjedne !!!

Da bas tako prosli pon mi bio 6tt sad tocno 7tt

waithing

s0102
    21. Kolovoz 2017. 20:13

Sophie

s0102kad ti nastupaš? 😀

Hej... nadam se da bi kroz 20 tak dana trebala dobiti pa cu se onda javiti... samo me strah sa mi se nesto poremetilo jer sam proslu mengu nakon 12 dana dobila... vidjet cu sada kako ce biti...
    Plan je 9ti mjesec... javim mu se pa onda vidimo sto bude... ove ce mi biti prvi fet 😂 pa ne znam kako uopce ide cijeli postupak...
    Ti si krenula u bolnici?

Sophie
    21. Kolovoz 2017. 20:46

Meni zadnje dvije došle nakon 20 dana 😓
    Da, kak sam dobila na moru bilo kasno za stimulirani pa sad ganjam prirodni makar mislim da će mi opet fulat tajming pa će utješno bit inseminacija..
    Vec sad dogovoram lijekove za stimulirani tamo početkom devetog...idem u tu Petrovu a žalim za Lučingerom. Znam da bi on to sve drugačije, al jeb.. ga. Nemam neku ludu vjeru pa se mislim da se možda i iz tog može nešto rodit 😂

• Kengurica
    21. Kolovoz 2017. 21:15

Da li musko mora imati mikrobioloski nalaz ejakulata na Vuku ili samo spermiogram?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.