Waiting,
Nije nista posebno rekla. Da su takva odstupanja ok iako nije vidjela da je prosli put sve odgovaralo velicini mislim…ne sjecam se jesam li joj rekla ali njima to nije nista zabrinjavajuce.
Koliko je bio prosli tjedan?
waithing
Cure lijepe vijesti.... mono…. nemoj tako puno sve analizirati... svatko je drugaciji pa je tako i svaka trudnoca vjerovatno drugacija...
Odmarajte se i uzivajteee....mozda cemo i mi drugi uskoro 😂😂
😘😘❤❤😆😆
Mono išla sam sad malo guglarit 😂 Što vjerujem da si i sama i znaš da ti već na sljedećem ultrazvuku može beba premašit mm i bit pak prenapredna. Mala je to trudnoća i nema razloga za brigu. Srce kuca ❤️
Osobno mislim da ti dr nije ni trebala reci podatak o veličini... recimo ja sam u postupku kod L bila nakon transfera 3 puta na ultr. i niti jednom mi nije rekao taj podatak, kad je rekao da srce kuca, kraj, sreća.
Ako je vidio možda da mm nisu ok drago mi je da mi to nije rekao...nek sam malo bila sretna 😊 Ionako ono što se dogodilo nisam mogla izbjeći!
Drži se 😘
Waithing ma nema odustajanja, znas i sama. Ovo je samo mala pauza od svega.
Mono išla sam sad malo guglarit 😂 Što vjerujem da si i sama i znaš da ti već na sljedećem ultrazvuku može beba premašit mm i bit pak prenapredna. Mala je to trudnoća i nema razloga za brigu. Srce kuca ❤️
Osobno mislim da ti dr nije ni trebala reci podatak o veličini… recimo ja sam u postupku kod L bila nakon transfera 3 puta na ultr. i niti jednom mi nije rekao taj podatak, kad je rekao da srce kuca, kraj, sreća.
Ako je vidio možda da mm nisu ok drago mi je da mi to nije rekao…nek sam malo bila sretna 😊 Ionako ono što se dogodilo nisam mogla izbjeći!
Drži se 😘
Slazem se..no nisi li dobila slikicu na kojoj pise velicinu ploda ?
Ponekad I najsavrsenije mjere ploda I duplanja bete zavrse spontanim I obrnuto, savrseni primjer nam je MiuMau no nije odustala od svoje mrvice dok bi ja vec sve otpisala svojim crnjacima....Tad sam se stvarno malo zamislila I shvatila da nije ovdje sve bas matematicki tocno...embrij ako je dobar bit ce zivot ako nije nece I to je sva 'mudrost' .
waithing
Prosli tjedan na 5 + 6 crl 2.5 mm
Ja mislim da je bitnije sto se uduplalo I vise od toga a u ovim ranim trudnocama iako oni tocno znaju dan transfera odstupanja su moguca...I meni pise sad da mi trudnoca odgovara za 6+6\7 dakle dan manje a prosli ponedjeljak mi napisao trudnoca odgovara za 5+2\7....tj dva dana vise....
waithing
Sophie,
Slazem se ! Moze iduci put biti sve ok, a i ne mora. Nema pravila...znam da moram cekati, i tocno sam znala kako ce biti ali to cekanje je grozno....
Waiting, meni je fet bio 22 dc, tjedan dana kasnije nego tebi pa mi je onda i logicno da je tebi plod veci, a i tebi se i prije implantirao i prije si vadila betu....kad si opet narucena??
Prosli tjedan na 5 + 6 crl 2.5 mm
Vidis a meni je prosli ponedjeljak crl bio 5.6mm I napisao mi da je to za 6+2 kako onda 2.5 mm moze bit za 5+6...ja mislim da je tvoja mrvica od pocetka malo sitnija no uredno raste sto je mislim najbitnije.
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji