Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    21. Kolovoz 2017. 11:29

Sophie,
    Idem za tri tjedna, taman se moja Baldani vraca ! Ne znam da li cu izdrzati do tad ili cu za cca dva tjedna otici privatno??!
    Sad ga vidim da je Waiting duplo vise skoro velicina a isto smo T, mislim da nije dobro.
    Waiting, koji dc ti je bio FET?

21. Kolovoz 2017. 11:42

mono1111

Sophie,
    Idem za tri tjedna, taman se moja Baldani vraca ! Ne znam da li cu izdrzati do tad ili cu za cca dva tjedna otici privatno??!
    Sad ga vidim da je Waiting duplo vise skoro velicina a isto smo T, mislim da nije dobro.
    Waiting, koji dc ti je bio FET?

Meni je transfer bio 18.07. a zm 03.07. Dakle 15-i dc transfer tebi je bio koji dan  kasnije teansfer. 
    A ja sam danas tocno 7tt.

waithing

Sophie
    21. Kolovoz 2017. 12:21

Mono niste isto trudne i nije duplo. Bedasto je baš do kraja sve uspoređivat, a ako i ideš uspoređivat čini se kako ti je sve ok! 

Zoja31
    21. Kolovoz 2017. 12:48

Mono sa takvim razmisljanjima samo sebe ubijas u pojam. Waithing je 7tt i normalno da je plod veci. Znam da si svasta prosla ali to stonsi radis i ave analiziras do zadnjeg atoma nije dobro ni za tebe ni za bebu.
    Waithing draga bas bas mi je drago zbog tebe. Sada samo pozitivne misli i sreca do neba 😍😍😘😘

MiuMau
    21. Kolovoz 2017. 12:52

Cestitam Mono i Waithing, sve ce bit u redu, samo bez nepotrebnog zivciranja oko stvari kojima ne mozete upravljati... 
    Ja prijavljujem smanjenje mucnina i vrtoglavica, mogu cak i rucak skuhat i pojest... vidjela sam bebu na uzv, ima ruke i noge, cijeli paket, i sad tek mogu reci da se osjecam trudno i smirenije... 
    Sad mi je jedino kombinirani probir na pameti jer me gin pitao hocemo raditi, pa objasnjavao sta i kak... amnio ne bi radila nikako, sljedeci put cemo raditi mini anomaly scan pa vidjeti sta statistika kaze... nifty mi izgleda najbolja opcija, al izbije 5000kn iz dzepa...

mono1111
    21. Kolovoz 2017. 14:00

Ja sam trudna jedan dan manje nego Waiting, ja sam 6 + 6 a ona je 7 tt.
    Uostalom znam da nemam nista od usporedjivanja !
    MiuMau, super da su mucnine popustile ! Koji si sad tjedan?? Mislim da ti je Harmony 3900.

21. Kolovoz 2017. 14:13

mono1111

Ja sam trudna jedan dan manje nego Waiting, ja sam 6 + 6 a ona je 7 tt.
    Uostalom znam da nemam nista od usporedjivanja !
    MiuMau, super da su mucnine popustile ! Koji si sad tjedan?? Mislim da ti je Harmony 3900.

Mono sta to je doktorica rekla za velicinu ploda?

waithing

21. Kolovoz 2017. 14:16

Zoja31

Mono sa takvim razmisljanjima samo sebe ubijas u pojam. Waithing je 7tt i normalno da je plod veci. Znam da si svasta prosla ali to stonsi radis i ave analiziras do zadnjeg atoma nije dobro ni za tebe ni za bebu.
    Waithing draga bas bas mi je drago zbog tebe. Sada samo pozitivne misli i sreca do neba 😍😍😘😘

Hvala draga, nadam se da ces I to ovako uskoro samo nemoj odustati..vidis koliko je meni trebalo....sesti transfer mi je ovo....😄😄😄

waithing

21. Kolovoz 2017. 14:18

Sophie

Waithing to su super vijesti! Čestitam ❤️

Hvala😄

waithing

mono1111
    21. Kolovoz 2017. 14:27

Waiting,
    Nije nista posebno rekla. Da su takva odstupanja ok iako nije vidjela da je prosli put sve odgovaralo velicini mislim...ne sjecam se jesam li joj rekla ali njima to nije nista zabrinjavajuce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.