Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Kolovoz 2017. 12:42

s0102

Waithing…. mono….sretno cure sutra na ultrazvucima… ja sam uvjerena da ce sve biti ok… i sutra kada bude onda pocnite barem koliko mozete i uzivati u toj trudnoci… 😍😍😙😙❤❤

Hvala....😃

waithing

mono1111
    20. Kolovoz 2017. 12:46

s0102

Waithing…. mono….sretno cure sutra na ultrazvucima… ja sam uvjerena da ce sve biti ok… i sutra kada bude onda pocnite barem koliko mozete i uzivati u toj trudnoci… 😍😍😙😙❤❤

Hvalaaaaaa

• LolaZ
    20. Kolovoz 2017. 18:32

tomy28

LolaZ

Tomy28
    Kod dr.Šijanovića sam, bila sam neki dan na ultrazvuku, sad čekam da mi stignu nalazi od hormona i da muž ponovi spermiogram jer su gospoda do 4.9. na godišnjem (mjesec dana). Ma ja pametna obavila i anesteziologa kad sam već bila u Os, a imala sam sve uputnice. Jbg.iću opet ako ne prihvate tj.ako zastari. Još moram izvadit hormona na 22dan ciklusa i eto to baš spada u nedjelju, jel mogu to obavit sutradan, pa mislim ionakomi je nešta zbrkana bila zadnja M tako da nisam stoposto sigurna koji je bio prvi dan c. Uf, luda sam. Sad kad mi treba normalan ciklus, sve se nešta zbrkalo

Ja sam kod Popovica i ok sam zadovoljna…i meni se nesto zbrkali ciklusi sa 30 dana dosli na 26.Anesteziolog ti vrijedi 6tj tako su meni barem rekli…ja anesteziologa uvijek obavljam par dana prije same punkcije…sretno☺

Hvala, sretno i tebi ;-)

Sophie
    20. Kolovoz 2017. 20:16

Cure, sretno sutra 💪🏼💪🏼❤️❤️
    Držim fige da sve bude kako treba, zaslužile ste! 
    Javite se 😊

mono1111
    21. Kolovoz 2017. 10:29

Sophie,
    Bilo mi je drago na upoznavanju dns:))
    Ali ja sam i dalje zabrinuta...
    Srce kuca ali plod je manji nego sto bi trebao biti ! Crl 6 mm sto odgovara 6 + 3, a ja sam 6 + 6.. ne bi se ja brinula da prosli tjedan plod nije tocno odgovarao tjednu i danu...:/
    Waiting, kako je kod tebe?

Zoja31
    21. Kolovoz 2017. 11:09

Mono super za srceko. Mislim da nema mjesta panici jer je plod koji dan manji. Mislim da je to sve normalno.

Waithing kako je kod tebe?

21. Kolovoz 2017. 11:16

Moj plod je 10.3mm kuca srceko i sve je u redu☺

waithing

Sophie
    21. Kolovoz 2017. 11:25

Mono i meni je drago 😊
    I ja mislim da nema mjesta panici. Makar lako je reci..
    Nema ti druge nego čekati i pokušati taj stres svesti na minimum. 
    I da ti je apsolutno sve ok opet bi podsvijest radila svoje, na tebi je da sve okreneš na to da će sve biti ok, 
    Kad ideš opet? Hoćeš kod nekog drugog?

mono1111
    21. Kolovoz 2017. 11:26

waithing

Moj plod je 10.3mm kuca srceko i sve je u redu☺

Jejjj !
    Za koliko je ovo tjedana?? Tj za koliko.odgovara?
    Ti si dns 7 + 1?

Sophie
    21. Kolovoz 2017. 11:27

Waithing to su super vijesti! Čestitam ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.