Hey cure !
Pa kao je, nemam pojma, dns su bile prisutne samo neke kao tockice / mrvice, stvarno ne znam !
Ovisno o dijelu dana..to me bas zivcira !
Waithing jeej imate srceko 😃.
Cure mene zanima ako ima koja sa endometriozom ovdje, kako ste otkrile da je imate? Dali se ona moze vidjeti na uzv?
Waithing jeej imate srceko 😃.
Cure mene zanima ako ima koja sa endometriozom ovdje, kako ste otkrile da je imate? Dali se ona moze vidjeti na uzv?
Ja sam je imala,e sad moja dr il nije vidjela prije na uzv il sta,jer sam uvijek imala puno cista,al ja mislim da bi se trebala vidjet,moram rec da nisam nikad imala bolove tokom m,papa,brisevi uvijek ok,i onda naglo poceli bolovi,grcevi,temperatura 38.5,tako 2mj za redom tokom m,nisam mogla stajat,hodat,vozili me na hitnu,tamo me trpali antibiotikom kao nemogu napravit uzv jer krvarim al misle da je upala mjehura,ja kasnije otisla privatnom gin i eto zavrsila na op,odstranjen jajnik i jajovod,i naravno promjenila gin.
Nadam se da sam ti barem malo pomogla
Hvala ti puno...iskreno nemam pojma sto je, poslije ovog zadnjeg ivf-a sve mi je nesto cudno dolje. Imam uzasne bolove tokom m, u dva dana popijem prakticki karticu tableta za bolove, a i sada osjecam unutra neku cudnu bol pa si mislim otici dr da pogleda na uzv.
Hvala ti puno…iskreno nemam pojma sto je, poslije ovog zadnjeg ivf-a sve mi je nesto cudno dolje. Imam uzasne bolove tokom m, u dva dana popijem prakticki karticu tableta za bolove, a i sada osjecam unutra neku cudnu bol pa si mislim otici dr da pogleda na uzv.
Ja bih ti preporucila da ides cim prije i da kazes dr sve sta mislis,nek te detaljno pregleda,ipak je tvoje zdravlje u pitanju,nadam se da ce bit sve ok i da nije nista strasno,al neces znat ak ne odes,kazem ti to iz iskustva,a i moram rec da sam ja ostala sokirana kad sam dosla na vv na uzv 3dc,ono krvaris,mislim si pa sta ce uopce vidjet na uzv jer kad sam dosla tu kod nas s tim bolovima kad sam imala endometriozu nisu htijeli radit uzv jer krvarim i da se nece nista vidjet,e sad dal to znaci da se nekom neda radit svoj posao il sta
Waithing čestitam na ❤️ I čekamo današnji izvještaj 😊
Meni je danas treći dan ciklusa pa cu sutra u Petrovu, plan je krenut šesti dan sa polustimuliranim...uz uvjet da uspijemo sutra izvadit jeb...markere
Idiot je onaj ko je izmislio da vrijede šest mjeseci
Zoja,
Ja sam navodno imala endometricnu cistu, makar ispalo je da ni nije biila endoemtricna valjda jer se sama od sebe makla, a to se kod endometrioze ne dogadja.
Meni nije smetala, nit sam imala ikakve bolove, ali je na color doppleru potvrdjena ! Ona se makla tocno nakon dvije godine !
Ona se vidi uzv, a potvrduje color dopplerom.
pozz curke...pridruzuje vam se jos jedna neiscrpna nadalica...danas me pere depresija malo jaca...reko idem vam pisati i malo olaksati dusu...jutros bila na folikulometriji- moj jedan jedini ali VEEELiki problem je endometrij...danas 14.dan ciklusa 6 mm-inace ovulacije 16-17 dan ciklusa...ovaj mjesec sam u prirodnom...no ne polazem nikakve nade...danas mi doktorica kaze ako i ovaj bude neuspjesan da idemo slijedeci mjesec na histeroskopiju...dali je koja od vas radila???kakva su iskustva i ishodi??? superrrr ste...velika podrska jedna drugojjj....i drzim palceve na rukama i nogama ko je ovaj mjesec u postupkuu za velikii *+
Zoja… odi na pregled... nemas sta izgubiti...
Iako ja mislim da se to jednostavno nakon nekog vremena sve poremeti... 😂😂 ode sve u klinac 😂😂😂
Eto meni prosla menga kasnila 7 dana... i sada dosla nako 12 d... kuda ide ovaj svijet... 😂😂😂😂 ne znam ni ja sto cu...
I bdw... opet moja zivotinjica ureaplazma prisutna😂😂
Sophie, sretnooo ! Javi koji protokol su dobila !
Lolly, dali je dokt.ikad uvela Estrofem?? Jesi probala s nekim prirodnim stvarima? Ananas, cikla??
Ja imam problema s endometrijem, ali radi kiretaza...bila sam na tri histero gdje su mi se uklanjale priraslice, iz tog razloga mi.je endo bio tanak....ali sam ja isla priv.na histero.
U bolnici znam da uspavaju, mislim da ides doma za dva ili tri dana, ovisi kako u kojoj bolnici...odnose ne smijes imati mjesec dana nakon histero, dobijes prevenzivno antibiotik.
Sortiraj odgovore
Najstariji