Mono.drago mi je i sve te razumijem...
Bitno je sada duplanje bete po jednoj pocetnoj beti se nikako ne moze znati da li je biokemijska ili ne..nekidan je upravo rodjena prekrasna djevojcica curi kojoj je beta 13-i dnt bila tek 48!!! uredno se uduplala i eto predivne djevojcice...
Hrabro dalje dobro je krenulo a mozda ti je i progesteron nizak pa krvaris..odmaraj
waithing
Suza, hm...jesi koristila kakve utrice ili duphastone??
MiuMau, javila sam mailom i pitala kad da dodjem ako sve bude ok na prvi uzv, nisu mi jos odg...ali mislila sam ici pred kraj iduceg tjedna, ne prije, jer se nista ni nece vidjeti...ponavljam betu pa cu valjda biti pametnija
Sumnjam za progesteron, znas koliko se kljukam tim Utricima i Duphastonima !
Da, prati betu, pa tek kad bude iznad 1000 moze se nes vidjeti... to ti je taman kraj sljedeceg tjedna kak si i rekla... samo sad odmaraj i javljaj cim izvadis drugu... drzim fige...
Napisali su mi u mailu koji sam im poslala da izvadim betu za tjedan dana i da dodjem na uzv 14.08.a kad sam IVF lab zvala jer i njjma trebam javiti, tim embriolozima, rekla je zena da ponovik betu za dva dana....!
A ovo s mailom, je sigurno bilo u dogovoru s nekom dokt.koji moju dokt.mijenja...sad ne znam ! Vidjeti cu kako cu se osjecati, jer ipak moram putovati kako bi izvadila betu...najradje bi ju tek za tjedan dana izvadila, ne znam...
A ne znam draga, ja znam da ne bi izdrzala tjedan dana...
Mozda bi ipak bila mirnija da izvadis za dva dana... a di si ti, na moru ili?
Uf ja bi svoju najradije svaka dva dana vadila muz mi se smije...🙈
Ako mozes izdrzati ok ali i ja bi otisla u cet. izvaditi jedino ako ti je negdje daleko a bas krvaris mozda bolje da odmaras...
Sretno sto god odlucila😙😙😙
waithing
Maloprije sam dosla na Krk.
Ici cu vaditi betu u cet ili petak, ovisno kako se budem osjecala...i onda cu opet izvaditi kad se vratim u Zg u sri cca...
Ici cu sad vaditi u Ri, nije daleko ali ima drndanja cca sat vremena cca....nije ni to bas malo.
Dns su mi bile kao neke mrvice, tockice neke, a sad kao jako svijetlo roza krv, koja na zraku prelazi u svijetlo svijetlo smedje.
Maloprije sam dosla na Krk.
Ici cu vaditi betu u cet ili petak, ovisno kako se budem osjecala…i onda cu opet izvaditi kad se vratim u Zg u sri cca…
Ici cu sad vaditi u Ri, nije daleko ali ima drndanja cca sat vremena cca….nije ni to bas malo.
Dns su mi bile kao neke mrvice, tockice neke, a sad kao jako svijetlo roza krv, koja na zraku prelazi u svijetlo svijetlo smedje.
Mozda bolje da odes u cetvrtak tako ces najbolje pratiti duplanje no ti naravno napravi kako smatras da je najbolje.
I ja sam danas na dnevnom imala mali trag tamne krvi ono kao dvije tri kapi tako sam se uplasila ufff popila magnezij i normabel i sad ni traga nicem..
Jao tko ce docekat 21-i dani mi kao godina....
waithing
Drage cure
Mono - drago mi je da te krenulo i saljem pozitivne misli da sve zavrsi dobro. Ja sam imala 4 biokemijske trudnoce i zadnji put sam strogo mirovala i pila utrogestan 3*2. ali moze ti biti i hematon koji krvari.
Ostale cure samo hrabro i saljem pozitivne misli da vam bude sve pet i bez dodatnih komplikacija.
Uglavno da vas pitam jer sam dobila nalaz na trombofiliju koji glasi da sam MTHFR C677T C/T HETEROZIGOT. Da li itko ima takvu dijagnozu i sto mi moze reci jer na humanu u Vinogradsku cu tek u 9 mjesecu nakon sto prikupim jos neke nalaze.
Hvala vam puno.
Ja sam pai i mthfr homozigot i koristim fragmin...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji