Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    26. Lipanj 2017. 12:05

Miumau,
    Bas bzvz sto ti nisu rekli koliko ih je, ali sigurna sam da ce biti sve super !!!
    Cekaj, znaci u srijedu je transfer onda??

MiuMau
    26. Lipanj 2017. 12:16

S0102 si isla ti betu vadit? 
    Hvala cure, ma vjerujem da ce bit ok, samo me toliko zivciraju tak neke stvari da bi im usi izgrizla... 
    Ovi utrici me dokrajce, ne znam jesam od njih toliko napuhnuta, boli me jos uvijek kad se micem, a nemrem vise lezat... blaahhh 
    U cetvrtak transfer 

26. Lipanj 2017. 12:43

MiuMau to ti je za njih normalno, tako oni svima kažu, nikad ne kažu točan broj,  tek kad dođeš na transfer, ali onaj u četvrtak transfer.
    Mono, ne znam da li postoji još nešto za endometrij osim estrofema, ja nisam čula, a endić se deblja polako početkom ciklusa, a  nakon ovulacije se stanjuje ukoliko ne dođe do trudnoće i tad nastupa menga, samo kod tebe je onda ta faza bila dosta skraćena...

waithing

mono1111
    26. Lipanj 2017. 13:12

waithing

MiuMau to ti je za njih normalno, tako oni svima kažu, nikad ne kažu točan broj, tek kad dođeš na transfer, ali onaj u četvrtak transfer.
    Mono, ne znam da li postoji još nešto za endometrij osim estrofema, ja nisam čula, a endić se deblja polako početkom ciklusa, a nakon ovulacije se stanjuje ukoliko ne dođe do trudnoće i tad nastupa menga, samo kod tebe je onda ta faza bila dosta skraćena…

Nije li da endo raste tj.zadebljava se skroz do kad M ne nastupi??
    Jos me dokt.pitala u par navrata kakvi su inace ciklusi, ja rekoh 30 dana ! Bar su do sada cca tako bili.
    A i inace mi je O 16 ili 17 dc, cca, i sad mi je punkcija bila 17 dc sto je kao normalno za mene.
    Ti si Estrofem uzimala 3 puta po 2 tablete od 1 dc u ciklusu kad je bio tranfer?

Beba
    26. Lipanj 2017. 13:44

Inspiracija
    http://www.telegram.hr/price/deset-godina-pokusavala-sam-dobiti-dijete-nikako-nisam-mogla-ovo-je-moj-dnevnik-o-tom-razdoblju-prije-njih-cetvero/

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Sabi13
    26. Lipanj 2017. 13:49

Drage moje klokanice. Evo 15 dana nakon transfera sam isla vadit betu i zalosnih 0,5, znaci nista. Nakon razgovora sa dr, savjet je odma nastavit dok su jajnici "razdrmani"... idemo dalje. Za sve koje nisu uspile iz prve, ne gubite nadu. Glavu gore i nastavite i opet i opet i opet dok se ne uvati. Svima zelim srecu od srca!!

s0102
    26. Lipanj 2017. 14:30

Cure beta se pomakla s 0 na 2... jos par transfera i doci cu do pozitive 😂😂😂

MiuMau
    26. Lipanj 2017. 14:46

S0102 zao mi je zbog neuspjeha, ali mi je drago vidjet da se zezas na racun toga.. sad malo na more, odmorit se i napunit baterije, pa na jesen dobitni postupak 
    Cure dajte mi recite koliko nakon punkcije vas je bolilo? S0102 je

Beba
    26. Lipanj 2017. 14:47

s0102

Cure beta se pomakla s 0 na 2… jos par transfera i doci cu do pozitive 😂😂😂

Samo polako,bit ce, daj joj vremena :-)

url=https://lilypie.com]
    DANTE

MiuMau
    26. Lipanj 2017. 14:48

Ono kad posalje poruku, a nisam zavrsila 
    Htjela sam pitat S0102 jel tebe sad nakon punkcije nesto dosta boluckalo, sjecam se da je netko pisao, al ne znam vise tko... mozak mi je kasa zadnjih tjedan dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.