Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoja31
    25. Lipanj 2017. 21:12

Nažalost mono nema čarobne formule kojom ćeš pomoći da se implantira. Ja sam u postupcima i ležala i u zadnjem radila sve normalno pa ništa. Nema tu do ničeg drugog nego do sreće. Nažalost moje iskustvo sa Et-om bez uzv-a nije dobro jer pametnjaković od dr nije vidio da moj cervikalni kanal ima čudan put i da neće moći lako proći+maternica mi je zavaljena pa možda i to otežava transfer. Ono što drugi odraduju kao bez problema kod mene je bio pakao. Zato sad lijepo tražim anesteziju i za et jer nakon toliko promašaja uopće ne želim durati bol.

mono1111
    25. Lipanj 2017. 21:31

Zoja31

Nažalost mono nema čarobne formule kojom ćeš pomoći da se implantira. Ja sam u postupcima i ležala i u zadnjem radila sve normalno pa ništa. Nema tu do ničeg drugog nego do sreće. Nažalost moje iskustvo sa Et-om bez uzv-a nije dobro jer pametnjaković od dr nije vidio da moj cervikalni kanal ima čudan put i da neće moći lako proći+maternica mi je zavaljena pa možda i to otežava transfer. Ono što drugi odraduju kao bez problema kod mene je bio pakao. Zato sad lijepo tražim anesteziju i za et jer nakon toliko promašaja uopće ne želim durati bol.

Zoja,
    Sto se dogodilo u tom transferu ??? Jesu uspjeli vratiti embrij??

Waiting,
    Jojj, sjecam se sve sto si napisala za vensku trombozu....i to....

Zoja31
    25. Lipanj 2017. 21:46

Nisu uspjeli vratiti embrij. Pokusavao je 6 puta na silu, bio je zivcan, vikao je...ma uzas. Raskrvario me, pa su mu se klijesta sa kateterom zaglavila u meni i onda mi je jos rekao da sad mogu vristat koliko hocu ali on ih mora iscupati....sve u svemu uzas jedan. Zato nikad nikome ne preporucujem dr.Tomica iz vg.  Taj mi je napravio traumu za cijeli zivot. Sva sreca pa mi je taj jedan embrij kojeg sam imala ostao do petog dana pa su mi ga uz anesteziju vratili.

mono1111
    25. Lipanj 2017. 21:51

Zoja31

Nisu uspjeli vratiti embrij. Pokusavao je 6 puta na silu, bio je zivcan, vikao je…ma uzas. Raskrvario me, pa su mu se klijesta sa kateterom zaglavila u meni i onda mi je jos rekao da sad mogu vristat koliko hocu ali on ih mora iscupati….sve u svemu uzas jedan. Zato nikad nikome ne preporucujem dr.Tomica iz vg. Taj mi je napravio traumu za cijeli zivot. Sva sreca pa mi je taj jedan embrij kojeg sam imala ostao do petog dana pa su mi ga uz anesteziju vratili.

Zoja,
    Ovo je prestrasno sto se dogodilo !
    Nemam rijeci !
    I cekaj, taj embrij je propao znaci?? Nisu ga mogli zalediti??

Zoja31
    25. Lipanj 2017. 21:57

Nije propao, imala sam srece pa je ostao do petog dana i onda su mi ga vratili. Ja sam sad kod privatnika i on je prije transfera dugo gledao uzv i mjerio taj put kojim prolazi da zna koji kateter uzeti. Ovaj u vg se pravi pametan jer nisam ja jedina koja je tak prosla. 

mono1111
    25. Lipanj 2017. 22:09

Zoja31

Nije propao, imala sam srece pa je ostao do petog dana i onda su mi ga vratili. Ja sam sad kod privatnika i on je prije transfera dugo gledao uzv i mjerio taj put kojim prolazi da zna koji kateter uzeti. Ovaj u vg se pravi pametan jer nisam ja jedina koja je tak prosla.

Aha,
    Mislila sam da je taj propao a imala si jos jedan.
    Grozno, cula sam od prijateljice za Tomica da je grozan !

25. Lipanj 2017. 22:11

Stvarno uzasss, nisam nikad cula da je za njega itko rekao lijepu rijec, ali prof.Kuna a pogotovo doktor Bolanča su mi ostali u lijepom sjecanju iz vinogradske..a za Tomica nemam drugih rijeci osim da  mi djeluje totalno nezainteresiran za posao...

waithing

Zoja31
    25. Lipanj 2017. 22:22

Da Bolabca i Kuna su super i Grbavac dok je bio sa njima. Tomic je stvarno uzas, eto ja isto nisam cula za njega niti jednu lijepu rijec i nakon toga sam se odlucila maknuti od tamo. Vinogradska kad bi se rijesila njega bila bi stvarno vrhunska, osim duge liste za lijekove. Ovako su svi stvarno divni i sestre i biolozi. Prakticiraju opcu anesteziju za punkciju i stvarno ja na nista nisam imala jedne zamjerke ali ovo je prelilo casu.

• Kengurica
    25. Lipanj 2017. 22:39

Beba, Petrova.

Beba
    25. Lipanj 2017. 23:26

Kengurica

Beba, Petrova.

Koliko vec cekas da udjes u postupak? ja sam u 3.mj bila na prvim konzultacijama

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.