Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Lipanj 2017. 19:12

mono1111

Tnx !
    Jako me strah sto smijem a sto ne. Mislim da se mene pita zatvorila bi se pod stakleno zvono !
    I jednostavno se ne usudim.raditi svakidasnje poslove.
    Svakako cu odlezati prvi i drugi dan, ali bas me strah toga, sto raditi a sto ne….

Znam, tako je i meni bilo prvi postupak, pa i drugi, kasnije sam se opustila... Radi kako smatraš da je najbolje da si ne bi predbacivala nešto jer tako sam ja znala,,ono tipa-nisam trebala ovo, nisam trebala ono,,
    A ti si i sad imala punkciju i dosta jajnih stanica pa je i ta situacija drugačija , jajnici su ti sigurno još uvećani , njima treba neko vrijeme da se vrate u normalu...

waithing

mono1111
    25. Lipanj 2017. 19:25

waithing

mono1111

Tnx !
    Jako me strah sto smijem a sto ne. Mislim da se mene pita zatvorila bi se pod stakleno zvono !
    Svakako cu odlezati prvi i drugi dan, ali bas me strah toga, sto raditi a sto ne….

Znam, tako je i meni bilo prvi postupak, pa i drugi, kasnije sam se opustila… Radi kako smatraš da je najbolje da si ne bi predbacivala nešto jer tako sam ja znala,,ono tipa-nisam trebala ovo, nisam trebala ono,,
    A ti si i sad imala punkciju i dosta jajnih stanica pa je i ta situacija drugačija , jajnici su ti sigurno još uvećani , njima treba neko vrijeme da se vrate u normalu…

Ne znam koliko sve utjece tako rano, da li nasa ajmo to tako reci " nepaznja " -makar nije nepaznja, ali koliko sve to moze utjecati i na podjelu stanica??
    Mozda ne znam, nekim naporom ili necim se moze dogoditi da se krivo nesto podijeli i automatski nastane greska??
    Mislim znam da nitko na to valjda ne zna odgovor, jer sam vec trazila mislim.
    Jako me strah svega toga, ne toga da mozda.nece doci do implantacije uopce nego da ce mi se opet spontani dogodit...posto je vec bio tri puta, velika je sansa da se ponovi posto u pravilu razlog nije pronadjen.
    Iako sam ovaj put i na Andolu i heparinu !

mono1111
    25. Lipanj 2017. 19:43

Cure,
    Jeste vi probale s andolom prije postupka???
    Ili heparin cak??
    Moja prijateljica uopce nije ni ostajala T bez heparina....imala je 9 postupaka, ukljucujuci i AIH
    Ne znam jeste li probale kad ili da li vam je netko rekao.
    Pretpostavljam da ni niste radile nikakve pretrage vezane za trombofiliju, ali bez obzira andol je za bolju prokrvljenost...nije lose probati !

25. Lipanj 2017. 19:47

mono1111

Cure,
    Jeste vi probale s andolom prije postupka???
    Ili heparin cak??
    Moja prijateljica uopce nije ni ostajala T bez heparina….imala je 9 postupaka, ukljucujuci i AIH
    Ne znam jeste li probale kad ili da li vam je netko rekao.
    Pretpostavljam da ni niste radile nikakve pretrage vezane za trombofiliju, ali bez obzira andol je za bolju prokrvljenost…nije lose probati !

Ja sam obavila pretrage i heparin koristim od drugog postupka, dakle nije ni u tom stvar kod mene...

waithing

25. Lipanj 2017. 19:50

mono1111

waithing

mono1111

Tnx !

Znam, tako je i meni bilo prvi postupak, pa i drugi, kasnije sam se opustila… Radi kako smatraš da je najbolje da si ne bi predbacivala nešto jer tako sam ja znala,,ono tipa-nisam trebala ovo, nisam trebala ono,,
    A ti si i sad imala punkciju i dosta jajnih stanica pa je i ta situacija drugačija , jajnici su ti sigurno još uvećani , njima treba neko vrijeme da se vrate u normalu…

Ne znam koliko sve utjece tako rano, da li nasa ajmo to tako reci " nepaznja " -makar nije nepaznja, ali koliko sve to moze utjecati i na podjelu stanica??
    Mozda ne znam, nekim naporom ili necim se moze dogoditi da se krivo nesto podijeli i automatski nastane greska??
    Mislim znam da nitko na to valjda ne zna odgovor, jer sam vec trazila mislim.
    Jako me strah svega toga, ne toga da mozda.nece doci do implantacije uopce nego da ce mi se opet spontani dogodit…posto je vec bio tri puta, velika je sansa da se ponovi posto u pravilu razlog nije pronadjen.
    Iako sam ovaj put i na Andolu i heparinu !

Ne znam ,,ja baš i ne vjerujem da mi na to puno možemo utjecati,,eto mog primjera sad kad mi je ustanovljena trudnoća išla sam na ultrazvuk doktorica mi je rekla strogo mirovanje samo wc-krevet,  i jela sam u krevetu bojala sam se ići i tuširati da se ne naprežem haha,  deset dana ležala a svejedno je bio spontani,,ja smatram da je spontani bio jer je embrij nosio kromosomsku grešku i ničim ja to nisam mogla spriječiti, ako nije dobar nije, možemo mi dubiti na glavi

waithing

mono1111
    25. Lipanj 2017. 20:01

Waiting,
    Od kojeg dana si dobila heparin??

25. Lipanj 2017. 20:23

mono1111

Waiting,
    Od kojeg dana si dobila heparin??

Oni mi ga daju tj recept od transfera a budući da imam doma zalihu ja krenem i par dana prije transfera, a sad ću počet i s andolom, ja imam mutacije pai i mthfr heterozigot.

waithing

25. Lipanj 2017. 20:26

Hematologica mi je rekla da to i nisu neke mutacije , da je opasno ako si homozigot, no eto budući da sam joj se rasplakala smilovala mi se i napisala da koristim heparin nakon transfera...Sama ga kupujem tj.dobim bijeli recept a kao nakon otkucaja srca zavisno od mutacije može ići na teret hzzo-a...

waithing

s0102
    25. Lipanj 2017. 20:57

waithing

Hematologica mi je rekla da to i nisu neke mutacije , da je opasno ako si homozigot, no eto budući da sam joj se rasplakala smilovala mi se i napisala da koristim heparin nakon transfera…Sama ga kupujem tj.dobim bijeli recept a kao nakon otkucaja srca zavisno od mutacije može ići na teret hzzo-a…

Zasto si ti isla raditi te testove za trombofiliju? Postojao je neki razlog ili ......

25. Lipanj 2017. 21:01

s0102

waithing

Hematologica mi je rekla da to i nisu neke mutacije , da je opasno ako si homozigot, no eto budući da sam joj se rasplakala smilovala mi se i napisala da koristim heparin nakon transfera…Sama ga kupujem tj.dobim bijeli recept a kao nakon otkucaja srca zavisno od mutacije može ići na teret hzzo-a…

Zasto si ti isla raditi te testove za trombofiliju? Postojao je neki razlog ili ……

Mama mi ima duboku vensku trombozu, inace ne bi ni uspjela dobiti uputnicu za hematologa i ovako sam ju jedva dobila jer mi gin.u vinogradskoj rekao- ako ima tvoja mama ne znaci da ces i ti imati..haha znam da ne znaci ali ono...uz svu ovu muku jos mi i ta treba jer je njima tesko uputnicu dati...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.