Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Lipanj 2017. 07:47

Ajmeee Beba , u 3mj.na konzultacijama, sad je već skoro sedmi a ti ni na propuhivanju nisi bila, strašno, pa ja sam išla na operaciju  nakon prvih konzultacija u 11mj.mi izvadili jajovod a u 02mj sam bila u postupku...i to čak u vinogradskoj koja je poznata po sporosti, ali kod tebe su ga stvarno odužili.. Ako smijem pitati, koliko imaš godina? Njima se očito ne žuri...

waithing

s0102
    26. Lipanj 2017. 09:28

waithing

Ajmeee Beba , u 3mj.na konzultacijama, sad je već skoro sedmi a ti ni na propuhivanju nisi bila, strašno, pa ja sam išla na operaciju nakon prvih konzultacija u 11mj.mi izvadili jajovod a u 02mj sam bila u postupku…i to čak u vinogradskoj koja je poznata po sporosti, ali kod tebe su ga stvarno odužili.. Ako smijem pitati, koliko imaš godina? Njima se očito ne žuri…

Ona je u ri bas zapela... meni je sve islo bas brzo.. ja sam u godinu dana prosla hssg;2 inseminacije;2 prirodna i 1 stimulirani... s tim da su mi u tih godinu dana nakon hssg a rekli da jos pokusavam prirodno jedno 5 mj...

s0102
    26. Lipanj 2017. 09:29

Pitanje.... da li tko od vas koristi vitamin D u vecim kolicinama?

Beba
    26. Lipanj 2017. 09:30

Napunit cu 36 ovo ljeto, ma gle ,ne cu se vise uopce puno nervirat jer ionako ne mogu nista ubrzat, ako mi je sudjeno da imam djecu imat cu ih,ako ne ni prva ni zadnja zivjet cu bez njih. Takav je zivot, moja je baka bila prvorotkinja sa 41 god,i poslije je imala jos jedno, dat cu sve od sebe ali prihvacam sve opcije

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    26. Lipanj 2017. 09:33

s0102

Pitanje…. da li tko od vas koristi vitamin D u vecim kolicinama?

Ja sam jedno vrijeme pila vitamin d ,ali vezano uz probleme sa v. kraljeznicom, a i neurobion koji je u biti vitamin b

url=https://lilypie.com]
    DANTE

mono1111
    26. Lipanj 2017. 09:51

Cure,
    Nisu mi vratili :((((( pretanki je endometrij ! Samo 4 mm. !
    Sve ce ih zalediti !
    Ostalo je 4 blastociste i 2 se jos promatraju koje su tak tak !
    Jako sam razocarana, ne u potpunosti radi toga sto mi nisu vratili dns, mislim i jesam radi toga, nego radi toga sto onak ne znam koliko novaca za potrosila na sok od cikle...ma nije ni do novaca,.nego litru dnevno soka sam pila, litru, i ananas , i utrogestani....i endo mi je 4 mm.....
    Ne znam da li ce se ikad uopce zadebljati tako kako spada :/

s0102
    26. Lipanj 2017. 10:02

mono1111

Cure,
    Nisu mi vratili :((((( pretanki je endometrij ! Samo 4 mm. !
    Sve ce ih zalediti !
    Ostalo je 4 blastociste i 2 se jos promatraju koje su tak tak !
    Jako sam razocarana, ne u potpunosti radi toga sto mi nisu vratili dns, mislim i jesam radi toga, nego radi toga sto onak ne znam koliko novaca za potrosila na sok od cikle…ma nije ni do novaca,.nego litru dnevno soka sam pila, litru, i ananas , i utrogestani….i endo mi je 4 mm…..
    Ne znam da li ce se ikad uopce zadebljati tako kako spada :/

Mono… bas mi je zao... ali gledaj to i s pozitivne strane... sada ce ih zalediti i kad ti endo bude dobar ti vrate mrvice.. uostalom tebi je on i bio dobar na pocetku i s vremenom se stanjivao... mozda prilikom transfera neces toliko ljekova uzimat i onda ce ti pomoci i onaj odvratan sok od cikle... meni se zeludac dize kad ga pijem...
    Sta su ti rekli za taj endo... sto dalje?

MiuMau
    26. Lipanj 2017. 10:32

Zao mi je Mono, ali imas dobre cetiri mrvice i cim se endometrij zadeblja vracaju ih unutra... jos malo se strpit... znam da je tesko i da sve to toliko iritira... evo ja danas dosla tam, cekala sat i pol da mi kazu da ih ima - dosta... ja pitam za broj, ona kaze da ne znaju, da ih ima dosta... pa za tuzbu, nis drugo... valjda ja imam pravo znati kako se razvijaju moje stanice... i kak oni ne znaju? Kako onda znaju da ih je dosta? Jesam ja glupa pa ne kuzim ili? 

s0102
    26. Lipanj 2017. 11:50

MiuMau

Zao mi je Mono, ali imas dobre cetiri mrvice i cim se endometrij zadeblja vracaju ih unutra… jos malo se strpit… znam da je tesko i da sve to toliko iritira… evo ja danas dosla tam, cekala sat i pol da mi kazu da ih ima - dosta… ja pitam za broj, ona kaze da ne znaju, da ih ima dosta… pa za tuzbu, nis drugo… valjda ja imam pravo znati kako se razvijaju moje stanice… i kak oni ne znaju? Kako onda znaju da ih je dosta? Jesam ja glupa pa ne kuzim ili?

Bit ce sve super... nemoj se zivcirati... 

mono1111
    26. Lipanj 2017. 12:04

Cure,
    Nista mi nisu rekli za endo...tj.nisu oni unutra nego sam isla do embriologa kasnije da ih pitam koliko je ostalo stanica i rekla mi je embriologica da pod utjecajem hormona u ovom slucaju se kao fokusiralo na velik broj stanica i na na velicinu folikula a na endo ne, i da ce se valjda iduci mjesec koncentrirati na endometrij i da je to kao rijesivo, u tom smislu....
    Ok, da, jasno mi je da je mozda nekome endometrij tanak i to sve, ali da se bas stanjuje, to jos nisam nigdje ni cula ni procitala...;/
    Moje dokt.nema pa sam im poslala mail kad se ona vraca da ju pitam koji je daljnji plan...makar znam koji je.
    Valjda ce se ici iduci ciklus na vracanje, ali od kad da uzimam Estrofem itd....da li postoji jos nesto osim Estrofema za zadebljanje endometrija??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.