Eto ovako kad tipkamo ja imam osjecaj da smo nas tri ovdje vec cijelu vjecnost. Vec se ponekad pitam hoce li uopce ikad uspjeti, gdje podvuci granicu i reci gotovo je? Uskoro ce tri godine kako sam u mpo a glupaca mislila kako cu ja to od prve 😂😂
Eto ovako kad tipkamo ja imam osjecaj da smo nas tri ovdje vec cijelu vjecnost. Vec se ponekad pitam hoce li uopce ikad uspjeti, gdje podvuci granicu i reci gotovo je? Uskoro ce tri godine kako sam u mpo a glupaca mislila kako cu ja to od prve 😂😂
Mislim da su i nasa cekivanja previse optimisticna,ja sam npr ocekivalada nece odmah od prve uspijet ali sam bila uvijerena da cu odmah uc u postupak.statisticki gledano vece su sanse da ne uspije nego da uspije,npr po ivf postupku sanse su samo 30% ,inseminacija puno slabije ,mislim15%,za zenu mojih godina sanse da uspije opcenito su 30%.ovo su teske stvari,a mislim da svaka od nasu srcu ce znat kada vise ne moze. Ja za sebe znam da za 10 godina cu zalit ako nisam pokusala i napravila sve sta sam mogla.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Mislim da svatko tako razmislja... to je normalno... a onda te to sve skupa uvuce i prestanes brojat samo ides nsprijed i vec planiras postupak iz tog... a nije ni to dobro 😂😂
Ne znam di je granica.... jucer i jutros mi je bilo dosta svega... sada vec planiram taj fet u 9 mj.. a nakon toga... nema planova...
Taj je dobitni😂😂😂😂😂😂😂
Znam, ja sam u ovom godinu i pol a cini mi se vjecnost, mozda jer sam naredla u tom periodu pet postupaka... I cesto mislim da mi ni nece uspjeti ,,, a opet samo guram dalje u nove transfer...ma...uzas... Vise bi bila sokirana da uspije nego kad ne uspije,na to sam vec naviknula...
waithing
Cure,
Ne znam sto bi rekla.
Meni je proslo vise od 3 godine od prvog spontanog, i dalje imam osjecaj da stojim na mjestu :/
Uzrok od niti jednog nisam doznala, samo mi.se sve komplicira i dobivam nove dijagnoze.
Imam pitanje jedno !??
Da li se moram brinuti ako mi.transfer rade bez uzv?? Jer vec pretpostavljam tko bi mi sutra trebao raditi transfer ( ako uopce dodje do njega ) a znam da ta dokt.radi ET bez uzv.
Koliko je to pouzdano??
Kako ste se vi ponasale nakon transfera?? Mislim na mirovanje i to.
Cure,
Ne znam sto bi rekla.
Meni je proslo vise od 3 godine od prvog spontanog, i dalje imam osjecaj da stojim na mjestu :/
Uzrok od niti jednog nisam doznala, samo mi.se sve komplicira i dobivam nove dijagnoze.
Imam pitanje jedno !??
Da li se moram brinuti ako mi.transfer rade bez uzv?? Jer vec pretpostavljam tko bi mi sutra trebao raditi transfer ( ako uopce dodje do njega ) a znam da ta dokt.radi ET bez uzv.
Koliko je to pouzdano??
Ne znam za ovo sa uzv... meni su uvijek tako radili..
Nakon transfera sam bas lezala 2-3dana ali cisto iz razloga sto su me jajnici ful bolili...
Mislim da sam se prosli puta normalno ponasala... onako sve laganini... nisam cistila stan ali sam izlazila setala.. kavice....nisam niti jednom radila_posao...
Cure,
Ne znam sto bi rekla.
Imam pitanje jedno !??
Koliko je to pouzdano??
Ne znam za ovo sa uzv… meni su uvijek tako radili..
Nakon transfera sam bas lezala 2-3dana ali cisto iz razloga sto su me jajnici ful bolili…
Mislim da sam se prosli puta normalno ponasala… onako sve laganini… nisam cistila stan ali sam izlazila setala.. kavice….nisam niti jednom radila_posao…
Uvijek su ti bez uzv radili?? Jesam dobro shvatila?
Cure,
Ne znam sto bi rekla.
Imam pitanje jedno !??
Koliko je to pouzdano??
Ne znam za ovo sa uzv… meni su uvijek tako radili..
Nakon transfera sam bas lezala 2-3dana ali cisto iz razloga sto su me jajnici ful bolili…
Mislim da sam se prosli puta normalno ponasala… onako sve laganini… nisam cistila stan ali sam izlazila setala.. kavice….nisam niti jednom radila_posao…
Uvijek su ti bez uzv radili?? Jesam dobro shvatila?
A ne ne... krivo napisala... uvijek sa uzv..😐
Ja sam prva dva puta paazila , lezala, nisam dizala tesko , nisam usisavala nisam se saginjala...
Sad kad je uspjelo sam svee radila, nisam niti jedan dan lezala cak ni nakon transfera, usisavala dizala tesko, prala ves...i uhvatilo se..e sad sto je bio spontani to je zbog loseg embrija..i opet cu tako jer kad lezim samo mislim i kad stalno pazim sto smijem sto ne psiha mi puca..meni je i doktor rekao da sve normalno radim...i hocu..drugo je ako je hiper tad se lezi zbog jajnika..a transfer su mi uvijek uz ultrazvuk radili na vv i na ekranu pokazu mrvice ...
waithing
Tnx !
Jako me strah sto smijem a sto ne. Mislim da se mene pita zatvorila bi se pod stakleno zvono !
I jednostavno se ne usudim.raditi svakidasnje poslove.
Svakako cu odlezati prvi i drugi dan, ali bas me strah toga, sto raditi a sto ne....
Sortiraj odgovore
Najstariji