Cure….. ja jucer navecer napravila test… i opet nista…. 11 dnt mi je. I trebalo je nesto pokazati…
Stvarno mi je vec bas muka… mislim da vise ne mogu 😢😢😢😢
😦😔😔... zao mi je...jako...da vec bi ti nesto trebao pokazati bar neku sjenu...znam da mislis da ne mozes vise ali mozes..isplaci odtuguj i u nove pobjede... smrzlici cekaju
waithing
Cure….. ja jucer navecer napravila test… i opet nista…. 11 dnt mi je. I trebalo je nesto pokazati…
Stvarno mi je vec bas muka… mislim da vise ne mogu 😢😢😢😢
Bas mi je zao,probaj ga napravit ujutro,mozda nesto pokaze
url=https://lilypie.com]
DANTE
Prvo sam odgodjena jer je dragi imao leukocite u spermi, onda je isao urologu pa mikrobioloski sperme pa je ispao enterokok. E sad, kod nekih doktora svejedno rade postupak moj ne. Isto kaze da ako postoje ikakve upale ili kod muske ili zenske strane da se moze prenijeti upala direktno u maternicu i onda moze nastati velika steta. Otada mi nismo to rijesili, ali pak zbog drugih nekih razloga. Uglavnom, mozda su kod Bebd bas visoke te vrijednosti. Cudno mi je da dr. Opce nije dala Sumamed i onda vidjela situaciju. Decko je imao dva tri puta samo odjednom 38-39 temperaturu, poviseno svasta u krvi i dobio antibiotik i proslo. Kako se njemu ponavljalo je morao napraviti razne pretrage, ali hocu reci da kad vec ima upale dr opce prakse treba mozda prvo tako probati. Kura antibiotika pa kontrola.
A di si ti u postupku?
url=https://lilypie.com]
DANTE
S0102 probaj ujutro, mozda je premala kolicina hcg... sutra je beta? A bas mi je zao, cijelo vrijeme se nadam kak ces otvorit sezonu... ali dobro waithing kaze, isplakat se, ispsovat sve, malo se dobiti i u novu borbu...
S0102 dobro ti cure kazu, probaj napraviti danas ujutro test. Mozda je navecer vec bilo kasno ako mala kolicina bhcg-a.
S0102,
Jakoooo mi je zaooo ! Ali nije.jos gotovo. Betu moras napraviti !!!!
Necu vise nikakve testove raditi... sutra idem vaditi krv i to rijesiti i tako sam trebala sutra...
Ma jooj... vise manje sve znate kako je to,one koje ne znaju nadam se da nece niti doc do toga...
Nazalost ima nas koje znamo kako je to. I razumijem tvoje osjecaje sada, i sama znas sta sam ja prolazila proljetos. Nas dvije cemo odbrojavati u 9.mj i nadamo se zadnji put.
Nazalost ima nas koje znamo kako je to. I razumijem tvoje osjecaje sada, i sama znas sta sam ja prolazila proljetos. Nas dvije cemo odbrojavati u 9.mj i nadamo se zadnji put.
Nadam se zadnji put ☺
Ma joj baš je teško to sve, svaki put sve teže skupiti snage za dalje ali moramo,,ili se boriti ili odustati nema treće...
Mene već sad panika hvata kad se sjetim da idem na ŠESTI transfer, pa muko moja dokle više
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji