Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Lipanj 2017. 15:08

In@

Pričekat cu do ned, pa cu ga napraviti… Jer ako cekala do sri, nece nitko prezivjeti sa mnom 😂😂😂
    Ned mi je 12 dnt, a sri 15dnt. Ako sam dobro shvatila neki i betu vade 12 dan…

ma možeš ti betu vaditi i deseti dan,,ja sam ju vadila deseti
    A test ako je trudnoća će ti svaki pokazati, meni je od 6dnt pokazao onaj najjeftiniji od devet kuna sjenu..no ja nisam primala boostere...

waithing

Zoja31
    02. Lipanj 2017. 15:18

Stvar je u tome što je In@ primila booster prije 3 dana i njemu treba još barem 2 da izađe iz organizma tako da ako bi test radila danas-sutra moglo bi se desiti da bude lažno pozitivan jer booster u sebi sadrži ßhcg hormon.

Sophie
    02. Lipanj 2017. 15:22

In@, slušaj doktora koliko god teško bilo a znam da je 😊
    Meni je rečeno da test moze biti lažan sedam dana nakon brevactida.

02. Lipanj 2017. 15:45

Zoja31

Stvar je u tome što je In@ primila booster prije 3 dana i njemu treba još barem 2 da izađe iz organizma tako da ako bi test radila danas-sutra moglo bi se desiti da bude lažno pozitivan jer booster u sebi sadrži ßhcg hormon.

Znam da, zato sam i napisala da ja nisam primila boostere, a za test kažem vezano za njezinono pitanje koji kupiti- mislim da i najjeftiniji pokaže ako je trudnoća mislim ne treba trošiti novce na skupe testove ( kad booster izađe iz tijela)...

waithing

• Ivanuska
    02. Lipanj 2017. 16:13

Dobar dan svima,da budem kratka,dugo već čitam forume,tek sad sam se odlučila ukljuciti,ja i muž već 3 godine pokušavamo,iza nas je vanmat. Trudnoća,sad smo bili prvi put na razgovoru s doktorom u Vinogradskoj,dobili uputnice za sve što moramo obaviti prije postupka,molim vas da mi kažete kojim redom sve to ide i koliko vremena prodje prije samog postupka? Hvala vam

Zoja31
    02. Lipanj 2017. 16:35

Ivanuska i u postupak ćeš u vinogradsku? 

Waithing ja mislila da si ti preskočila onaj dio gdje in@ piše da je primila booster 

• Ivanuska
    02. Lipanj 2017. 16:43

Zoja31

Ivanuska i u postupak ćeš u vinogradsku?

Waithing ja mislila da si ti preskočila onaj dio gdje in@ piše da je primila booster

Da,kod doktora Bolanče,nervozna sam užasno,nemogu dočekati da to sve krene 😔

02. Lipanj 2017. 16:43

Ivanuska

Dobar dan svima,da budem kratka,dugo već čitam forume,tek sad sam se odlučila ukljuciti,ja i muž već 3 godine pokušavamo,iza nas je vanmat. Trudnoća,sad smo bili prvi put na razgovoru s doktorom u Vinogradskoj,dobili uputnice za sve što moramo obaviti prije postupka,molim vas da mi kažete kojim redom sve to ide i koliko vremena prodje prije samog postupka? Hvala vam

Draga u vinogradsku ako misliš ići na postupak prije 12mj.nećeš doći na red za lijekove pa eto na to se pripremi..
    Jedino ako ćete prije ići na inseminaciju (ne znam jesu li ti jajovodi prohodni) ili prirodni postupak bez lijekova...

waithing

• Ivanuska
    02. Lipanj 2017. 16:47

waithing

Ivanuska

Draga u vinogradsku ako misliš ići na postupak prije 12mj.nećeš doći na red za lijekove pa eto na to se pripremi..
    Jedino ako ćete prije ići na inseminaciju (ne znam jesu li ti jajovodi prohodni) ili prirodni postupak bez lijekova…

Nisam znala da se to toliko čeka,lijevog jajovoda nemam,jer sam u njemu imala vanmat. Pa je odstranjen,rekao mi je doktor da bi sad trebala obaviti i pregled jajovoda desnog pa ćemo onda vidjeti za dalje

02. Lipanj 2017. 16:56

Ivanuska

waithing

Ivanuska

Jedino ako ćete prije ići na inseminaciju (ne znam jesu li ti jajovodi prohodni) ili prirodni postupak bez lijekova…

Nisam znala da se to toliko čeka,lijevog jajovoda nemam,jer sam u njemu imala vanmat. Pa je odstranjen,rekao mi je doktor da bi sad trebala obaviti i pregled jajovoda desnog pa ćemo onda vidjeti za dalje

da nažalost jako se dugo čeka ja sam zato i otišla od njih.. u drugim bolnicama nije tako a zašto je kod njih tolika lista ne znam...reci im da te ODMAH zapišu za lijekove a ne tek dok ti obaviš sve nalaze i propuhivanje pa da se tek tad sjete te staviti na listu, tako sam ja prošla..nakon prvog razgovora kod njih ja se pozurila povaditi nalaze i morala na laparaskopiju (odstranili mi jajovod zbog hidrosalpinixa) i tek nakon oporavka od tog su me stavili na listu a meni nalazi do prvog postupka već pola godine bili stari...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.