Dobar dan svima,da budem kratka,dugo već čitam forume,tek sad sam se odlučila ukljuciti,ja i muž već 3 godine pokušavamo,iza nas je vanmat. Trudnoća,sad smo bili prvi put na razgovoru s doktorom u Vinogradskoj,dobili uputnice za sve što moramo obaviti prije postupka,molim vas da mi kažete kojim redom sve to ide i koliko vremena prodje prije samog postupka? Hvala vam
Draga u vinogradsku ako misliš ići na postupak prije 12mj.nećeš doći na red za lijekove pa eto na to se pripremi..
Jedino ako ćete prije ići na inseminaciju (ne znam jesu li ti jajovodi prohodni) ili prirodni postupak bez lijekova…
Nisam znala da se to toliko čeka,lijevog jajovoda nemam,jer sam u njemu imala vanmat. Pa je odstranjen,rekao mi je doktor da bi sad trebala obaviti i pregled jajovoda desnog pa ćemo onda vidjeti za dalje
da nažalost jako se dugo čeka ja sam zato i otišla od njih.. u drugim bolnicama nije tako a zašto je kod njih tolika lista ne znam…reci im da te ODMAH zapišu za lijekove a ne tek dok ti obaviš sve nalaze i propuhivanje pa da se tek tad sjete te staviti na listu, tako sam ja prošla..nakon prvog razgovora kod njih ja se pozurila povaditi nalaze i morala na laparaskopiju (odstranili mi jajovod zbog hidrosalpinixa) i tek nakon oporavka od tog su me stavili na listu a meni nalazi do prvog postupka već pola godine bili stari…
Stvarno užas,pa izludit ću ako ću morati toliko cekati,u koju ste vi bolnicu otišli ?
Mislim da se u Petrovoj relativno brzo dodje na red.
Bar sam ja dosla.
Dokt.kad je odlucila, a to je bilo prije dva tjedna, ovu srijedu potvrdila i u iducu sri dobivam lijekove.
To je super,tako bi trebalo i biti s obzirom na to da traze da svi nalazi budu svježi,ispričavam se ako sam dosadna,ali tek sam krenula u to sve i u glavi mi je totalna zbrka ☺
To je super,tako bi trebalo i biti s obzirom na to da traze da svi nalazi budu svježi,ispričavam se ako sam dosadna,ali tek sam krenula u to sve i u glavi mi je totalna zbrka ☺
Otišla sam na vv, u sestom mj.bila na prvim konzultacijama a već u sedmom na postupku.
Tu nema apsolutno nikakvog čekanja, čim skupite nalaze ide se u postupak..Nisi dosadna, da sam bar ja znala neke stvari dok sam tek kretala...
waithing
Nazalost u vinogradskoj se ceka najduze. Ja sam radi toga i jos nekih stvari otisla od tamo. Nazalost iato tako neces bas moci traziti dr.Bolancu osim ak imas vezu pa preko nekog. U svim drzavnim bolnicama to funkcionira da folikulometrije i sve odraduje onaj dr koji je taj dan rasporeden na 5.kat
Nazalost u vinogradskoj se ceka najduze. Ja sam radi toga i jos nekih stvari otisla od tamo. Nazalost iato tako neces bas moci traziti dr.Bolancu osim ak imas vezu pa preko nekog. U svim drzavnim bolnicama to funkcionira da folikulometrije i sve odraduje onaj dr koji je taj dan rasporeden na 5.kat
Da tako je, iako ti je Bolanča bio na prvim konzultacijama ,( koji je meni odličan, kao i prof. Kuna koji me i operirao, o Tomiću nećemo jel Zoja) to nažalost ne znači da će ti on uvijek biti jer kad kreneš u postupak zapadne te onaj koji radi taj dan tako da se uglavnom u jednom postupku susretneš svima koji rade gore,,no tako je u svim državnim bolnicama...
waithing
Stvarno nisam znala da to tako funkcionira,mislim da ću skupiti nalaze i naručiti se u Petrovu,hvala vam curke puno,puno mi znači da imam koga pitati i kome se izjadati 😘😊
Ja sam na vuk Vrhovcu kod Podgajskog
Nata, ako smijem pitati-kako to misliš da si kod Podgajskog? Pitam jer je on i meni super, no na vv sam već skoro godinu dana i kad krenem u postupak tko je dežuran-kod njega sam,,npr.ja moram na folikulometriju u utorak a on je taj dan na merkuru ili slobodan,,nikad ne znam tko će mi biti...
waithing
Cure,
U Petrovoj nije tako. Uvijek se ide kod dokt.koji vas inaceinacevodi vodi, na folikulometrije, npr.moja dokt.radi uvijek folikulometrije u 8,30 i svakih pola sata se dokt.izmjenjuju, tj.u isto vrijeme je mislim jos 3 doktora, ali uvijek dodjes kod svoga koji te vodi.
Sortiraj odgovore
Najstariji