S0102...bris endometrija će mi raditi da se vidi postoji li neka upala u maternici koja koči implantaciju....jer dr kaže da nam je jedino to preostalo, svi ostali nalazi su uredu. A imala sam kroničnu upalu jajovoda kojeg sumi odstranili pa postoji mogučnost da se upala preselila i na endometrij.
In@ ima li novosti?
JelenaZG
S0102…bris endometrija će mi raditi da se vidi postoji li neka upala u maternici koja koči implantaciju….jer dr kaže da nam je jedino to preostalo, svi ostali nalazi su uredu. A imala sam kroničnu upalu jajovoda kojeg sumi odstranili pa postoji mogučnost da se upala preselila i na endometrij.
In@ ima li novosti?
Danas sam bas nervozna, ne znam sto mi je ciniti... Danas mi je10 dnt... A beta tek u sri, mislim se da li raditi testove ili ne... Grudi me sve manje bole, skoro pa nikako... A bol u trbuhu osjetim na trenutke, kao kad trebam dobiti M, a danas mi je 28 dc... Kad ste vi pocele raditi testove, koji dan? Zelim ga napraviti, al dr mi je rekao da mi moze kruvo pokazati zbog svega sto sam uzimalal i sto uzimam sad...
In@ sta uzimas od terapije? Dali si naknadno primala boostere? Koji dan si imala transfer? U svakom slucaju mislim da vec 10-11 dan bi morao pokazati ako se embrij implantirao.
S0102…bris endometrija će mi raditi da se vidi postoji li neka upala u maternici koja koči implantaciju….jer dr kaže da nam je jedino to preostalo, svi ostali nalazi su uredu. A imala sam kroničnu upalu jajovoda kojeg sumi odstranili pa postoji mogučnost da se upala preselila i na endometrij.
In@ ima li novosti?
Danas sam bas nervozna, ne znam sto mi je ciniti… Danas mi je10 dnt… A beta tek u sri, mislim se da li raditi testove ili ne… Grudi me sve manje bole, skoro pa nikako… A bol u trbuhu osjetim na trenutke, kao kad trebam dobiti M, a danas mi je 28 dc… Kad ste vi pocele raditi testove, koji dan? Zelim ga napraviti, al dr mi je rekao da mi moze kruvo pokazati zbog svega sto sam uzimalal i sto uzimam sad…
ja sam ti testove počela raditi od 9 dana.Simptome sam imale iste kao ti.Sve ovisi želiš li se pripremiti na betu, bilo u kojem smislu ili ne.Ja nisam mogla izdržati.
Uzimam utrogestan 3×2 i estrofem 3×1, a zadnji brevactid primila u utorak...
Transfer sam imala 3 dan nakon punkcije... Pokusat cu se strpiti jos malo... Mozda za vikend da napravim test kad mi bude 11 ili 12 dan. Koji test preporučate?
In@ svaka cast na strpljenju, ja sam ih vec od 8og dana piskala... istina, imala sam ih brdo sa e-baya pa sam ih samo stancala svako jutro... sad razmisljam jel bi trazila muza da naruci jos za ovaj postupak il da pokusam izdrzat do bete...
Nata tek sad vidim da si jucer pitala za hsg, ja sam bila na merkuru, bilo je ok... samo su neusuglaseni oko toga jel treba bit nataste, dr. na vv mi je rekla da obavezno, a sestra na merkuru da ne moram... srecom sam smazala pecivo ujutro pa je bilo lakse docekat to sve...
Ja dobila nalaze urina, sve cisto, cekam jos briseve i papu, pa tulum moze krenuti za dva tjedna...
Obavila. Bilo je malo bolno plus sam bila natašte pa mi je bilo mučno od apaurina. Ali to je sve bio manji problem, popila sam nakon toga doksiciklin i toliko mi je bilo muka da sam jedva dosla doma da se ispovraćam. Sad me cijeli trbuh boli užasno. Odvratan antibiotik. Glavna sestra mi je rekla da se sad bacimo na posao jer nikad neću biti plodnija, ali meni je problem izostanak ovulacije pa to vjerojatno za mene ne vrijedi?
In@ mislim da prije nedjelje nemoj nikako raditi test jer mislim da boosteru treba nekih 5 dana da izade iz organizma pa da se ne desi lazno pozitivan test.
MiuMau ti ideš onda na vv? Već si počela ili ti je ovo prvi put? Ja sad trebam čekati slijedeći ciklus pa onda. Inseminaciju su mi spominjali.
Pričekat cu do ned, pa cu ga napraviti... Jer ako cekala do sri, nece nitko prezivjeti sa mnom 😂😂😂
Ned mi je 12 dnt, a sri 15dnt. Ako sam dobro shvatila neki i betu vade 12 dan...
Sortiraj odgovore
Najstariji