Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    s0102
    30. Svibanj 2017. 23:34

JelenaZG

Evo cure…..drama je napokon okončana (nadam se). Nakon blago pozivinih testova danas mi je potvrđena biokemijska trudnoća. Beta 7.29…..sad čekam menstruaciju i nadam se da će se sve lijepo očistiti…. Ma sve je išlo tako klimavo da sam i pretpostavljala da bi mogla biti biokemijska….. Od svih mogućih nalaza dr mi je rekla još jedino bris endometrija da napravim sad nakon ove menstruacije… Cure koje ste u postupcima, želim Vam sreću :*

Jako mi je zao 😢..... sada malo odmora i skupiti snage za dalje...
    Zasto moras bris endometrija raditi?

• JelenaZG
    31. Svibanj 2017. 09:10

Hvala cure..bit će bolje..jednom..
    Kakvo je stanje kod tebe In@??

JelenaZG

mono1111
    31. Svibanj 2017. 12:44

Cure,
    Ovako. Idem na IVF ! Dobila sam dns protokol, ali nema lijekova pa moram doci u sri po lijekove.
    Dobila sam Menopur, ne znam da li jos nesto jer sam te papire trevbala tamo ostaviti.
    I sto me zanima??! Da li taj Menopur ide u trbuh ili u guzu??
    Jer mi je sestra rekla kpd.koje sam predala papire da ide u guzu i da ako sama ne mogu, a necu si moci davati da dolazim svaki dan u 17 h da mi oni piknu !
    Jedna cura mi je napisala da sve njezine prijateljice i bas sve zene daju si taj Menopur u trbuh !
    Vi koje ste koristile Menopur,.gdje ste si davale??
    I estrofem od 1 dc, samo ne znam.koliko mg.
    I od punkcije heparin.

s0102
    31. Svibanj 2017. 14:07

mono1111

Cure,
    Ovako. Idem na IVF ! Dobila sam dns protokol, ali nema lijekova pa moram doci u sri po lijekove.
    Dobila sam Menopur, ne znam da li jos nesto jer sam te papire trevbala tamo ostaviti.
    I sto me zanima??! Da li taj Menopur ide u trbuh ili u guzu??
    Jer mi je sestra rekla kpd.koje sam predala papire da ide u guzu i da ako sama ne mogu, a necu si moci davati da dolazim svaki dan u 17 h da mi oni piknu !
    Jedna cura mi je napisala da sve njezine prijateljice i bas sve zene daju si taj Menopur u trbuh !
    Vi koje ste koristile Menopur,.gdje ste si davale??
    I estrofem od 1 dc, samo ne znam.koliko mg.
    I od punkcije heparin.

Ja sam menopur u trbuh....

• In@
    31. Svibanj 2017. 14:21

JelenaZG

Hvala cure..bit će bolje..jednom..
    Kakvo je stanje kod tebe In@??

Ne znam sto da ti kazem, rekla bih da me hormoni pucaju 😂😂 ful sam naduta malo me boli, malo ne, grudi me manje sad bole... Iskreno zbunjena sam, a ne zelim raditi testove jos je prerano, a moram se strpiti jos 7 dana 😟😟😟

Nata Mala2
    01. Lipanj 2017. 19:52

Idem sutra na HSG, poželite mi sreću..... U subotu ću početi piti estrofem 10 dana pa Duphastone slijedećih 10. Nadam se da ću nakon toga dobiti mengu pa u postupak!
    Kakva su vaša iskustva sa estrofemom, kako ste ga pile? Ja ću 2x1 8 dana pa 2x2 2 dana pa onda Duphastone 2x1 još 10 dana

Nata Mala2
    01. Lipanj 2017. 19:55

I jel' bio netko od vas na hsg-u u Merkuru, kakav je postupak? Piše dnevna bolnica, znači idem popodne doma? Treba mi spavaćica i pribor za osobnu higijenu?

mono1111
    01. Lipanj 2017. 23:50

Sretno na hsg !
    Ja pijem.i dalje Estrofem, vec par mjeseci.
    Ja sam ga pila svakako, najcesce dva puta po jednu.
    Zasto to moras piti?

Nata Mala2
    02. Lipanj 2017. 06:37

Da mi se zdeblja endometrij jer sam prošli mjesec pila samo Duphastone pa mi je menga došla 16 dana nakon duphastona.

mono1111
    02. Lipanj 2017. 08:59

I duphastone ti deblja endometrij.
    Ali da, estrofem je za debljanje endometrija isto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.