Evo cure…..drama je napokon okončana (nadam se). Nakon blago pozivinih testova danas mi je potvrđena biokemijska trudnoća. Beta 7.29…..sad čekam menstruaciju i nadam se da će se sve lijepo očistiti…. Ma sve je išlo tako klimavo da sam i pretpostavljala da bi mogla biti biokemijska….. Od svih mogućih nalaza dr mi je rekla još jedino bris endometrija da napravim sad nakon ove menstruacije… Cure koje ste u postupcima, želim Vam sreću :*
Jako mi je zao 😢..... sada malo odmora i skupiti snage za dalje...
Zasto moras bris endometrija raditi?
Hvala cure..bit će bolje..jednom..
Kakvo je stanje kod tebe In@??
JelenaZG
Cure,
Ovako. Idem na IVF ! Dobila sam dns protokol, ali nema lijekova pa moram doci u sri po lijekove.
Dobila sam Menopur, ne znam da li jos nesto jer sam te papire trevbala tamo ostaviti.
I sto me zanima??! Da li taj Menopur ide u trbuh ili u guzu??
Jer mi je sestra rekla kpd.koje sam predala papire da ide u guzu i da ako sama ne mogu, a necu si moci davati da dolazim svaki dan u 17 h da mi oni piknu !
Jedna cura mi je napisala da sve njezine prijateljice i bas sve zene daju si taj Menopur u trbuh !
Vi koje ste koristile Menopur,.gdje ste si davale??
I estrofem od 1 dc, samo ne znam.koliko mg.
I od punkcije heparin.
Cure,
Ovako. Idem na IVF ! Dobila sam dns protokol, ali nema lijekova pa moram doci u sri po lijekove.
Dobila sam Menopur, ne znam da li jos nesto jer sam te papire trevbala tamo ostaviti.
I sto me zanima??! Da li taj Menopur ide u trbuh ili u guzu??
Jer mi je sestra rekla kpd.koje sam predala papire da ide u guzu i da ako sama ne mogu, a necu si moci davati da dolazim svaki dan u 17 h da mi oni piknu !
Jedna cura mi je napisala da sve njezine prijateljice i bas sve zene daju si taj Menopur u trbuh !
Vi koje ste koristile Menopur,.gdje ste si davale??
I estrofem od 1 dc, samo ne znam.koliko mg.
I od punkcije heparin.
Ja sam menopur u trbuh....
Hvala cure..bit će bolje..jednom..
Kakvo je stanje kod tebe In@??
Ne znam sto da ti kazem, rekla bih da me hormoni pucaju 😂😂 ful sam naduta malo me boli, malo ne, grudi me manje sad bole... Iskreno zbunjena sam, a ne zelim raditi testove jos je prerano, a moram se strpiti jos 7 dana 😟😟😟
Idem sutra na HSG, poželite mi sreću..... U subotu ću početi piti estrofem 10 dana pa Duphastone slijedećih 10. Nadam se da ću nakon toga dobiti mengu pa u postupak!
Kakva su vaša iskustva sa estrofemom, kako ste ga pile? Ja ću 2x1 8 dana pa 2x2 2 dana pa onda Duphastone 2x1 još 10 dana
I jel' bio netko od vas na hsg-u u Merkuru, kakav je postupak? Piše dnevna bolnica, znači idem popodne doma? Treba mi spavaćica i pribor za osobnu higijenu?
Sretno na hsg !
Ja pijem.i dalje Estrofem, vec par mjeseci.
Ja sam ga pila svakako, najcesce dva puta po jednu.
Zasto to moras piti?
Da mi se zdeblja endometrij jer sam prošli mjesec pila samo Duphastone pa mi je menga došla 16 dana nakon duphastona.
I duphastone ti deblja endometrij.
Ali da, estrofem je za debljanje endometrija isto.
Sortiraj odgovore
Najstariji